man kazkaip keistai skambetu,nebent vyras uzsienietis,tai gal derintusi prie kokios uzsienietiskos pavardes
Is serialo tai ir as savo vaikams neduociau vardo
man kazkaip keistai skambetu,nebent vyras uzsienietis,tai gal derintusi prie kokios uzsienietiskos pavardes
Mano exklasiokas, vedęs lietuvę, pats būdamas lietuvis, savo sūnų pavadino Enrikė Rafaelis. Iki šiol visa klasė lūžtam susitikę.
QUOTE(Elzyte @ 2006 02 13, 10:58)
Ka manote apie vardus is filmu?muilo operu?pvz. Santjagas,Sebastjanas,ar dar koks Pedras.....
Man tai nepatinka,as negaleciau taip pavadinti
Man tai nepatinka,as negaleciau taip pavadinti
Na taip ir aš negalėčiau pavadinti. O kam reikia, jei yra tų vardų lietuviški atitikmenys. Pvz: Sebastijonas, Petras...
QUOTE(deirė @ 2006 02 19, 19:45)
Mano exklasiokas, vedęs lietuvę, pats būdamas lietuvis, savo sūnų pavadino Enrikė Rafaelis. Iki šiol visa klasė lūžtam susitikę.

Nesuprantu, kam lietuviai vaikus registruoja tokiais vardais, jei dauguma tų vardų turi lietuviškus variantus - Henrikas (ar Erikas) Rapolas.
QUOTE(SUNO @ 2006 02 16, 20:55)
Nu tai va būtent, kad tuose serialuose gi yra ir visai normalių vardų
Dar geras vardas buvo - Kandeliarija
day.lt išmetė, kad yra toks vardas Scholastika - reiškia "mokinė"
QUOTE(Jasnenka @ 2006 02 21, 16:28)
kažkaip labai šis vardas nešvelniai skamba, o kažin kaip jį trumpinti reikėtų?
arba pamalonintai vadinti?
o as zinau viena jau pagyvenusia moteri vardu Kilerija, gal jos tevai ir nezinojo ka reiskia vardas, taciau nereiketu vaiko pavadinti nugirstu zodziu, siais laikais yra daugiau galimybiu pasidometi vardu reiksmemis
Nejau neimanoma isrinkti vardo ne is serialo?
Nors, na, kiekvienas turi savo skoni, jeigu jau mamytei ar teveliui taip norisi...
QUOTE(slsilvija @ 2006 02 22, 11:36)
Mokinuke
QUOTE(slsilvija @ 2006 02 22, 11:36)
as norejau sakyti Shule