Įkraunama...
Įkraunama...

"svetimi" vardai mūsų Lietuvoje...

QUOTE(gritte @ 2008 11 07, 23:25)
Nors Sju vaikis.com nerodo  g.gif O Sani'iai  lotuliukas.gif netgi du yra.

g.gif m-hm... nerodo... as irgi ziurejau g.gif na bet pas gydytoja kabinete ant korteles savom akim maciau Sju ......-čiūtė
Atsakyti
nu griūk negyvas su tokiais vardeliais doh.gif tokie atvejai,kai tėvai gryni lietuviai,gal ir pavieniai (arba aš labai tuo norėčiau tikėti) tongue.gif
Atsakyti
Na mano pačios vardas trumpas, aiškus, lietuviškas, bet kai išgirstu kaip užsieniečiai vargsta norėdami jį ištart doh.gif kokių tik variacijų išgirdau per tuos metus..... Dukrytei davėm tarptautinį vardą, ir net bobutės sako kad jis laaabai gražus wub.gif, skamba kažkiek senoviškai ir labai miela mažybinė forma wub.gif
O tų serialinių variantų irgi nesuprantu -bėgioja va pas mus kaime Gvineta g.gif (spėju kad Gvineth Paltrow garbei) klasiokas saviškę Perlita pavadino doh.gif dar Sibyla girdėjau kažkas dukrą pavadino bigsmile.gif (dešrainis iš statoilo doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zlata @ 2008 11 09, 13:36)
Na mano pačios vardas trumpas, aiškus, lietuviškas, bet kai išgirstu kaip užsieniečiai vargsta norėdami jį ištart doh.gif kokių tik variacijų išgirdau per tuos metus..... Dukrytei davėm tarptautinį vardą, ir net bobutės sako kad jis laaabai gražus wub.gif, skamba kažkiek senoviškai ir  labai miela mažybinė forma wub.gif 
O tų serialinių variantų irgi nesuprantu -bėgioja va pas mus kaime Gvineta g.gif (spėju kad Gvineth Paltrow garbei) klasiokas saviškę Perlita pavadino doh.gif dar Sibyla girdėjau kažkas dukrą pavadino  bigsmile.gif  (dešrainis iš statoilo doh.gif )

Na mano vardas tai ir Lietuviskas ir lengvai manau istariamas,o vat vadina mane cia Julija unsure.gif isvis ne itema net i mano varda nepanasu(Jurgita)Teisinasi tipo jiems taip lengviau....Vat savo sunui desim varda DEIVIDAS.
Atsakyti
QUOTE(deive @ 2005 08 22, 18:26)
Kažkokia kvaila mada vaikus vadinti:Amandomis, Rozauromis, Vanesomis, Grantais, Džordanomis

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 25, 08:14)
Lėja, Mėja, Fėja, Tėja....  doh.gif

drinks_cheers.gif
baisiausi man grantas, aironas, amanda, vanesa, samanta, klaudija, klaidas, visos -ėjos, -ajai , visi kiti angliški vardai lietuviškom galūnėm schmoll.gif
Atsakyti
na dabar matau kad daugeli tokie vardai vietiniu lietuviu seimose shokiruoja... idomu kaip bus po 15 ar 20 metu...... gal nus taip kad klaseje sedi kokie keturi berniukai Sani, o darzelio grupeje net penkios Sju kartu zaidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 11 09, 17:21)
drinks_cheers.gif
baisiausi man grantas, aironas, amanda, vanesa, samanta, klaudija, klaidas,  visos -ėjos, -ajai , visi kiti angliški vardai lietuviškom galūnėm schmoll.gif

nu jau negi tokia lietuvos patrijote esi,sakyciau daug kas priklauso nuo to kur tu gyveni ir planuoji savo ateiti.cia tas pats kas kinietis susilauktu vaiko lietuvoi ir uzdetu jam gryna koki kinietiska varda,reikia i aplinkybes zet.
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 11 09, 13:27)
nu griūk negyvas su tokiais vardeliais doh.gif tokie atvejai,kai tėvai gryni lietuviai,gal ir pavieniai (arba aš labai tuo norėčiau tikėti) tongue.gif

oi...oi...pravažiuoti reikėtų pro LT kaimus, kaimelius....
Atsakyti
QUOTE(Bahara @ 2008 11 07, 18:29)
smile.gif Kazkaip ziauru. smile.gif Vaikystej,kaip su lelemis zaisdavom, duodavom visokius nesamoningus vardus. doh.gif

kievieni tevai duoda savo vaikasms vardus skirtingus,tokius kokius jie nori! ir ner ko ce kritikuoti! tie vaikai daug ka pasieks! cia tikrai NEPASAULIO PABAIGA!! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 11 10, 15:21)
kievieni tevai duoda savo vaikasms  vardus skirtingus,tokius kokius jie nori! ir ner ko ce kritikuoti! tie vaikai daug ka pasieks! cia tikrai NEPASAULIO PABAIGA!!  schmoll.gif

be abejo ne pasaulio pabaiga, netgi ne beda mirksiukas.gif
o tie vaikai del to daug pasieks kad vardus tokius turi? g.gif

Atsiprashau jei pasirodys nekorektishkas klausimas: o jus taip pat Lietuvoje gyvenantys lietuviai? ir toks praktinis klausimas: kreipdamiesi i dukryte jos vardo nelinksniuojate? Na., pvz: pakviesk (ka?), duok (kam?) ir t.t.?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2008 11 09, 23:37)
nu jau negi tokia lietuvos patrijote esi,sakyciau daug kas priklauso nuo to kur tu gyveni ir planuoji savo ateiti.cia tas pats kas kinietis susilauktu vaiko lietuvoi ir uzdetu jam gryna koki kinietiska varda,reikia i aplinkybes zet.

nesu super estra patriotė, bet tai nekeičia fakto, kad angliški vardai lietuviškom galūnėm man schmoll.gif o jei vardus kas dėtų, jie labai greit nukristų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2008 11 10, 14:21)
kievieni tevai duoda savo vaikasms  vardus skirtingus,tokius kokius jie nori! ir ner ko ce kritikuoti! tie vaikai daug ka pasieks! cia tikrai NEPASAULIO PABAIGA!!  schmoll.gif

bet vaikui su tokiu vardu teks gyventi būtent tokioj visuomenė ir tarp taip mąstančių žmonių. Aš galiu norėt vaiką pavadint Kibiru, tik vargu ar kas mane suprastų umn.gif:
Atsakyti