Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

Turiu pazistama tokiu vardu, galiu pasakyti, kad ji labai greitai visi isidemedavo del neiprasto vardo, daznai pasidomedavo, kas toki sugalvojo, kokia kilme ir pan. Siaip kadangi tas vyrukas tikrai labai malonus zmogus, tai ir vardas jam puikiai tiko. As savo sunui tikrai drasiai toki varda duociau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2009 08 04, 14:21)
Registravau sūnų pas gydytoją Santariškėse, pasakiau vardą, pavardę, tada klausia: "Kaip sakėt? Mauris?" doh.gif  Jau įpratau: "Pirma raidė N, kaip žodyje namas" doh.gif  rolleyes.gif

As irgi daznai sakau, ne, Nauris, kaip namas biggrin.gif Dar daznai sako Lauris?

QUOTE(MorInga @ 2009 08 04, 14:51)
Siaip kadangi tas vyrukas tikrai labai malonus zmogus, tai ir vardas jam puikiai tiko. As savo sunui tikrai drasiai toki varda duociau.  4u.gif

Visi Nauriai, kuriuos as pazistu irgi superiniai zmones ir anaiptol ne niurus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 04, 20:40)
As irgi daznai sakau, ne, Nauris, kaip namas  biggrin.gif Dar daznai sako Lauris?

Kartais. Ne visada ir pataisau, ypač, jei su tuo žmogum mažai reikalų turim.
Atsakyti
nereikia ir NAuriu būti, kad vardo raidės perklaustų. man labai dažnai tenka taisyti, kad mano vardas prasideda raide L, o ne J. o mergautinei pavardei ant Z raidės vis varnelę norėdavo uždėti ax.gif nieko, šiaip ne taip gyvenu su tokiais sunkumais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 05, 14:26)
nereikia ir NAuriu būti, kad vardo raidės perklaustų. man labai dažnai tenka taisyti, kad mano vardas prasideda raide L, o ne J. o mergautinei pavardei ant Z raidės vis varnelę norėdavo uždėti  ax.gif nieko, šiaip ne taip gyvenu su tokiais sunkumais hihihi.gif

Bet kartais erzina per dažnas toks žmonių kurtumas doh.gif Nors poliklinikoj, darželį ir būreliuose mūsų niekada kitu vardu nepavadino, kazkaip matyt įstringa.
Atsakyti
Nauris, labai gražus, lietuviškai skambantis vardas. Ir retas ir skambus. Teko darbo reikalais bendrauti su vienu Nauriu, tai įspūdis liko labai geras - malonus, sąžiningas žmogus. rolleyes.gif
Atsakyti
Grazus vardas:)
Atsakyti
jei tik jums grazu, tai kodel gi ne ? nekreipkit demesio i mociutes
Atsakyti
Galit ir į mano daržą keletą akmenukų įmest, kad už vyro tokiu netikusiu vardu kažkada ištekėjau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sorry, nesusilaikiau...Na, tikrai mane stebina žmonių nepakantumas...Pasiskaičius "Vaikų vardų" temelę, atrodo, kad tikrai yra tokių vardų, kurių gyvenime savo vaikams neduočiau...Bet....juk jei vardas patinka tėvams - tai aplinkinių jis neturėtų šokiruoti...Antra vertus, jei jums būtų pasipiršęs berniukas Nauris, ar būtumėte akis išvertusios aiškinusios, kad "O tu božeški mano, ir kur tamstos tėvų protas buvo, kad tavy taip pavadino?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nesipykim...draugaukim...gerbkim vienos kitų nuomones wub.gif
Atsakyti

i 
Tema - ne paplepėjimams. Tam yra "Bendraminčių", "Bendraamžių", "Kaimynų" skyreliai. Kalbėjimas ne į temą yra laikomas besaikiu forumo šiukšlinimu! Už tai skiriami įspėjimai, o  komentarai šalinami.
Čia kviečiame kalbėti tik į temą, vertinti vardus, išsakyti savo nuomonę apie juos, pateikti reikšmes ir pan.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 08 05, 15:40)
Bet kartais erzina per dažnas  toks žmonių kurtumas  doh.gif

Jusu sunaus vardas retas, mazai kam girdetas, todel labai normalu ir naturalu, kad zmones perklausia ar teisingai isgirdo varda. Tai ne del zmoniu kurtumo (dauguma atveju).
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 29, 22:18)
Musu zirniuko vardas Nauris, norejom pavadinti Nagliu, bet kai gime, man iskarto tapo Nauriu smile.gif  Man svarbiausia, kad vardas senas, bet retas (kol kas). Noreciau suzinoti Jusu nuomone, nes viena musu mociute buvo ziauriai pries toki varda.. Kaip jums atrodo?

Man visai grazus mirksiukas.gif mano mociute irgi pries varda, kuri mes sugalvoje, bet jei pradesi kreipti demesi, ka gimines ir artimieji galvoja, tai taip ir neissirinksi doh.gif
Atsakyti