Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

g.gif kaip seselius? smile.gif reiks isbandyt smile.gif kartais padengiu vokus kita pudra vietoj seseliu, bet ez dar nebandziau smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pudra naudoju jau kelis metus.. ir tikrai nezadu jos i nieka keist wub.gif bet va seseliais nusivyliau.. labai blizga veidas nuo ju, o as nemegstu blizguciu, bet spalvos tai nuostabios... smile.gif labai gaila, bet nusipirkau kitus seselius, nes nusibodo tuos blizgius po proceduru valyt
Atsakyti
Seniau visai pudros nenaudojau, kol dovanu negavau EZ. O dabar gyvenimo be jos neisivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2009 04 27, 16:03)
g.gif  kaip seselius? smile.gif reiks isbandyt smile.gif kartais padengiu vokus kita pudra vietoj seseliu, bet ez dar nebandziau smile.gif  mirksiukas.gif

Pabandyk mirksiukas.gif labai natūrali, švelni spalva.
Atsakyti
O gal kas esat naudoję tokią pudrą? Gramų daug, kaina nedidelė

Egyptische Erde Farbton Bronze 45g.
user posted image g.gif
Atsakyti
QUOTE(Give2Get @ 2009 04 30, 12:27)
O gal kas esat naudoję tokią pudrą? Gramų daug, kaina nedidelė

Egyptische Erde  Farbton Bronze 45g.
user posted image g.gif

Pirma karta tokia matau, kur cia tokia radot g.gif
Atsakyti
ebėjuj
Atsakyti
lyg ir panoramoj uzmaciau, kad yra jau smile.gif pirmame aukste prie knygyno. o klausykit, kokios kainos?
Atsakyti
Visos cia vos ne dievina EZ lotuliukas.gif bet kad ju sudetis tai labai nekokia,kitu pudru geresne. ir ko ji tokia nuostabi kad nieko nemaskuoja? g.gif bet kai ziurejau nuotraukas tai tikrai veidas su ja labai grazus buna, bet ir atrodo kad ir uzmaskuoja kazkiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 02, 15:08)
Visos cia vos ne dievina EZ  lotuliukas.gif  bet kad ju sudetis tai labai nekokia,kitu pudru geresne. ir ko ji tokia nuostabi kad nieko nemaskuoja?  g.gif  bet kai ziurejau nuotraukas tai tikrai veidas su ja labai grazus buna, bet ir atrodo kad ir uzmaskuoja kazkiek  rolleyes.gif

Seip man asmeniskai, sausos pudros spuogu ir t.t ir taip nemaskuoja.. del sudeties, tai taip..nieko gero. As ir is dalies sutinku, kad nera stebuklinga ta EZ kaip visi sako.. bet man labai patinka drinks_cheers.gif vien del to ka spalva ziauriai naturaliai atrodo.. tas rudumas.. Ne viena pudra man to nesuteikia
Atsakyti
Del rudumo tai nesigincysiu gal ir duoda grazu, bet man kazkaip noretusi uz tokia kaina ir sudeties naturalesnes ir kazko daugiau nei vien spalvos davimo lotuliukas.gif blush2.gif pati zadejau pirkti bet dabar nezinau....
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 02, 16:08)
Visos cia vos ne dievina EZ  lotuliukas.gif  bet kad ju sudetis tai labai nekokia,kitu pudru geresne. ir ko ji tokia nuostabi kad nieko nemaskuoja?  g.gif 

bet kai ziurejau nuotraukas tai tikrai veidas su ja labai grazus buna, bet ir atrodo kad ir uzmaskuoja kazkiek  rolleyes.gif

pati paklausei pati paaiskinai. ta ir duoda, kad veidas graziai atrodo, suteikia idegio efekta. kam reikia maskuoti kazka tai dedi krempudra, ant virsaus EZ, kam nereik maskuoti, uztenka ir az.
Atsakyti