Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

Tikrai klaidingai tave informavo, jos abi originalios, bet tik kad gamina skirtingos salys, o ansciau buvo viena ju abieju firma, bet kai pradejo lenkai gamint tai pasidare atskiros firmos su atskirais pavadinimais, bikor -lenku, ikos-vokieciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egipto zeme_ @ 2009 04 22, 21:00)
Tikrai klaidingai tave informavo, jos abi originalios, bet tik kad gamina skirtingos salys, o ansciau buvo viena ju abieju firma, bet kai pradejo lenkai gamint tai pasidare atskiros firmos su atskirais pavadinimais, bikor -lenku, ikos-vokieciu 4u.gif

Nu pas mane Bi kor ne is jokios lenkijos pvz.. smile.gif
Atsakyti
na taip ant dezutes raso, kad pagaminta svecarijoj, bet jas pakuoja lenkijoj, todel 50% ir pagaminta lenkijoj 4u.gif
Atsakyti
Paidomek truputi daugiau, Bikor gamina TIK Lenkijoje ir niekur kitur neturi gamyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 rugsėjo 2009 - 17:13
QUOTE(egipto zeme_ @ 2009 04 22, 21:00)

Na mane tikrai kitaip informavo, bet tokie zmones, kurie ilgai dirba visazisto darba ir su egipto zeme dirba, tai gal ismano ax.gif Bet tarp ju tikrai jauciasi skirtumas, ikos man isvis nepatiko, spalva kazkokia morkavai sviesiai ryza, visai ne taip tepasi.

QUOTE(Kitte @ 2009 04 23, 10:01)
Tai gal galetum parasyti jos sudeti ax.gif

Ismeciau vakar dezute, tai nebelabai ir parasysiu ta sudeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelaite: 24 balandžio 2009 - 05:55
Aš tai atsimenu vokiškuose kataloguose OTTO ta BI- kor Egipto žemę esu mačiusi dar tada kai pas mus jos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 04 24, 06:52)
Na mane tikrai kitaip informavo, bet tokie zmones, kurie ilgai dirba visazisto darba ir su egipto zeme dirba, tai gal ismano ax.gif  Bet tarp ju tikrai jauciasi skirtumas, ikos man isvis nepatiko, spalva kazkokia morkavai sviesiai ryza, visai ne taip tepasi.
Ismeciau vakar dezute, tai nebelabai ir parasysiu ta sudeti.

Sudetis ant pacios pudros dugno surasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
IKOS pudra yra visu dešimtmečiu seniau gaminama, nei BI-KOR.
Kiek esu buvus užsienyje (kalbu ne apie Lenkiją ar Rusiją), niekad neteko matyt parduotuvėse BI-KOR pudros, tik IKOS.
Atsakyti
Na as irgi parasysiu, kadangi kazkada pati sita tema skaiciau, ir galvojau - ar pirkti man EZ, ir kuria.
Taigi EZ yra pati geriausia mano tureta bronzine pudra! wub.gif Dengiasi super graziai ir naturaliai, nera nei blizgi nei matine, butent apie tokia anksciau svajojau, ir niekur nerasdavau wub.gif
Naudojasi laaaabai taupiai, as jau kelis menesius kasdien ja naudoju, o praktiskai nesimato.
Tiesa is pradziu atrode kietoka, reikejo stipriai makaluot sepeteliu kad 'pasiimtu' pudros, bet nusipirkau kita sepeteli, ir dabar viskas ok. O gal tiesiog pripratau.. rolleyes.gif
Beje, as turiu Bi-kor EZ, pirkau tiesiog todel, kad zinojau kur ja nusipirkti. Taciau jei buciau isigijus ikos, tai manau buciau tokia pati patenkinta biggrin.gif Sitie gincai kuri EZ geresne tesiasi jau nebezinau per kiek temu, ir visad atsiranda tu, kurioms patinka Ikos, ir tu, kurioms patinka Bi-kor biggrin.gif
O naturalistems - vienas destytojas mum karta pasake - konservantai nera tiek pavojingi, kiek yra pavojingos medziagos, kurias isskiria bakterijos, neisvengiamai atsirandancios visur, kur tu konservantu nera doh.gif
Atsakyti
O as niekaip negaliu ismokti lygiai su EZ pasipudruoti, man ji atrodo vietomis per tamsi. Gal sepeteli netinkama naudoju, o gal siaip man baltaodei tas bronzinis atspalvis netinka g.gif

Atsakyti
IKOS: : TALC, MICA, PARAFFINUM LIQUIDUM, NYLON-12, CI77491, CI 77492, DIMETHICONE, POLYSORBATE 20, CI 77499, LAUROYL LYSINE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, HYDROLIZED SILK, PHOSPHOLIPIDS, HYALURONIC ACID, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, SODIUM DEHYDROACETATE, TOCOPHERYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS, PARFUM, BHT.

BI KOR: Ingredients: Talc, Nylon-12, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Dimethicone, Polysorbate-20, C12-15 Alkyl Benzoate, Magnesium Aluminum Silicate, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkil Butter (Shea Butter), Simmondsia Chinensis Oil (Jojoba Oil), Retinyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Acrylates Copolymer, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Parfum (Fragrance), Magnesium Carbonate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Arachis Hypogaea Oil (Peanut Oil), Silica. (+/-) MAY CONTAIN: Mica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides).
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2009 04 24, 12:06)
Na as irgi parasysiu, kadangi kazkada pati sita tema skaiciau, ir galvojau - ar pirkti man EZ, ir kuria.
Taigi EZ yra pati geriausia mano tureta bronzine pudra!  wub.gif  Dengiasi super graziai ir naturaliai, nera nei blizgi nei matine, butent apie tokia anksciau svajojau, ir niekur nerasdavau  wub.gif
Naudojasi laaaabai taupiai, as jau kelis menesius kasdien ja naudoju, o praktiskai nesimato.
Tiesa is pradziu atrode kietoka, reikejo stipriai makaluot sepeteliu kad 'pasiimtu' pudros, bet nusipirkau kita sepeteli, ir dabar viskas ok. O gal tiesiog pripratau..  rolleyes.gif
Beje, as turiu Bi-kor EZ, pirkau tiesiog todel, kad zinojau kur ja nusipirkti. Taciau jei buciau isigijus ikos, tai manau buciau tokia pati patenkinta  biggrin.gif Sitie gincai kuri EZ geresne tesiasi jau nebezinau per kiek temu, ir visad atsiranda tu, kurioms patinka Ikos, ir tu, kurioms patinka Bi-kor  biggrin.gif
O naturalistems - vienas destytojas mum karta pasake - konservantai nera tiek pavojingi, kiek yra pavojingos medziagos, kurias isskiria bakterijos, neisvengiamai atsirandancios visur, kur tu konservantu nera  doh.gif

Pritariu visu 100% drinks_cheers.gif Vienom geriau tokia, kitom kitokia, bet tam ir yra tema, kad pasakyt savo nuomone mirksiukas.gif
[quote=VR999,2009 04 24, 12:43]
O as niekaip negaliu ismokti lygiai su EZ pasipudruoti, man ji atrodo vietomis per tamsi. Gal sepeteli netinkama naudoju, o gal siaip man baltaodei tas bronzinis atspalvis netinka g.gif

nereikia su sepeteliu "makaluoti" po ta EZ ir smarkiai bruzuoti per veida, tereikia patapsnoti su sepeteliu ar kaip cia issireiksti, paaiskint nemoku doh.gif blush2.gif ir tada lengvai sukamaisiais judesiais per visa veiduka, arba tik skruostus, kaip norisi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kitte @ 2009 04 24, 12:42)
Cia tiek daug jusu turinciu Bi-kor taciau nei viena neparasot jos sudeties g.gif Man idomu pagal sudeti skiriasi Ikos ir Bi-kor ax.gif

Nu ir ka nusprendei pagal ta sudeti? ax.gif smile.gif blink.gif
Atsakyti