Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - tolimesni miestai

Taip pat domintų, gal žinote Bialystoke yra kažkokios bazes,kur didmena būtų galima užsipirkti? Jei kas galėtų pagelbėti, būčiau labai dėkingas.
Atsakyti
Išsitrinu smile.gif Ne čia pataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijana: 06 kovo 2012 - 15:47
ar buvot kas čia Bialystoke http://www.chpark.pl/

Kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Echoo @ 2012 03 06, 17:13)
Taip pat domintų, gal žinote Bialystoke yra kažkokios bazes,kur didmena būtų galima užsipirkti? Jei kas galėtų pagelbėti, būčiau labai dėkingas.

o ka butent? maistas, buitis, tekstile?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 07, 14:30)
o ka butent? maistas, buitis, tekstile?

mane irgi domina ar bielystokia yra koks turgus kaip musu gariunaj, mane domina drabuziai avalyne smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Echoo @ 2012 03 06, 13:24)
Norėjau pasiteirauti, buvusių 'kiniečių bazėse' už Varšuvos, ar ten be drabužių yra kokių pramoninių prekių? Jei taip, gal kas ir kainas su lietuviškom galėtų palyginti?

Kaip tik buvau antradieni. Viskas dviem trecdaliais pigiau nei Lietuvoje. Tarkim Lietuvoj kainuoja 80 - 90 Lt, ten 30 Zlotu. Tik po viena nelabai parduoda. O jei parduoda, pakelia kaina siek tiek. Ten yra praktiskai visko, isskyrus maista. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino ar Bialystoke prekybos centruose buna kasnors panasaus kaip pas mus JAMAM? bigsmile.gif
Atsakyti
zmones, kas nors pasakykit ar drabuziai ten pigiau? ar yra ten kokiu turgu kaip musu gariunai.. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takeshy @ 2012 03 09, 21:27)
zmones, kas nors pasakykit ar drabuziai ten pigiau? ar yra ten kokiu turgu kaip musu gariunai.. smile.gif  smile.gif

Paskaitykite tema ir tikrai rasite atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2012 03 09, 22:43)
Paskaitykite tema ir tikrai rasite atsakyma.

kad rašo tik apie Varšuvą.
Dauguma domisi savo šeimai, tikrai neapsimoka į Varšuvą važiuot, vien kelionė kiek kainuoja. apie Bialostoką taip niek ir nepasakė. Visi žino kad turgus yra, bet kaip kainos??? Dabar, o ne kelis metus atgal smile.gif
Mums irgi aktualu, bet taip ir neradau atsakymo, tik vienas žodis - pigiau. Mes važiuosim iš Vilniaus, tai dėl kokių 100-200 lt tikrai neapsimoka, nes kurui daugiau reikia. Tarkim nereikia man džinsų už 100 Lt, kurie Lenkijoj kokius 70 lt kainuos. Man už 40 Lt gerai bus, ir vaikui už kelnutes mokėt 20-30 lt negaliu blush2.gif
dėl to ir klausiam apie lenkiškus gariūnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2012 03 10, 18:10)
kad rašo tik apie Varšuvą.
Dauguma domisi savo šeimai, tikrai neapsimoka į Varšuvą važiuot, vien kelionė kiek kainuoja. apie Bialostoką taip niek ir nepasakė. Visi žino kad turgus yra, bet kaip kainos??? Dabar, o ne kelis metus atgal smile.gif
Mums irgi aktualu, bet taip ir neradau atsakymo, tik vienas žodis - pigiau. Mes važiuosim iš Vilniaus, tai dėl kokių 100-200 lt tikrai neapsimoka, nes kurui daugiau reikia. Tarkim nereikia man džinsų už 100 Lt, kurie Lenkijoj kokius 70 lt kainuos. Man už 40 Lt gerai bus, ir vaikui už kelnutes mokėt 20-30 lt negaliu  blush2.gif
dėl to ir klausiam apie lenkiškus gariūnus smile.gif

Na tokiu atveju , sunku patarti , nes žmonės važiuoja jei sau , tai prekių kurių čia dar nėra arba pigiau geresnes prekes nupirkti , jūs norite gariūninių prekių , tai nemanau , kad jums apsimoka , nes tokių kainų , kad jums apsipirkti Bialystoke vargu ar rasite , aš nerandu, o iki Waršuvos tai iš vis per toli , daug kelionės sąnaudų. Nėra ten stebuklų, jei neperkate didmena , tai gali būti ir tik keli litai pigiau. Pvz. Maxsimos bazėje megztinukas 45 zlt o gariūnuose 50 Lt, kojinaitės čia turguje 5 lt , ten po 2 zlt. perkant 10 vnt.. Apsimoka važiuoti gerų prekių , kurios ten pigiau , sakykim tokie patys batai čia parduotuvėje 350 Lt o ten aš nupirkau už 150 zlt, buvo kaip tik nuolaidos, išeiginę suknutę už 160 zlt. , kokios čia net nemačiau ir pnš.
Atsakyti
batus ir mes perkam geros kokybės, nes tie gariūniniai - vienkartiniai, o ir estetinio vaizdo jokio doh.gif
Važiuosim vėliau nei planavom, užtat dviem šeimom, kelionė per pus pigiau thumbup.gif Mums tada vien dėl batų apsimoka visai šeimai smile.gif + maistas smile.gif
Rositta, ačiū labai už atsakymą 4u.gif
Atsakyti