Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

Man gražus mirksiukas.gif Turėjau draugą tokiu vardu,bet jo tėvas latvis,tai visada galvojau,kad čia latviškas vardas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitaliux 31 @ 2009 06 12, 20:13)
Man gražus mirksiukas.gif Turėjau draugą tokiu vardu,bet jo tėvas latvis,tai visada galvojau,kad čia latviškas vardas g.gif

Yra jis ir latviu ir lietuviu vardu zodyne smile.gif
Atsakyti
Retas vardas, bet man gal nelabai ax.gif .
Atsakyti
Na, kažkas įdomesnio, nei visi žinomi vardai. Man nelabai, bet manau įpratus tikrai neblogas vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2009 07 03, 19:07)
Na, kažkas įdomesnio, nei visi žinomi vardai. Man nelabai, bet manau įpratus tikrai neblogas vardas smile.gif

Musu močiutės žodžiai, kai pamatė, kad kitaip nebus biggrin.gif
Atsakyti
pirmą kartą girdžiu tokį vardą,keistas, bet kartu ir įdomus.iš kur tokį sugalvojot?
Atsakyti
As savo sunui irgi norejau duoti varda Nauris,bet vyras sako man per sunkus,neisimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukasburbuliukas @ 2009 07 05, 16:47)
pirmą kartą girdžiu tokį vardą,keistas, bet kartu ir įdomus.iš kur tokį sugalvojot?

Tai - oficialus vardas: Naura, Nauris – lietuvių: naurus „niūrus, rimtas, griežtas“. Remiantis vaikis.com duomenimis, nuo 1992 iki 2006 kasmet registruojama po 3-7 Naurius cool.gif
Atsakyti
Gal viasai ir nieko vardukas,bet reikia priprast ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukasburbuliukas @ 2009 07 05, 16:47)

Mes nesugalvojom, cia gana senas vardas. Tik vaikui gimus prisiminiau ji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ivona24 @ 2009 07 05, 20:11)
As savo sunui irgi norejau duoti varda Nauris,bet vyras sako man per sunkus,neisimenu doh.gif

Per pirmus 3 metus kaip nors butu ismokes, o jei ne, visada suneliu gali vadinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 07 05, 20:54)
Tai - oficialus vardas: Naura, Nauris – lietuvių: naurus „niūrus, rimtas, griežtas“. Remiantis vaikis.com duomenimis, nuo 1992 iki 2006 kasmet registruojama po 3-7 Naurius cool.gif

Musiskis Nauris. Man Naurius nelabai graziai skamba ax.gif
Atsakyti
man negražus. Labai negražus....bet aš juk ne temos autorė- jai gražus ir tai šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 06, 08:17)
Musiskis Nauris. Man Naurius nelabai graziai skamba  ax.gif

Vns. vardininkas Nauris (kas?), dgs. galininkas Naurius (ką?) bigsmile.gif
Atsakyti