Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiška dieta II ...

o as nieko negriu dar 4u.gif nes savijauta puikiausia smile.gif siandien baigiu ta dieta su zuvimi doh.gif doh.gif nuo ryt bandysiu ana biggrin.gif
Atsakyti
panos, vakar pakvietė draugė į baliuką.. o ji kulinarė..tai savo pyragų prikepė..dar visko..vos ne degustacija, nes turi savo kavinę..negalėjau atsisakyt, tai ir priisikimšau visko... doh.gif doh.gif doh.gif
šiandien atsikėlia su +1kg. tai darau iškovos dieną šiandien ir ryt vėl pradedu dietintis.
Atsakyti
QUOTE(eglys @ 2009 03 29, 14:38)
panos, vakar pakvietė draugė į baliuką.. o ji kulinarė..tai savo pyragų prikepė..dar visko..vos ne degustacija, nes turi savo kavinę..negalėjau atsisakyt, tai ir priisikimšau visko... doh.gif  doh.gif  doh.gif
šiandien atsikėlia su +1kg. tai darau iškovos dieną šiandien ir ryt vėl pradedu dietintis.

suprantu kaip buna...

nieko, atsigausi mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

ir vel grisi i vezias mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

o kiek dienu jau buvai prasilaikius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo engels: 29 kovo 2009 - 15:34
as ir is naujo pradedu doh.gif nebenusimato jokiu baliuku atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglys @ 2009 03 29, 14:38)
panos, vakar pakvietė draugė į baliuką.. o ji kulinarė..tai savo pyragų prikepė..dar visko..vos ne degustacija, nes turi savo kavinę..negalėjau atsisakyt, tai ir priisikimšau visko... doh.gif  doh.gif  doh.gif

bent ne viena as nusidejau mirksiukas.gif
Atsakyti
5 dieną. ir vėl biggrin.gif
praeitais metais ir tik 5 dienas prakentėjau.
bet va nuo ryt tai bandysiu tikrai.. nors ir vėl nusimato penktadieny sveciu..nieko..bent 5 dienas. o siandieninė mano iskrova irgi y kaire nuejo doh.gif
timi>> pagal koky varianta bandysi?
Atsakyti
sveikutes... 4u.gif
o man trecia diena... dar be vakarienes, bet est (pabreziu - EST) norisi labai labai labai essen.gif wacko.gif bandau atsilaikyt, nu ir kaip tycia mintys tik apie maista, kurio negalima sad.gif internete akis uzkliuvo uz pyragu receptu, nes ju nemoku kepti.. ir kas mane ten nese???
nu palinkekit man sekmes...
mastau, jei istversiu sia savaite su tuo pirmuoju dietos variantu, tai antra savaite gal bandyt ta antra varianta, nes ta zuvis man irgi nelenda... kaip manot rezultatai turetu but tokie patys?
cia biski ne i tema... siandien pietus -slyvos... niaminau tas maximines geltonas, nu laaabai skanios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglys @ 2009 03 29, 17:29)

timi>> pagal koky varianta bandysi?

pagal sita http://www.buildyourbody.net/item/155 thumbup.gif
Atsakyti
tada as irgi thumbup.gif
galėsim palaikyt viena kita drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglys @ 2009 03 29, 19:07)
tada as irgi thumbup.gif
galėsim palaikyt viena kita drinks_cheers.gif

thumbup.gif