Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto žemė

O man kažko nelabai ta egipto žemė. Yra ir geresnių bronzantų. Gal dar apsiprasiu g.gif
Atsakyti
Drauge is Airijos atsiunte man egipto zemes. Firma VOKISKA: TANA COSMETICS. prikta vaistineje.
Pati pudra vadinasi "EGYPT-WONDER". ziuresim, kas cia per "wonderis" hihihi.gif pasitepliosiu vakare, nes eisiu i kluba. papasakosiu ryt smile.gif
Firmos www: www.tana-cosmetics.com

Sudetis:
talc, Magnesium Stearate, Mica, PPG-2, Myristyl Ether propionate, isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 25 balandžio 2009 - 10:42
Keistai dengiasi kažkaip. Išgyrėt, o vos ne gremžt reikia, po to padaugint nesunku... nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2009 04 24, 11:06)
Tiesa is pradziu atrode kietoka, reikejo stipriai makaluot sepeteliu kad 'pasiimtu' pudros

kai pas drauge bandziau Bi-kor, tai irgi atrode labai kieta pudra. Dabar pabandziau ta savo naujaja, tai daug daug minkstesne... g.gif jauciu greit susibaigs.
Efektas pakol kas labai panasus, kaip ir mano "golden rose' bronzato blink.gif Gal kas veliau isryskes...
Atsakyti
QUOTE(Lady Rose @ 2009 04 25, 13:15)
Keistai dengiasi kažkaip. Išgyrėt, o vos ne gremžt reikia, po to padaugint nesunku... nepatiko.

man ir sunkiai tepasi, kelis kartus pamaliavot reikia. O gal pas mane sepetelis per kietas
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2009 04 25, 17:02)
man ir sunkiai tepasi, kelis kartus pamaliavot reikia. O gal pas mane sepetelis per kietas

Taip taip tapasi sunkiai doh.gif tai ir nenaudoju,bandziau su keliais skirtingais sepeciais ir vistiek tas pats doh.gif bereikalo pinigai ismesti i bala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 04 24, 18:39)
O man kažko nelabai ta egipto žemė. Yra ir geresnių bronzantų. Gal dar apsiprasiu g.gif

Na as kitokiu bronzantu neturejus,bet EZ labai patinka, nepakeiciama priemone.... Gal pasakytumet,kurie jums pasirode geresni,ieskosiu pabandyt....
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 25, 22:28)
Na as kitokiu bronzantu neturejus,bet EZ labai patinka, nepakeiciama priemone.... Gal pasakytumet,kurie jums pasirode geresni,ieskosiu pabandyt....

Net nežinau, gal sakiau dar priprasiu prie egipto žemes blush2.gif
Šiaip Dior Bronze Matte Sunshine Bronzing Powder man labai gera, dar Guerlain Terracotta Bronzing Powder patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VR999 @ 2009 04 24, 12:43)
O as niekaip negaliu ismokti lygiai su EZ pasipudruoti, man ji atrodo vietomis per tamsi. Gal sepeteli netinkama naudoju, o gal siaip man baltaodei tas bronzinis atspalvis netinka  g.gif

As taip pat baltaode, bet man gana lygiai pasidengia, tik reikia nepadauginti, nes tada oho kaip paruduoji lotuliukas.gif Sepeteli naudoju Erdesos, skirta EZ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, as irgi planuoju pirkti EZ , labai jau noriu isbandyti smile.gif
Tik gal galite patari koki sepeteli naudoti: minksta ar kieta?
Atsakyti
man pirmus kartus sunkiai tepesi, reikejo tuo sepeteliu ilgai makaluot, kad pasipudruociau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o db viskas thumbup.gif gal ir jum susitvarkys mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu bikor ež. Naudoju kaip skaistalus ir šešėlius smile.gif Man ji labai patinka smile.gif
Atsakyti