Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

QUOTE(moon1 @ 2009 05 08, 10:13)

O tau Vesela  4u.gif , parasysiu gera patarima, kaip maskuoti spuogelius. Pries einant miegoti ant svaraus veido su tip'su (ausims valyti) reikia saikingai patepti spuogelio vieta EZ, ryte sis jis beveik nesimatys.

oho kas cia per naujienos g.gif pirma kart girdziu... ir skamba nelabai viliojamai g.gif

Papildyta:
QUOTE(Gelaite @ 2009 05 07, 13:45)
Dabar erdesos sepetelis irgi 17lt tebekainuoja, kaina nepasikeite smile.gif

o kur ji pvz galeciau rast Kaune? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 06, 19:32)
As tai spuogelius (kai tokiu atsiranda), ar siaip tamsesnes vietas (pvz prie nosytes) pamaskuoju su tokia priemone, net nzn kaip cia pavadint, Max factor miracle touch, na nei skysta pudra nei kompaktine:) kur su pirstuku palieti ir suskysteja:) nerandu lietuvisko zodzio sitai priemonei (angliskai tai 3-in-1 Complete make up). Bet tik tas problemines vietas patapsnoju. ir tada ant virsaus EZ. rezultatas mane dziugina biggrin.gif

ir jis gerai uzmaskuoja? g.gif idomu... o kokia jo kainyte? 4u.gif jei maskuoju su maskuokliu man kazkaip matosi, jis kai uzsitepu EZ g.gif
Atsakyti
Ar gali buti originalas : smile.gif

http://www.nsl.lt/1n...paslaugos/13949

Rasiau, bet neatsako g.gif doh.gif
Atsakyti
na as tai abejoju ar originalas, nes pati as uz tokia kaina is tiekejo net negaunu, tai man keista, kad kazkas gali pardavinet uz tokia kaina lotuliukas.gif
na bet as issiaiskinsiu per tiekeja kas cia per pardavejas lotuliukas.gif
Atsakyti
As turiu BI-Kor ..labai patinka , o sepetelis ,tai toks kokio dar nesu turejusi thumbup.gif
Atsakyti
pritariu kad si kosmetika yra gera... mirksiukas.gif mano drauge turi jau ilgai naudoja sake gerule...tai isigijau ir as...bet kadangi ju yra tik keli atspalviai tj truputi apsisoviau...man ji per tamsi...ziauriai gaila... unsure.gif kazkaip gaila ir nemazai kainavo...gal kas noretu kas domisi sita kosmetika? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liyma @ 2009 05 11, 00:11)
pritariu kad si kosmetika yra gera... mirksiukas.gif mano drauge turi jau ilgai naudoja sake gerule...tai isigijau ir as...bet kadangi ju yra tik keli atspalviai tj truputi apsisoviau...man ji per tamsi...ziauriai gaila... unsure.gif kazkaip gaila ir nemazai kainavo...gal kas noretu kas domisi sita kosmetika?  rolleyes.gif

Cia ko yra keli atspalviai?
Atsakyti
QUOTE(Liyma @ 2009 05 10, 23:11)
pritariu kad si kosmetika yra gera... mirksiukas.gif mano drauge turi jau ilgai naudoja sake gerule...tai isigijau ir as...bet kadangi ju yra tik keli atspalviai tj truputi apsisoviau...man ji per tamsi...ziauriai gaila... unsure.gif kazkaip gaila ir nemazai kainavo...gal kas noretu kas domisi sita kosmetika?  rolleyes.gif

Kiek teko girdėti EŽ yra vieno atspalvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonytia: 11 gegužės 2009 - 10:23
gal skirtingų partijų produktų spalva šiek tiek skiriasi?
Atsakyti
Na bent Ikos firmos, tai visada vienoda ruda spalva 4u.gif
Atsakyti
Ikos yra ivairiu spalvu, o Bikoro tik vienos spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marinaa @ 2009 05 11, 13:26)
Ikos yra ivairiu spalvu, o Bikoro tik vienos spalvos ax.gif

Pirma karta girdziu,kad yra keliu spalvu , dar praeita savaite buvau Universiteto vaistinej,kur prekiauja Ikos,yra viena spalva g.gif
Atsakyti
Ikos irgi viena spalva 4u.gif
Atsakyti