Seniau visai pudros nenaudojau, kol dovanu negavau EZ. O dabar gyvenimo be jos neisivaizduoju
QUOTE(Vanillla @ 2009 04 27, 16:03)
Pabandyk
ebėjuj
lyg ir panoramoj uzmaciau, kad yra jau
pirmame aukste prie knygyno. o klausykit, kokios kainos?
Visos cia vos ne dievina EZ
bet kad ju sudetis tai labai nekokia,kitu pudru geresne. ir ko ji tokia nuostabi kad nieko nemaskuoja?
bet kai ziurejau nuotraukas tai tikrai veidas su ja labai grazus buna, bet ir atrodo kad ir uzmaskuoja kazkiek
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 02, 15:08)
bet kad ju sudetis tai labai nekokia,kitu pudru geresne. ir ko ji tokia nuostabi kad nieko nemaskuoja?
bet kai ziurejau nuotraukas tai tikrai veidas su ja labai grazus buna, bet ir atrodo kad ir uzmaskuoja kazkiek 
Seip man asmeniskai, sausos pudros spuogu ir t.t ir taip nemaskuoja.. del sudeties, tai taip..nieko gero. As ir is dalies sutinku, kad nera stebuklinga ta EZ kaip visi sako.. bet man labai patinka
Del rudumo tai nesigincysiu gal ir duoda grazu, bet man kazkaip noretusi uz tokia kaina ir sudeties naturalesnes ir kazko daugiau nei vien spalvos davimo
pati zadejau pirkti bet dabar nezinau....
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 02, 16:08)
pati paklausei pati paaiskinai. ta ir duoda, kad veidas graziai atrodo, suteikia idegio efekta. kam reikia maskuoti kazka tai dedi krempudra, ant virsaus EZ, kam nereik maskuoti, uztenka ir az.