Iš kitos pusės žiūrint juk dauguma vardų tiek iš serialų tiek iš filmų aplamai, yra lyg ir tarptautiniai. Pavyzdžiui Kristinų Laurų (jau minėtų) Aleksandrų Beatričių - be galo daug tiek pas mus tiek ir kitose šalyse. Žinoma graibstytis ten kažkokių Čiolių ir Chose Raulių nereikia. Bet kokiu atveju pamatysit po kiek tai laiko susiplaks visi tie vardai , susimaišys ir nė patys nebesuprasime , kuris čia tinka , lietuviškas, kuris ne.
Tad linkiu nepasiklysti ieškojimuose, o aš svajoju apie dukrytę ir niekas neprivers manęs jos pavadinti kitaip negu Lukrecija
Nemažai vardų yra iš knygų, kaip Arielis nu ir ką dabar daryt kai tokiu pat pavadinimu yra ir milteliai
o juk Beliajevo Arielis atsirado anksčiau už miltelius???
Serialų nežiūriu, tai nežinau ar yra toks personažas... bet vardai nebūtinai iš serialų...

Serialų nežiūriu, tai nežinau ar yra toks personažas... bet vardai nebūtinai iš serialų...

QUOTE(liauriukas @ 2006 02 14, 09:26)
As irgi zinau mergaite vardu Ariele, taip pat is meksikieciu serialo. Tai senelis ja vadina "Ariel" arda "Dosia".
Nezinau ka mama galvojo vaikui toki varda duodama.

O man Arielė labai gražus vardas mergytei. Nesu serialų žiūrėtoja, tačiau kiek jų bemačiau, jokių Arielių neaptikau. Bent jau tuose meksikiečių.
Tai dabar laukiam Rubiu bangos

ariele, vardas visai nieko.. is hebraju kalbos reiskia " dievo liute".. nors ir primena miltelius, bet jeigu visi pradesim galvot apie reklama...
visokių vardų yra serialuose. pažįstu kelias Marianas, amžius atitinka "Verkiančius turtuolius", bet vardas visai nieko.
O man paciai kazkaip sove i galva vardas Perla. Kazkaip b"brangus" vardas - kaip Deimante ar Aukse, bet man mieliau ir graziau skamba. Beja, primena megstama apatiniu firma "la perla"
O va - bac, ir suzinojau, kad buvo toks vardas seriale, negi jau vien delto reiktu jo atsisakyti? Gi tas serialas - praeis metai kiti ir pasimirs, o vardas liks

oi ne ne ne
nei uz ka nevadinciau vardu is serialo,kazkaip kiek maciau per tv visokiais neva imantriais daugiausiai ispaniskais vardais vadina zmones gyvenantys kaime..na nenoriu nieko izeisti bet tai tiesa..o skamba isties juokingai...
man jau tada graziau milijona kartu senoviniai lietuviski vardai,kas tu paciu zmoniu tarpe yra 'ne lygis'

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 03 17, 05:55)
oi ne ne ne
nei uz ka nevadinciau vardu is serialo,kazkaip kiek maciau per tv visokiais neva imantriais daugiausiai ispaniskais vardais vadina zmones gyvenantys kaime..na nenoriu nieko izeisti bet tai tiesa..o skamba isties juokingai...
man jau tada graziau milijona kartu senoviniai lietuviski vardai,kas tu paciu zmoniu tarpe yra 'ne lygis' 

Ne visi vardai serialuose skamba Roksanomis, Marijanomis ar Izabelemis