Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiška dieta II ...

QUOTE(eglys @ 2009 03 29, 21:38)
va dėl to ir nemėgstu savaitgalių kai dietinuos doh.gif

na ziuriu jums tai ne kas lotuliukas.gif stiprybes merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kaip sekasi? na merginos susiimam i rankas ir nepasiduodam pagundai biggrin.gif nuo siandien grieztai biggrin.gif
man pirmoji dienele biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis, mano ir pirmoji biggrin.gif
laikysimes gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(eglys @ 2009 03 30, 07:48)
Labas rytelis, mano ir pirmoji biggrin.gif
laikysimes gossip.gif

laikykimes brangioji, juk norim buti grazios wub.gif
pasidariau 700 ml puoduka arbatos, kad netaip valgyt noretusi. o tas vienas dziuveselis man tik ant vieno danties lotuliukas.gif
vakare ruosios leskas kavos tirsciais trinti, sako padeda nuo celiulito biggrin.gif
Atsakyti
tai taip, norim wub.gif iki vasaros tai garantuotai noriu 10kg atsikrayty...
aš irgi eisiu arbatelės drinks_cheers.gif kol dar namie.
nu šito metodo dar nebandžiau, nelabai to celiulito yra..bet ryte bėgioju, tai apimtys mažėja biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Nu ka pradedu ir as is naujo dieta.. 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, prakeikiu ta savaitgali biggrin.gif setadieni tai dar nieko, nu, o vakar...nuvaziavau pas sese i svecius, o ten stalas nukrautas visokiais gardesiais ir paslydau...bet stengiausi labai po nedaug...bet vistiek siandien +0.500...tai nuo siandien vel susiimu, o jus nuo pradziu vel laikysites ar tesiat toliau?
Atsakyti
is naujo, bent as 4u.gif
Atsakyti
vajetus, kaip sunku, valgyt noriu verysad.gif bet ne, negalima pasiduoti. va visos paziurekim i grazias linijas, gal noras valgyt praeis (na bent jau man padeda, gal ir jums pades) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 30 kovo 2009 - 13:14
QUOTE(jjurgitas @ 2009 03 30, 14:13)
vajetus, kaip sunku, valgyt noriu verysad.gif  bet ne, negalima pasiduoti. va visos paziurekim i grazias linijas, gal noras valgyt praeis (na bent jau man padeda, gal ir jums pades) biggrin.gif
user posted image

oj kad uzpavydejau tai grazuolei doh.gif ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2009 03 30, 13:44)
oj kad uzpavydejau tai grazuolei  doh.gif  ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

jei susiimsim ir nepasiduosim pagundom, tai ir mes tokios busim biggrin.gif

siandien isgeriau jau 3 litrus vandens, tai galvoju, gal toalete ir gyventi lotuliukas.gif
Atsakyti
ech, kokia figūra.
aš pietų laukiu
bet tai kokia nelogika, pietums kiausiniai ir darzovės, o vakarienei kotletai....
Atsakyti