O man kažko nelabai ta egipto žemė. Yra ir geresnių bronzantų. Gal dar apsiprasiu

Drauge is Airijos atsiunte man egipto zemes. Firma VOKISKA: TANA COSMETICS. prikta vaistineje.
Pati pudra vadinasi "EGYPT-WONDER". ziuresim, kas cia per "wonderis"
pasitepliosiu vakare, nes eisiu i kluba. papasakosiu ryt 
Firmos www: www.tana-cosmetics.com
Sudetis:
talc, Magnesium Stearate, Mica, PPG-2, Myristyl Ether propionate, isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499
Pati pudra vadinasi "EGYPT-WONDER". ziuresim, kas cia per "wonderis"

Firmos www: www.tana-cosmetics.com
Sudetis:
talc, Magnesium Stearate, Mica, PPG-2, Myristyl Ether propionate, isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499
Keistai dengiasi kažkaip. Išgyrėt, o vos ne gremžt reikia, po to padaugint nesunku... nepatiko.
QUOTE(Nepasimetusi @ 2009 04 24, 11:06)
Tiesa is pradziu atrode kietoka, reikejo stipriai makaluot sepeteliu kad 'pasiimtu' pudros
kai pas drauge bandziau Bi-kor, tai irgi atrode labai kieta pudra. Dabar pabandziau ta savo naujaja, tai daug daug minkstesne...

Efektas pakol kas labai panasus, kaip ir mano "golden rose' bronzato

QUOTE(Lady Rose @ 2009 04 25, 13:15)
Keistai dengiasi kažkaip. Išgyrėt, o vos ne gremžt reikia, po to padaugint nesunku... nepatiko.
man ir sunkiai tepasi, kelis kartus pamaliavot reikia. O gal pas mane sepetelis per kietas
QUOTE(Girmantee @ 2009 04 25, 17:02)
man ir sunkiai tepasi, kelis kartus pamaliavot reikia. O gal pas mane sepetelis per kietas
Taip taip tapasi sunkiai

QUOTE(Tainka @ 2009 04 24, 18:39)
Na as kitokiu bronzantu neturejus,bet EZ labai patinka, nepakeiciama priemone.... Gal pasakytumet,kurie jums pasirode geresni,ieskosiu pabandyt....
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 25, 22:28)
Na as kitokiu bronzantu neturejus,bet EZ labai patinka, nepakeiciama priemone.... Gal pasakytumet,kurie jums pasirode geresni,ieskosiu pabandyt....
Net nežinau, gal sakiau dar priprasiu prie egipto žemes

Šiaip Dior Bronze Matte Sunshine Bronzing Powder man labai gera, dar Guerlain Terracotta Bronzing Powder patiko

QUOTE(VR999 @ 2009 04 24, 12:43)
O as niekaip negaliu ismokti lygiai su EZ pasipudruoti, man ji atrodo vietomis per tamsi. Gal sepeteli netinkama naudoju, o gal siaip man baltaodei tas bronzinis atspalvis netinka 

As taip pat baltaode, bet man gana lygiai pasidengia, tik reikia nepadauginti, nes tada oho kaip paruduoji

Sveiki, as irgi planuoju pirkti EZ , labai jau noriu isbandyti
Tik gal galite patari koki sepeteli naudoti: minksta ar kieta?

Tik gal galite patari koki sepeteli naudoti: minksta ar kieta?
Aš taip pat turiu bikor ež. Naudoju kaip skaistalus ir šešėlius
Man ji labai patinka