Prašom ir mums parašyti , kaip sekėsi .

Buvom Balstogej gal pries 2 metus (daugiau tikrai, kad nevaziuosim) ir tam turguj buvom... lenkai man skonio neturi bent jau situose uzkampiuose. Nieko tinkamo nei ten, nei suvalku turguje nesu maciusi. Kazkiek pigiau, bet nera i ka ziureti. Vaziuoti toki atstuma tik del drabuziu neapsimoka manau 

Turguje tai ir aš nieko doro nerandu, bet po parduotuves palandžiojus , rūbų apsiperku.
Labas visiems
Gal kas neseniai esat buve Balstogej su statybiniais tikslais?..domintu plyteliu, laminato pirkimas...ar yra nuolaidu, ar iskart atvaziavus gavot reikiama kieki?

Gal kas neseniai esat buve Balstogej su statybiniais tikslais?..domintu plyteliu, laminato pirkimas...ar yra nuolaidu, ar iskart atvaziavus gavot reikiama kieki?
QUOTE(arste @ 2012 03 09, 00:24)
Kaip tik buvau antradieni. Viskas dviem trecdaliais pigiau nei Lietuvoje. Tarkim Lietuvoj kainuoja 80 - 90 Lt, ten 30 Zlotu. Tik po viena nelabai parduoda. O jei parduoda, pakelia kaina siek tiek. Ten yra praktiskai visko, isskyrus maista. 

Ačiū. reiks manau pabandyti pavažiuoti. Ir ko gero reikia važiuoti ne savaitgali, kažkur girdėjau, kad pigiau būna. Įdomu ar rizikuoti bandyt pačiam važiuoti ir grižti, ar be nakvynės neištemsiu tokio atstumo?
Keliaujančioms į Lenkiją klausimelis- po kiek benzinas, jau už sienos?
QUOTE(Echoo @ 2012 03 20, 16:40)
Ačiū. reiks manau pabandyti pavažiuoti. Ir ko gero reikia važiuoti ne savaitgali, kažkur girdėjau, kad pigiau būna. Įdomu ar rizikuoti bandyt pačiam važiuoti ir grižti, ar be nakvynės neištemsiu tokio atstumo?
Del savaitgalio nzn, bet kazkur sitam forume skaitinejau, kad ir pirmadieni geriau nevaziuot, nes pirmadienis turginiu diena, ir buna sausakimsa. Ir pasiimk navigacija. Nes Varsuva labai painus miestas. Mes net su zemelapiu ir pirmyn ir atgal vaziuodami buvom smarkiai pasiklyde ir pora valandu bludijom po miesta. Be nakvynes neistempsi tokio atstumo niekaip. Siulau imt vairuotoja, kuris pamiegotu, kol tu apsipirkininetum. O tada atgal. Bent jau as tai tai taip dariau.

gal kam teko vaistus pirktis bialystoke, gal gali parašyti kaip viskas vyksta, ar nebūna problemų su mūsiškais receptais.

QUOTE(Kuisis @ 2012 03 21, 10:40)
problemu nebus, jei receptas bus teisingai uzpildytas. O kaip vyksta

QUOTE(Leksa @ 2012 03 21, 12:23)
problemu nebus, jei receptas bus teisingai uzpildytas. O kaip vyksta
cia apie ka jus? na, duodat recepta, jie paiesko vaistu, pasako kaina, susimokat ir pasiimat.

Noriu tik pridurti, kad teko pirkti Lenkijoje vaistus su lietuvisku testiniu receptu, t.y. perku vaistus kas menesi, Lietuvoje vaistininke tik paziuri ir grazina, o Lenkijoje man to recepto nebegrazino, sake, tokia tvarka pas juos ir taskas. Siuliau toki varianta, tegu pasiima vaistus ir grazina recepta, bet vaistininke nesutiko, nes jau buvo imusus i kasa. Zodziu, buvau labai pikta, nes sutaupiau kelis litus, o sugaisau veliau pusdieni issirasinedama nauja recepta. Todel jei aktualu tureti recepta, siulau pries perkant pasiteirauti ar ji grazins.
negrazins. niekad nei man, nei mano pazistamoms negrazino.
QUOTE(AIRIDDA @ 2012 03 20, 19:18)
Keliaujančioms į Lenkiją klausimelis- po kiek benzinas, jau už sienos?
Poryt vaziuosiu, tai sestadieni galesiu parasyt, po kiek benzas pas juos. Bet man atrodo ta pati kaina beveik gaunasi. As piluosi pilna baka Emsi kolonelej, toje kuri paskutine, po kaire. Tai man uztenka iki Warsuvos ir atgal iki Vilniaus