Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

o kur jūs matėt aprašyme parašyta, kad būtent tuo metu turi padėti? mastau.gif Ta prasme, kad būtų užfiksuotas veiksmas? Juk toj nuotraukoj, kur įrankiai papuošti, tuo metu irgi nepadeda jie mastau.gif arba sulūžęs blenderis unsure.gif O šiaip, jei mama ruošėsi konkursui, tai tikriausiai užfiksavo ir gaminimo eigą, po konkurso galėsim paprašyti, kad įkeltų, ir pamatysim, ar vaikai patys lipdė (kuo aš nuoširdžiai tikiu), ar tik pozavo smile.gif
Atsakyti
Grazi nuotrauka 4u.gif Mergait taip kropsiai dirba thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 04 01, 20:48)
o kur jūs matėt aprašyme parašyta, kad būtent tuo metu turi padėti? mastau.gif Ta prasme, kad būtų užfiksuotas veiksmas?

tarp kitko, geras pastebėjimas mirksiukas.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 03 28, 23:11)
Nuotraukoje turi matytis "mažas " pagalbininkas - vaikas (dėl amžiaus), įrankis ar gyvūnas (dėl dydžio) ir t.t.

kaip ten su tuo supratimu temos tiesiogiai, be interpretacijų? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 04 01, 22:17)
tarp kitko, geras pastebėjimas  mirksiukas.gif

kaip ten su tuo supratimu temos tiesiogiai, be interpretacijų?  lotuliukas.gif

taip, pastebėjimas ir man patiko, neminima konkrečiai veiksmo užfiksuoti, reikia fotografuoti pagalbininką.

o kas su supratimu negerai?nesupratau čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 01, 21:22)
o kas su supratimu negerai?nesupratau čia  g.gif

na, kai kurios vis akcentuoja, kad nuotraukose "nesimato pagalbos". tai jei suprasti temą tiesiogiai (kaip dažnai raginama), tai nuotraukose ir turi būti pagalbininkas, o ne pati pagalba užfiksuota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 04 01, 22:27)
na, kai kurios vis akcentuoja, kad nuotraukose "nesimato pagalbos". tai jei suprasti temą tiesiogiai (kaip dažnai raginama), tai nuotraukose ir turi būti pagalbininkas, o ne pati pagalba užfiksuota smile.gif

ai šita tema...supratau (nu ir man kartasi makaulė neveikia į pavakarę wacko.gif )

užsakytuose konkursuose dažnai tema būna plati, kad dalyvautų kuo dagiau narių, nes yra reklaminė konkurso esmė ir tikslas.

todėl galima suprasti tiesiogiai, galima netiesiogiai ir net perkeltine prasme tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 01, 20:11)
Grazi nuotrauka 4u.gif Mergait taip kropsiai dirba  thumbup.gif
user posted image

ir aš sustojau ties šia. Liūdna, jei ten ant rankutės nudegimas.
Atsakyti
tikekimes, kad ten tik melyne.bent jau man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 01, 21:11)
user posted image

Grazi nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 04 01, 22:11)
user posted image

o yrankiukai kokie mazulyciai wub.gif jau prie sitos foto tai tikrai neprisikabinsi - ispidyta su kaupu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 04 02, 09:08)
o yrankiukai kokie mazulyciai wub.gif jau prie sitos foto tai tikrai neprisikabinsi - ispidyta su kaupu thumbup.gif
si nuotrauka gaus mano 2 balsa second.gif
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2009 04 01, 23:22)
ir aš sustojau ties šia. Liūdna, jei ten ant rankutės nudegimas.

QUOTE(*Dita* @ 2009 04 01, 23:53)
tikekimes, kad ten tik melyne.bent jau man taip atrodo g.gif

o gal tiesiog vaikas išsitepęs rankytę? daro ten kžkokį koldūną,gal su kokia uogiene-pvz braškių, nu ir biški išsitepė wink.gif
Atsakyti