Įkraunama...
Įkraunama...

Mažasis pagalbininkas virtuvėje - II dalis

O ne apgamėlis? jei turit alkūnę omeny.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 21, 20:27)
tuoj mes išsiaiškinsim autorės mėlynosios virtuvės, ar tikrai rėmukas uždėtas lens.gif

O kaip su ta mėlynaja nuotrauka? Autorė nepaaiškino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2009 04 02, 21:29)
O kaip su ta mėlynaja nuotrauka? Autorė nepaaiškino?  ax.gif

aha, tikrai, dar neišspręstas kriminalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 04 01, 21:40)
o varškėtukai čia pagalbininkai kam? pilvui  lotuliukas.gif

ten ne varškėtukai pagalbininkas manau, o stalas smile.gif
Atsakyti
Paskaičiau komentarus ir noras dėt nuotrauką praėjo...
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2009 04 02, 22:29)
Paskaičiau komentarus ir noras dėt nuotrauką praėjo...

dekit nuotraukas ir neimkit i galva tu komentaru. mirksiukas.gif cia si tema tam ir skirta, kad komentuoti nuotraukas bigsmile.gif . gaila, aisku, kad daugiau negatyviu komentaru, negu pozityviu. bet tokie jau mes esam g.gif
Atsakyti
oi merginos, seniai čia neužsukinėjau, nes, maniau, nebus per daug ką komentuot. leliukai ir tiek. ooooi kaip klydau lotuliukas.gif čia ir rankų plovimo klausimais, ir tvarkos virtuvėje, ir rožių blenderiavimo bei stalo/pagalbininko klausimais padiskutuota thumbup.gif

peržiūrėjau naujai papildytas nuotraukytes, tai va, man labiausiai ne į temą yra ne miltuotų vaikiukų foto, o pipiro. nu tiesiog, visai man ne į temą. nu pipiras - prieskonis, koks jis pagalbininkas? šitaip galima ir visokius galina blanka kubelius į konkursą pafotkinti, juk va, įmeti ir skanu, E621 dėka - nuostabiausia pagalba virtuvėje biggrin.gif pipiro foto graži, bet ne šiam konkursui...

dar pastebėjau, kad foto ima kartotis - yra tokių, kurios natūraliai panašios, pvz apsimiltavusių vaikiukų, ką nors kraustančių ir pan. bet yra tokių, kurios akivaizdžiai fotografuotos atkartojant jau matytą siužetą... pvz su tom pupelėm (primena tešlos gabalėlius), vaikais su kepurėm/skarytėm/prijuostėm, su tarkom, su katinais virtuvėje (nu tas puode sėdintis kašaras tai man labiau pietus primena, ne pagalbininką)...

labai įdomu ir smagu būna, kai randu naują rakursą, naują kadrą smile.gif
labai šilta pasirodė su varškėtukais širdelės formoje. ir gerai, kad pavadinimas paaiškina. čia viena iš situacijų, kai pavadinimas puikiai pagelbsti. ir man nekliūva, kad nėra proceso.

o dėl foto pavadinimų, tai sutinku, kai kurie nevykę... o kai kurie išties super!
pvz, foto su moliūgėliu tai liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 02, 23:22)
nu pipiras - prieskonis, koks jis pagalbininkas? šitaip galima ir visokius galina blanka kubelius į konkursą pafotkinti, juk va, įmeti ir skanu, E621 dėka - nuostabiausia pagalba virtuvėje biggrin.gif

pagalbininkas ir dar koks thumbup.gif kubeliai irgi smile.gif žvelkime plačiau, net ir stalas po varškėčiais pripažintas pagalbininku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 02, 22:37)
pagalbininkas ir dar koks thumbup.gif kubeliai irgi smile.gif žvelkime plačiau, net ir stalas po varškėčiais pripažintas pagalbininku mirksiukas.gif

Kažkas čia nebelabai gerai su tokiom platumom. blink.gif
Atsakyti
ne mums spręsti, galėsim pasirinkt balsuodami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 04 03, 06:37)

nevaryk tongue.gif šiaip man tavo pasisakymai prikolni, bet čia "zagibaješ" biggrin.gif

toje foto pagalbininkai yra v a i k a i, kurie patys padarė varškėčius biggrin.gif wink.gif ir nebūtina, kad jie būtų užfiksuoti beminkantys juos. čia kaip tik smagumas tame, kad vaikai sulipdė, sudėliojo širdutę mamai, o ji atėjo ir rado jau tik rezultatą - ją taip maloniai nustebino toks siurprizas biggrin.gif ir ji puolė tai fotkinti biggrin.gif

bent jau man iškart štai tokia "story" slypi žvelgiant į foto. taigi, man ji puikiausiai čia tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 04 03, 11:56)
nevaryk tongue.gif šiaip man tavo pasisakymai prikolni, bet čia "zagibaješ" biggrin.gif

toje foto pagalbininkai yra  v a i k a i, kurie patys padarė varškėčius biggrin.gif wink.gif ir nebūtina, kad jie būtų užfiksuoti beminkantys juos. čia kaip tik smagumas tame, kad vaikai sulipdė, sudėliojo širdutę mamai, o ji atėjo ir rado jau tik rezultatą - ją taip maloniai nustebino toks siurprizas biggrin.gif ir ji puolė tai fotkinti biggrin.gif

bent jau man iškart štai tokia "story" slypi žvelgiant į foto. taigi, man ji puikiausiai čia tinka biggrin.gif

nevarau tik skatinu visus žvelgti plačiau smile.gif aš manau kad iš nuotraukos turi matytis kas pagalbininkas, ne iš aprašymo. kažin ar mama taip rado, nes matyti jog pozuota. man žiūrint matos kitokia 'story' - vaikai gal ir sulipdė, bet širdutę išdėliojo turbūt ne jie ir pozuoti atsisėdo kažin ar savo noru. kadangi nematyti kad vaikai darė varškėčius darau prielaidą kad pagalbininku pripažintas stalas smile.gif juk nebūtina kad mažaisiais pagalbininkais būtų tik vaikai smile.gif todėl visos foto puikiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 03 balandžio 2009 - 11:42