o as visad viska randu, tiek sau, tiek savo vyrui. Mama ir drauges irgi pilnai apsiperka. Cia nuo zmogaus isrankumo ir pastabumo priklauso.
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.
mes pirke esam baldu PL (Suvalkuose), pigiau, bet kokybe
Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.
Aš matote šalia gariūnų gyvenu , tai ten to viso gėrio ir taip pilna , ženklų čia Vilniuje irgi per akis o dėl išrankumo , gal ir taip, aš važiuoju rūbų kurių nėra Lietuvoje dar ir kainos kokybės sąntykis man svarbu. Ir perku daiktus kuriais ilgai džiaugiuos. Labai daug sakyčiau yra lenkų fabrikinės gamybos ir nebrangiai ir kokybiškai , bet suvalkuose to tikrai nėra ką perku Bialystoke ar Waršuvoj -- nu ir prirašiau čia slengu
man labai patinka IKEA... kita karta pries perkant baldus bet kokius nuvaziuociau ten bent jau ideju pasisemt... nes dabar , kai jau nebereikia buvom savaitgali, tai apziurejus keliose vietose sakiau, kad namie daryciau kitaip - praktiskiua, patogiau, graziau, taupiau ir pan... kainos nezinau, ar mazesnes, gal kai kas, bet idomiau viskas
Kur Bialystoke turgus kaip mūsų Gariūnai (girdėjau, kad ten yra vienas didelis, kitas mažesnis. Tai tam mažesniam išvis nėr ką veikt. Gal kas tikslesnės info gali suteikt )? Gal galit tikslų adresą parašyt ar kaip važiuot +/-?
Ir mane sitas klausimas domintu... Kur galima butu apsistoti? Kaip vaziuojancios issprendzia sita klausima? Prasau patarkit! Vaziuojam antradieni pirma karta, tai nelabai isivaizduojam kaip ten kas...
Ir mane sitas klausimas domintu... Kur galima butu apsistoti? Kaip vaziuojancios issprendzia sita klausima? Prasau patarkit! Vaziuojam antradieni pirma karta, tai nelabai isivaizduojam kaip ten kas...
Šiaip konkrečiai nieko negaliu rekomenduoti , bet jei su automobiliu važiuosite tai prie Waršuvos aplinkelio visur tų moteliukų yra, tik pasidairykite , kaina apie 120 zl.
Norėjau pasiteirauti, buvusių 'kiniečių bazėse' už Varšuvos, ar ten be drabužių yra kokių pramoninių prekių? Jei taip, gal kas ir kainas su lietuviškom galėtų palyginti?