Įkraunama...
Įkraunama...

"svetimi" vardai mūsų Lietuvoje...

QUOTE(Anistėja @ 2006 02 20, 21:23)
Dar geras vardas buvo - Kandeliarija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tada galima tiesiog lietuviskai graziai... Liustra
Atsakyti
ka tik perskaiciau nebloga knyga (autore amerikiete - Janice Graham), pagrindines herojes dukra buvo vardu Eliana,kas hebraju kalboje reiskia "Dievas man atsake" wub.gif man visai graziai skamba sis vardas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigimaus @ 2006 02 24, 21:53)
ka tik perskaiciau nebloga knyga (autore amerikiete - Janice Graham), pagrindines herojes dukra buvo vardu Eliana,kas hebraju kalboje reiskia "Dievas man atsake"  wub.gif man visai graziai skamba sis vardas  ax.gif

labai graži reikšmė 4u.gif
Atsakyti
o tai kokia bausme vaikui, kai ji pavyzdziui Ichtiandru pavadina... lotuliukas.gif
Atsakyti
As esu girdejus viena atveji,kai is kazkokio kaimo bludumu moteriske atejo uzregistruot savo vaika ,ir norejo ja pavadint vardu Fekalija. doh.gif Tai ta moteriske kuri registruoja net isiziojo,sake vaikeli o tu zinai ka sitas zodis reiske,ne sake man grazus vardas.Tai kai jei pasake, ka reiske sitas zodis,matyt atsoko fantazija ir paciai taip uzrsgistruoti savo vaika.Tai gerai kad jai dar isaiskino ,o jei ne tai vaikas su tokiu vardu vargsas butu. doh.gif O cia tai butu vaikui bausme.
Atsakyti
Būna kartais ir normalių, neblogų tokių.. O kokie Rafaelitai, Sebastijanai, Čiaros, Sučiaros tai jau schmoll.gif
Atsakyti
As kazkur radau varda Oresta,bet tikrai ne is serialo,nes ju neziuriu doh.gif .Sunui labai patiko ir kai gime mazoji,nusprendem si varda ir duoti. tongue.gif Ir tik po to isgirdau per telika per kazkoki seriala,kad buvo vyras,vardu Orestas.Gerai tik tiek,kad gerietis smile.gif smile.gif smile.gif Na,bent jau kol kas keisti nezadam.Prilipo jis,musu mazei... thumbup.gif
Atsakyti
Man nepatinka tokie vardai kaip chose, marianos ir visoki kitoki. Oresta labai gražus vardas. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowilia: 26 vasario 2006 - 18:29
Na kaškaip jau keistai skambėtu aš tai tikrai neduotčiau girdėjau varda davė net iš indu filmu mergaitei tik jau labai sunkus ir neatsimenu koks biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
As irgi kazkada girdejau Oresto varda, o paskui per "Storule Valentina" toks buvo. Man grazus, kas kad is serialo (ir dar klausimas, ar galima teigti, kad is serialo). Juk yra mergaiciu vardu Valentina (serialas "Storule Valentina"), yra vardu Marija (pvz. serialas "Tiesiog Marija"), o jei Lietuva ir toliau tiek rodys tu meksikieciu ir venesuelieciu filmu, tai gali but, kad visi vardai "pavirs" i serialinius. Negi serialuose netruksta Mariju, Viktoriju, Lauru ir t.t. As manau, jei koks vardas patinka is serialo, tai kodel gi jo "nepanaudojus", svarbu tik, kad nebutu sunkiai istariamas, neasocijuotusi su kokiu negraziu dalyku (Kunigunda).
Atsakyti
na as pazistu mergaite nuo seniai.mama kai jos laukesi,tai dave varda SELESTE.labai jau ta seriala mylejo mama...dabar tai merginai 15 metu,sake geda i gatve iseiti su tokiu vardu...
Atsakyti
Tikrai pritariu, serialas "ateina ir praeina', o vaiko vardas liekam amziams. As manau, kad yra daug graziu vardu ir be serialiniu smile.gif
Dukros grupej yra Rafaelis, vaikiukai ne neistaria to vardo, o ar grazus, gal kam ir grazus...
Atsakyti