Įkraunama...
Įkraunama...

Nauris

QUOTE(Nasty Fairy @ 2009 10 06, 14:31)
  Siaip grazus vardas, bet as savo vaikiui neduociau grinai lietuvisko vardo  schmoll.gif

O kodel toks nusistatymas pries grynai lietuviskus vardus?
Atsakyti
Man tai iš kart asociacijos su maurais Nauris-Mauris. Nu užjaučiu jį mokykloje doh.gif
Atsakyti
Vieną žinau tokiu vardu suaugusį, bet man iškart norisi sakyti mauras - gauras fe... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 09 28, 14:45)
Nuomoniu nebeliko?  unsure.gif

O man nesmagu būna pasakyti savo nuomonę (ypač neigiamą), kai tėvai tuo vardu jau pavadinę savo vaikelį... Kai dar tik renka vardą, tai visai kas kita...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2009 10 11, 16:56)
O man nesmagu būna pasakyti savo nuomonę (ypač neigiamą), kai tėvai tuo vardu jau pavadinę savo vaikelį... Kai dar tik renka vardą, tai visai kas kita...

Jei bijociau blogu nuomoniu, temos neskelbciau, o jei ir nebutu vaikas tuo vardu pavadintas ir dar tik rinktumes, tai nemanau, kad neigiamos nuomones pakeistu mano nuomone. Juk nera pasauli nei vieno dalyko, kas patiktu be isimtiems visiems. Man, pvz., nepatinka Luko vardas, bet is statistikos matosi, kad tas vardas labai daug kam patinka, cia kiekvieno pasirinkimas, o as vaiko kitokiu vardu net neisivaizduoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nevadinciau savo sunaus siuo vardu schmoll.gif
Atsakyti
man tai toks saltas vardas ax.gif
Atsakyti
dar pries 3men buciau pasakius,kad girdziu sita varda pirma karta,bet teko susipazint su vaikinu,kurio vardas Nauris..is pradziu niekaip negalejau isimint doh.gif biggrin.gif sakiau: Na..Na..kaip ten ? doh.gif labai gerai ,kad neisizheide zmogus biggrin.gif bet sako daznai jam taip biggrin.gif
bet jam 29metai,tai sakyciau,kad Nauriui turetu but iki 5 metuku biggrin.gif doh.gif nu rimtai,tiesiog yra tokiu vardu,pvz Daniele arba Ariele..tikrai joms ne 50metu,o iki 10,manau 4u.gif
o jeigu mamytei svarbi nuomone,tai noriu pasakyti,kad man sitas vardas patiko,ir todel ,kad retas (bent jau man) ir idomus gana drinks_cheers.gif
sekmes ir sveikatos Nauriui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina-i: 13 spalio 2009 - 15:24
Man labai negrazus vardas schmoll.gif kaip mauras- mauris blush2.gif
Atsakyti
NEEEEEEEEEE
Atsakyti
QUOTE(dezira @ 2009 10 13, 18:25)
NEEEEEEEEEE

Gyvenent Italijoje ir Mauras turetu negasdinti..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 03 29, 22:18)
Musu zirniuko vardas Nauris, norejom pavadinti Nagliu, bet kai gime, man iskarto tapo Nauriu smile.gif  Man svarbiausia, kad vardas senas, bet retas (kol kas). Noreciau suzinoti Jusu nuomone, nes viena musu mociute buvo ziauriai pries toki varda.. Kaip jums atrodo?

Geras pasirinkimas smile.gif
Atsakyti