Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

Gal tik atkreipiate demesi, kai isgirstate, nes turite namuose toki varda? Nes siaip tai nera labai daug, per metus pagal statistika iregistruojama iki 7 vaiku tokiu vardu. O gal jums pasiseka su tais visais 7 susitikti smile.gif Del latviskumo ir as zinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 07 30, 22:53)
Noreciau, kad greiciau tema pasibaigtu  mirksiukas.gif

Dar negreitai, kol pasibaigs ir varda taip ispopuliarinsit mirksiukas.gif
geriau tegu maziau zino, o tai paskui per daznas vardas tampa irgi kriterijum tokio neduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 07 30, 22:58)

geriau tegu maziau zino, o tai paskui per daznas vardas tampa irgi kriterijum tokio neduot  biggrin.gif

Abejoju, kad išpopuliarės. Reikšmė daug kam atgrasi bigsmile.gif Ir asociacijų kyla bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 07 30, 22:58)
Dar negreitai, kol pasibaigs ir varda taip ispopuliarinsit  mirksiukas.gif
geriau tegu maziau zino, o tai paskui per daznas vardas tampa irgi kriterijum tokio neduot  biggrin.gif

Pamazu i prieki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GiedrėM @ 2009 07 31, 13:21)
Abejoju, kad išpopuliarės. Reikšmė daug kam atgrasi bigsmile.gif  Ir asociacijų kyla bigsmile.gif

Nuo to mums tik geriau, o nuomones jau mazdaug aiskios biggrin.gif O man tos asociacijos visai nebaisios, gali buti baisios tik tam, kas niekur uzsienyje nebuves ir nezino, kad Mauras irgi labai populiarus vardas. Be to , kai visi keliai atviri, negali prognozuoti, kad vaikas visa gyvenima pragyvens LT
Atsakyti
Idomus vardas, bet man nepatrauklus schmoll.gif
Atsakyti
Man kazkodel asocijuojasi su Maugliu blush2.gif nzn kodel blush2.gif ir iskart pries akis iskyla tamsaus gymio, pietietiskos isvaizdos berniukas...
Vardas neblogas, svarbiausia kad tiktu smile.gif
Atsakyti
Man kažkaip neišbaigtai skamba, nors įdomiai ir tvirtai, vyriškai thumbup.gif

QUOTE(naura14 @ 2009 07 31, 20:35)
kas niekur uzsienyje nebuves ir nezino, kad Mauras irgi labai populiarus vardas.

Ar tikrai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2009 08 01, 09:46)
Man kažkaip neišbaigtai skamba, nors įdomiai ir tvirtai, vyriškai thumbup.gif
Ar tikrai? g.gif

Mauras yra Mauricijaus trumpinys. Cia gal labiau Italija, Ispanija, Portugalija, Pietu Amerika..
Atsakyti
Na man tai nelabai g.gif ax.gif bet svarbiausia teveliams tinka ir patinka ... 4u.gif
Atsakyti
Man tai baisus, asocijuojasi net nezinau su kuo su tamsiu zmogum schmoll.gif Zinoma bet renka teveliai ir jei jiems patinka tai yra svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
nu nezinau nezinau... nei karto negirdetas dar man g.gif bet kodel gi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma karta girdziu toki,bet seip visai nieko 4u.gif
Atsakyti