Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - tolimesni miestai

QUOTE(rositta @ 2012 02 28, 15:35)
bent jau aš ten niekada nieko nerandu ,

o as visad viska randu, tiek sau, tiek savo vyrui. Mama ir drauges irgi pilnai apsiperka. Cia nuo zmogaus isrankumo ir pastabumo priklauso.
Atsakyti
supermamytės gal galite pasidalinti patirtimi dėl baldų pirikimo Lenkijoje ax.gif
mums reiks namus apstatyti, tai gal pirgiau į Lenkiją važiuoti?
Atsakyti
mes pirke esam baldu PL (Suvalkuose), pigiau, bet kokybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 02 29, 17:45)
o as visad viska randu, tiek sau, tiek savo vyrui. Mama ir drauges irgi pilnai apsiperka. Cia nuo zmogaus isrankumo ir pastabumo priklauso.

Aš matote šalia gariūnų gyvenu , tai ten to viso gėrio ir taip pilna , ženklų čia Vilniuje irgi per akis o dėl išrankumo , gal ir taip, aš važiuoju rūbų kurių nėra Lietuvoje dar ir kainos kokybės sąntykis man svarbu. Ir perku daiktus kuriais ilgai džiaugiuos. Labai daug sakyčiau yra lenkų fabrikinės gamybos ir nebrangiai ir kokybiškai , bet suvalkuose to tikrai nėra ką perku Bialystoke ar Waršuvoj -- nu ir prirašiau čia slengu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simonalka @ 2012 02 29, 17:50)
supermamytės gal galite pasidalinti patirtimi dėl baldų pirikimo Lenkijoje  ax.gif
mums reiks namus apstatyti, tai gal pirgiau į Lenkiją važiuoti?

man labai patinka IKEA... kita karta pries perkant baldus bet kokius nuvaziuociau ten bent jau ideju pasisemt... nes dabar , kai jau nebereikia buvom savaitgali, tai apziurejus keliose vietose sakiau, kad namie daryciau kitaip - praktiskiua, patogiau, graziau, taupiau ir pan... kainos nezinau, ar mazesnes, gal kai kas, bet idomiau viskas wink.gif
Atsakyti
Kur Bialystoke turgus kaip mūsų Gariūnai (girdėjau, kad ten yra vienas didelis, kitas mažesnis. Tai tam mažesniam išvis nėr ką veikt. Gal kas tikslesnės info gali suteikt 4u.gif )? Gal galit tikslų adresą parašyt ar kaip važiuot +/-?

beje, mezgimo siūlų gal kas užmatėt?
Atsakyti
QUOTE(Nivan @ 2012 01 23, 12:28)
gal kas galetu rekomenduoti nebrangia nakvyne aplink tas kinieciu bazes?  rolleyes.gif

Ir mane sitas klausimas domintu... Kur galima butu apsistoti? Kaip vaziuojancios issprendzia sita klausima? 4u.gif Prasau patarkit! Vaziuojam antradieni pirma karta, tai nelabai isivaizduojam kaip ten kas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arste @ 2012 03 04, 18:39)
Ir mane sitas klausimas domintu... Kur galima butu apsistoti? Kaip vaziuojancios issprendzia sita klausima?  4u.gif Prasau patarkit! Vaziuojam antradieni  pirma karta, tai nelabai isivaizduojam kaip ten kas...  blush2.gif

Man atrodo tame jų tinklapyje ir mačiau viešbutuką reklamuoja.
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 03 05, 11:11)
Man atrodo tame jų tinklapyje ir mačiau viešbutuką reklamuoja.

Maciau ta viesbutuka, bet ten tik foto, nei telefonu pasiskambint nei jokios info... doh.gif
Atsakyti
Šiaip konkrečiai nieko negaliu rekomenduoti , bet jei su automobiliu važiuosite tai prie Waršuvos aplinkelio visur tų moteliukų yra, tik pasidairykite , kaina apie 120 zl.
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, buvusių 'kiniečių bazėse' už Varšuvos, ar ten be drabužių yra kokių pramoninių prekių? Jei taip, gal kas ir kainas su lietuviškom galėtų palyginti?
Atsakyti
Laba diena, gal galite kas patarti, kur varsuvoj geriausia vaziuoti seklu, svoguneliu?
Atsakyti