Įkraunama...
Įkraunama...

UAB „Grinda"

QUOTE(fenddi @ 2009 03 31, 15:27)
Būtent temos autorė pasielgė kitaip ir dabar bando rasti pateisinamų priežasčių.
Jeigu gyvūnas nesužeistas, tai geriau praeik, palik jį ten, kur radai. Bet nevežk, kur terminas tik 10 d-14 dienų. Gal kitas žmogus jį būtų priglaudęs.

Vat ir aš nesuprantu tokių"geradėjų" kokio vialnio vežt reikėjo tą katę į grindą??? Juo labiau jei katė naminė,buvusi prižiūrėta,nu palik ją galu gale gal ją išleido pasivaikščiot,būtų parėjusi namo,gal kitas būtų priglaudės,o jei jau paėmei tai paieškok kam padovanot....o dabar doh.gif buvau grindoj 3 kartus,duok die daugiau ten niekados nebūt,nes viskas dvelkia mirtim,prižiūrėtojos alkocholiu,na suprantu aš jas,tokį darbą dirbant reikia būt visiškai be nervų...niekad nesuprasiu žmonių kurie atveža ten gyvūnus ar savo ar ne savo ir dar didžiuojasi neva gerą darbą padarė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzi: 31 kovo 2009 - 15:22
Man tai baisiai sirdi skauda, net nenoriu pagalvot apie ten esancius gyvunus verysad.gif

O siaip - tikiu, kad uz tokius poelgius (savo augintinio neprieziura, palikima mirciai) gyvenimas zmonems atlygins 10teriopai box.gif

Beje, nezinau, kaip buvo "rusu laikais", taciau pamenu kaip pries 10 - 12 metu pas mane daugiabucio kieme gyvendavos kruvos laukiniu kaciu ax.gif Visi jas lb mylejo, mociutes metydavo maista per langa, vaikai visaip kalbindavo. Aisq, budavo ir taip, kad tos kates karts nuo karto atsivesdavo kaciuku ir tik vienas, kitas isgyvendavo, naktim girdedavau ju kaukima ir pestynes. Taciau lb mazai kam jos trukde, dazniausiai tik siaip kokie nenormalus alkoholikai vaikydavo jas.
Taciau, pries 4-5 metus situacija pasikeite, visas laukines kates (kiek zinau ne tik laukines, o ir namines) isgaude Nuaras schmoll.gif Tiek man, tiek mano seimai, draugams, kaimynams truksta kaciu gaujos verysad.gif

Niekada nesupratau ir nesuprasiu tu zmoniu, kuriems kita gyvybe - nesvarbi doh.gif

Atsakyti
Manyciau, kad Lietuvoje problemos sprendima apsunkina jos mastai. Jei Grinda gyvunu nezudytu, o visus laikytu, tai per vienerius metus ju susikauptu 2-3000. Net ir arsiausias marketingas nepadetu tiek isdalint, todel palaikau minti, kad dali tikrai laukiniu galima sterilizuot, paskiepyt, sucipuot ir paleist. Taciau problema tikrai sumazes tik jei bus sprendziama is esmes - propaguojama kastracija, atsakomybe uz gyvunus. Deja, manau, kad net ir imantis priemoniu prireiks keliu kartu, kad tikrai kas nors pasikeistu.
Atsakyti
Smagu, kad yra blaiviai mastanciu zmoniu - pritariu ir palaikau mirksiukas.gif

Zivivi , fenddi
zinokite, esu patenkinta savo poelgiu ir jei situacija pasikartotu - pasielgciau taip pat biggrin.gif

Atsakyti
esat patenkinta savo poelgiu???? as gal susilaikysiu sitoj vietoj..........kol kas.
Atsakyti
QUOTE(navaisn @ 2009 03 31, 18:12)
Smagu, kad yra blaiviai mastanciu zmoniu - pritariu ir palaikau  mirksiukas.gif

Zivivifenddi
zinokite, esu patenkinta savo poelgiu ir jei situacija pasikartotu - pasielgciau taip pat  biggrin.gif

Praktiskai visos forumietes Jus pasmerke, bet isskyrete tik mane ir fenddi. Kodel?
Atsakyti
QUOTE(navaisn @ 2009 03 31, 17:12)

Zivivifenddi
zinokite, esu patenkinta savo poelgiu ir jei situacija pasikartotu - pasielgciau taip pat  biggrin.gif

Joo...Radai katinuką,apglostei,pamaitinai,padarėlis jau apsidžiaugė,kad galbūt jo bėdos,kad jis šiam pasauly nereikalingas,baigėsi,glaustėsi prie tavęs,pasitikėjo,murkdamas dėkojo už prikimštą skrandį,o tu jį lengva ranka atidavei žiauriai mirčiai(pripažinkim,tikimybė,kad jį kas pasiims,kokie 5 proc.).Ką gi,ramių sapnų - poelgis tikrai vertas medalio.
Atsakyti
Nemanau, kad visa pykti del ziaurios, neteisingos sistemos ir zemos lietuvaiciu kulturos galima lieti ant temos autores.
Atsakyti
Jau geriau butu ji palikus ar paleidus lauke, juk galima nuvezt i kaima (juk jau ir ziema baiginejasi), o ne atiduot i pacia blogiausia vieta verysad.gif

As pati n kartu prisiemiau kaciuku, suniuku, kurie buvo ismesti ar palikti. Taip, sunku yra su jais susitvarkyt, laikyt atskirai nuo savu augintiniu, kad tik neuzsikrestu jie kokiom ligom. Gaila buna tuomet, kai nuvezi pas veta ir suzinai, jog priglaustas gyvunas turi daug visokiu problemu... Jei tokiais atvejais nekovociau uz maza, nuskriausta padareli buciau ne tik kad zemos kulturos, bet apskritai be sirdies.

Neisiskaiciau i zinute ir net nebuciau pagalvojus, kad navaisn pati nunese i Grinda vargse kaciuke verysad.gif

Iseitis visada yra, mum belieka tik pasirinkti...

Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 03 31, 18:54)
Nemanau, kad visa pykti del ziaurios, neteisingos sistemos ir zemos lietuvaiciu kulturos galima lieti ant temos autores.

Taip, pykti neverta, taciau uzgaulus zodziai kalba patys uz save verysad.gif

QUOTE(navaisn @ 2009 03 30, 13:49)
Kadangi šituose forumuose yra daug "visa žinančių ir išmanančių" žmonių, tai siūlyčiau, užuot tuščiai pliurpus nesąmones, patiems įsitikinti, kas yra kas. Visi tie paistalai apie "cheminius dušus", "muilo" fabrikus ir t.t., rodo, kad šio forumo dalyviams reiktų susirūpinti asmenine psichine sveikata ir mažiau pliuprti niekus.

Užuot kalbėję gandais, patvirtinkite savo mintis ir išgąsčius faktais, nes Jūsų teiginiai (nesvarbu, kad tai yra internetas) gali būti labai svarūs argumentai prokuratūrai, kuri tikrai susirūpintų tariamu savivaldybės įmonės žiausiu elgesiu su gyvūnais, tačiau, jeigu jūs neturit nei menkiausio argumento, verčiau užsiimkit naudinga visuomenei veikla.

Dabar trumpai apie "Grindą". Tai yra savivaldybės įmonė, turinti daug konkurentų (įvairios privačios įmonės, siekiančios gauti kuo daugiau finansavimo ir be jokių skrupulų laidančios klaidinančią informaciją, kurią, įsikišus atitinkamaoms teisėsaugos struktūroms, teks patvirtinti/panaeigti ir atsisveikinti su licencija).

Pasiskambinau į kitas prieglaudas ir "išsiaiškinau"... - prišiurpinta nuvažiavau i GRINDĄ.

Pirma mintis buvo - atsiimti katiną, be to, norėjau viską pamatyti savo akimis.

Jūsų kalbos nepasitvirtino! Chemikalų dušas ir pan. – melas. 

Jei yra vietų gyvūnai nemigdomi. Dauguma yra rezervuoti. (Mačiau vyrą, kuris kaip tik tuo metu buvo atėjęs atsiimti rezervuoto šuniuko.)

Karantinas (po kurio galima atsiimti gyvūną) yra 10 dienų – reikia įsitikinti, kad katinas neserga pasiutlige.
Jis laikomas vienas erdviame narve. Bus nemokamai čipuotas, paskiepytas ir gaus vaistuku nuo kirminuku.

Žmonės sąžiningai dirba savo darbą.

Visos intrigos dėl nesažiningos prieglaudų kovos dėl finansavimo.

Atsakyti
QUOTE(navaisn @ 2009 03 31, 18:12)

Zivivifenddi

O sita zinute tai isvis - KRAUPUMA gun_bandana.gif

Atidave kate mirciai i rankas ir smaguma tame kazkoki izvelgia doh.gif
Atsakyti
Sis konkretus katinas, kuri jus ,nezinia kodel, jau "laidojate" gyvens! smile.gif
Jei jus pasijusite geriau, galiu pasakyti, kad balandzio 6 jo jau nebebus ten biggrin.gif

Buvau Grindoje, maciau kas ir kaip ten yra, todėl nebijau jūsų siaubo pasakų smile.gif
Prieglauda - nera rojus, pasiutlige - ne juokai. Karantinas - butinybe.

Tokia mano pozicija.

Atsakyti