Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

QUOTE(Rustė @ 2009 04 15, 12:37)
nuotrauka gali būti apdorota, bet tai neturi kristi į akis kaip akivaizdus fotomontažas ir panašiai.

Tai jei man visas tas apdorojimas akivaizdžiai krenta į akis, tai nieko nereiškia ????
Žinoma, kad lengviau užsimerkti, ausis užsikimšti ir tylėti blink.gif
man tikrai kyla siutas dėl tokių dalykų verysad.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus thumbup.gif 4u.gif
Džiaugiuosi 2-ają vieta man ši foto labai graži 4u.gif wub.gif
O kad žuvytės foto bus 1-oji tai kažkaip taip ir galvojau ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2009 04 15, 12:45)
Tai jei man visas tas apdorojimas akivaizdžiai krenta į akis, tai nieko nereiškia ????

aš neužsimerkiu, aš nesprendžiau šiuo atveju nieko, mano buvo tik 1 balsas iš visos komandos, kuri nusprendė taip, kaip yra dabar.
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2009 04 15, 12:45)
nebuvo kažkas papildomo įkelta.

Žinoma, kad buvo - "rėmelis", ar kaip čia vadinama - opatamsinti nuotraukos kraštai
Atsakyti
QUOTE(Žuvytė @ 2009 04 15, 12:45)
As jau daug prirasiau apie viska. Ir noriu prisipazint, kad taisykliu neskaiciau  blush2.gif  Bet jei nuotrauka pateko, vadinas tiko.
Plius, "..papildomos grafikos ir kitų dailės elementų " - tai nera tas pats ka as padariau nuotraukai  schmoll.gif As nieko nepripiesiau, nieko neiskirpau ir nepriklijavau, nes as taip suprantu grafikos elementus. Jei buciau pripiesu katina ar kazka kita tada butu buve grafikos ar dailes elementai.

Būtent, tą patį ir norėjau parašyti. drinks_cheers.gif
Papildyta:

Nesuprantu, kam reikia ginčytis dėl to, ko nėra? Ar čia Jūsų kokia nors foto turėjo laimėti pirmą vietą?

QUOTE(Valerija @ 2009 04 15, 12:47)
Žinoma, kad buvo - "rėmelis", ar kaip čia vadinama - opatamsinti nuotraukos kraštai

Tai kad nebuvo to rėmelio. Rėmelį suprasčiau kiek kitaip mirksiukas.gif O čia kraštuose kampai tamsesni, nei centras. Bet juk niekas nuotraukoje nepakeista. Tik spalvų ir kontrasto žaismas.
Atsakyti

Dabar aišku smile.gif

O iš prizininkių labiausiai patiko obuoliukai ir rankytės wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2009 04 15, 11:40)
o pasirodo galima ir užtamsinimus uždėti, kad nesimatytų pašaliniai daiktai doh.gif

dėl to aš irgi nustebau, nes man tai kaip ir rėmelis blush2.gif
Atsakyti

Valerija, as asmeniskai sieku ir noriu ismokti fotografuoti taip, kad nereiktu naudoti jokios kompiuterines programos ax.gif Bet deja, to dar nepasiekiau, taciau tikrai sieksiu.
O tas kompiuterio isikisimas i nuotrauka kai kuriais atvejais tik gelbeja nuotrauka.

Apskritai fotografija yra subjektyvus dalykas. Kas patinka vienam, kitam net neuzkliuva ir atrodo didelis sh... Arba kartais pats supranti, kad techniskai kazkas yra negerai, bet kadras buna super. Ir ka tada daryt? bandai ta nuotrauka gelbet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvytė @ 2009 04 15, 12:55)
Valerija, as asmeniskai sieku ir noriu ismokti fotografuoti taip, kad nereiktu naudoti jokios kompiuterines programos ax.gif  Bet deja, to dar nepasiekiau, taciau tikrai sieksiu.
O tas kompiuterio isikisimas i nuotrauka kai kuriais atvejais tik gelbeja nuotrauka.

Apskritai fotografija yra subjektyvus dalykas. Kas patinka vienam, kitam net neuzkliuva ir atrodo didelis sh... Arba kartais pats supranti, kad techniskai kazkas yra negerai, bet kadras buna super. Ir ka tada daryt? bandai ta nuotrauka gelbet  rolleyes.gif

Tai aš irgi labai daug turiu superinių pagautų momentų, bet gal techniškai neidealu, bet paisiau fotokonkursų taisyklių ir jei neįtelpu į jų rėmus, bandau kažką tinkamesnio nufotografuoti.

Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 04 15, 12:53)
dėl to aš irgi nustebau, nes man tai kaip ir rėmelis  blush2.gif

aš rėmelį suprantu va taip:
(foto iš ineto)
user posted image
Atsakyti
Taigi šiuo atvėju ne rėmelis buvo uždėtas, o būtent centre pašviesinta foto. Tai čia du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 15, 12:00)
aš rėmelį suprantu va taip:
(foto iš ineto)
user posted image

nu taip. pati jau susipainiojau. doh.gif blush2.gif tai foto neglima dėt į rėmelius, bet objektą pačioj foto rėmint galima? dabar teisingai suprantu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 15 balandžio 2009 - 12:08