Įkraunama...
Įkraunama...

Gimęs vaikas pasikeitė ar liko toks pats,

As manau, kad tame tiesos yra. Paskutiniais nestumo menesiais kiekviena nakti keliausi 3 val. i tualeta , dukryte iki 3 men. prabusdavo butent 3 val. nakties (matyt rezimas) biggrin.gif O pilve sparduke buvo, tai i nuo pirmu dienu be veiklos negali doh.gif
Atsakyti
toks pats kaip ir pilvuke, zagsi, spardos, nemiega ir miega beveik tuo pat metu 4u.gif
Atsakyti
Maniske gimusi buvo ir yra tokia pat rami, kaip ir pilve. Irgi kaip kai kurios mamos rase, kad prisigalvodavo visokiu baisybiu del vaiko ramumo pilve, tai ir as prisimastydavau, kad gal kas negero vyksta.
Dabar antras nestumas- kudikelis siek tiek judresnis, gal del to, kad berniukas, bet kol kas nevargina. Todel labai tikiuosi, kad ir gimes bus geras ir ramus vaikas wub.gif
Atsakyti
toks pat kaip pilvuky, spardydavosi nuo 3 nakties iki 6 ryto, tai ir gimes tuo laiku pirmus 4 menesius nemiegodavo doh.gif
Atsakyti
Turbūt tiesa, kad vaikai nesikeičia.Aš nėštumo metu negalėjau išsimiegot, nes pilvo gyventoja duodavos kaip pasiutus.Jau ir gydytoja buvo įspėjus, kad bus neramus vaikelis,echoskopo metu per davimąsi nieko nebuvo galima įžiūrėt.Taip ir duodamės iki šiol jau beveik 4 metus... biggrin.gif Judrumas nežmoniškas
Atsakyti
Mano mergina pilvelyje tikrus tusus darydavo. Judedavo istisai. Gimusi lygiai tokia pati smile.gif Matyt yra tiesos siuose zodziuose.
Atsakyti
Mano princesė buvo super rami nėštumo metu. Dabar jau jai 1.5mėn- verkiam tik kai labai valgyt norim tongue.gif sakyčiau tokiu vaikus tik augint ir augint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2009 05 27, 18:42)
Mano princesė buvo super rami nėštumo metu. Dabar jau jai 1.5mėn- verkiam tik kai labai valgyt norim tongue.gif  sakyčiau tokiu vaikus tik augint ir augint ax.gif

Maniškė pilve buvo tokia rami, kad net dabar, kai valgyt nori neverkia lotuliukas.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
dukra buvo rami tik paskutini nestumo men. gal kiek daugiau malesi,o kai gime tai doh.gif .....brrrrrrr nenoriu net prisimint to auginimo,o berniukas judrokas buvo,bet gime ramus ir geras vaikas,tik dabar kai jau 11 men. zbitkas krecia doh.gif
TEORIJA NEPASITVIRTINO schmoll.gif
Atsakyti
maniskis pilvuky irgi tinginys buvo..o dabar siaubas doh.gif uraganas namie tease.gif
Atsakyti
Mano mažiukas pilvelyje dienomis buvo gana aktyvus, o naktį miegodavo. tai ir dabar panašiai. Tik kai dienomis pilvelyje būdavo ramu, aš vis bandydavau pajudinti, pažadinti, , kad įsitikinti, jog viskas tvarkoje, tai ir dabar dieną neilgai miega, vis nubusdinėja kas pusvalandį. Visi juokėsi ir sakė, palauk kai gims pati norėsi, kad pamiegotų, o dabar vaikui pilvuke ramybės neduodi tongue.gif
Atsakyti
mano judri tiek pilve,tiek dabar augdama, jau neisivaizduoju jos kitokios, manau ir veliau bus taip
Atsakyti