Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai rečiau serga bet kokiom ligom?

Na gydytojai tikrai megejai pagasdinti. Ir mane siurpino kokios baisios ligos, vaikas nuvaziuos prie upes ir susirgs difterija nes kazkada kazkas taip jau susirgo ir t.t. ir pan.. O paklausus apie neigiamas reakcijas, atsakymas vienas: TOKIU NERA. Vat kokie tie skiepai stebuklingi, be pasaliniu poveikiu, nors net vitaminai turi pasalini poveiki, bet skiepai tai ne, Dievo kurti matyt..

Siulau paskaityti visoms knyga: visa tiesa apie vakcinas. Gal tada suprasit kam jie reikalingi, kaip "ilgai tiriami" ir t.t. ir pan. Pasirodo ir pasaliniu poveikiu buna bigsmile.gif Tik gydytojai gal to nezino? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 10 lapkričio 2013 - 11:25
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 11 10, 11:23)
Na gydytojai tikrai megejai pagasdinti. Ir mane siurpino kokios baisios ligos, vaikas nuvaziuos prie upes ir susirgs difterija nes kazkada kazkas taip jau susirgo ir t.t. ir pan.. O paklausus apie neigiamas reakcijas, atsakymas vienas: TOKIU NERA. Vat kokie tie skiepai stebuklingi, be pasaliniu poveikiu, nors net vitaminai turi pasalini poveiki, bet skiepai tai ne, Dievo kurti matyt..

Žinokite man gydytoja bandė pasakyti apie galimas neigiamas reakcijas,matomai dėl to,kad ji homeopatė,nelabai jos klausiau visi skiepija taip reikia,apie jos žodžius pagalvojau tik tada kai šaukštai jau buvo po pietų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2013 11 09, 22:20)
Aš jau prisižaidžiau skiepydama,ačiū medikams,kurie pasakė atvirai kas tie skiepai.Kai patirsite tai ką aš patyriau kovodama už savo vaiką jį paskiepijusi.Linkiu praeiti pro tai, pro ką aš praėjau tada pakalbėsime kurios nuomonė baisi smile.gif
Mano vaikui 6m.gąsdinti kaip jau ir per vėlu.Rotas,kokliušas,ar dar koks baubas.Jums reikia ir skiepykitės į sveikatą,nekenčiu kai mane gąsdina(o gąsdina tik bailiai),kas gailėsis parodys tik laikas smile.gif

Nelabai suprantu kodel jauciat pareiga uzsipult turincius kitokia nuomone g.gif
Jei linkit gero kitom mamoms ir ju vaikams tai papasakokit savo istorija uzuot meciusi uzuominas ir linkejusi nukenteti. Tikrai labai solidari moteris - mazdaug "as nukentejau tai nukentekit ir jus"

Ragana999 - literaturos galima rast bet kokia tema ir bet kokia nuomone, taip kaip yra knyga "uz vakcinas" yra ir knyga "pries vakcinas", literatura dar nieko neirodo.

Musu pediatre irgi homeopate, ji apie skiepus turi savo nuomone, taciau visada akcentuoja kad svarbiausia imuniteto formavimui yra vaiko mityba ir gyvenimo budas.

Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2013 11 10, 14:00)
Nelabai suprantu kodel jauciat pareiga uzsipult turincius kitokia nuomone  g.gif 
Jei linkit gero kitom mamoms ir ju vaikams tai papasakokit savo istorija uzuot meciusi uzuominas ir linkejusi nukenteti. Tikrai labai solidari moteris - mazdaug "as nukentejau tai nukentekit ir jus"

Ragana999 - literaturos galima rast bet kokia tema ir bet kokia nuomone, taip kaip yra knyga "uz vakcinas" yra ir knyga "pries vakcinas", literatura dar nieko neirodo.

Musu pediatre irgi homeopate, ji apie skiepus turi savo nuomone, taciau visada akcentuoja kad svarbiausia imuniteto formavimui yra vaiko mityba ir gyvenimo budas.

Nesiruošiu pasakoti savo išgyventos istorijos,patikėkite Jūs ne tas žmogus,kuris turėtų ją išgirsti.Jei sakote,kad mano baisi nuomonė,tikiu,kad tai sakote žemindama mane.Tai nebijokite praeiti pro tą pragarą pro kurį praėjau aš juk tai tik kažkokios tundros sapalionės:)
Atsakyti
Erikauzas - tikrai nesiekiau nieko pazeminti, tiesog norejau suprast kodel esat tokia priesiska ne tik skiepams (skiepyti ar ne - kiekvieno laisve) o ir tevams kuriu nuomone kitokia.
Is paskutinio jusu post'o viska supratau - jus esate tiesiog pykcio pritvinkus zmogysta kuri piktybiskai linki susirgti kitiems.

Mano sprendimas skiepyti/neskiepyti vaiko ir skiepytis/nesiskiepyti patiems buvo labai gerai apgalvotas ir kolkas savo sprendimu esu patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudyk: 10 lapkričio 2013 - 16:28
QUOTE(gaudyk @ 2013 11 10, 16:28)
Erikauzas - tikrai nesiekiau nieko pazeminti, tiesog norejau suprast kodel esat tokia priesiska ne tik skiepams (skiepyti ar ne - kiekvieno laisve) o ir tevams kuriu nuomone kitokia.
Is paskutinio jusu post'o viska supratau - jus esate tiesiog pykcio pritvinkus zmogysta kuri piktybiskai linki susirgti kitiems.

Mano sprendimas skiepyti/neskiepyti vaiko ir skiepytis/nesiskiepyti patiems buvo labai gerai apgalvotas ir kolkas savo sprendimu esu patenkinta.

Kad mano nuomonė nėra gerbiama,vos pasisakau taip ir lieku nesuprasta,tebūnie aš kaip sakote žmogysta,bet jei aš neteisi,tai praeikite pro tą patį ką praėjau aš,taigi aš nusišnekanti žmogysta ir ko taip imti į širdį kokios tai žmogystos paistalus.
Temos pavadinimas iš viso neatitinka Jūsų nuomonės,tai prieš rašydama,kad kažkieno nuomonė baisi pasvarstykite ar į temą rašote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 10 lapkričio 2013 - 20:54
QUOTE(bevardė @ 2012 11 15, 13:14)
Ne į temą, bet vaikas 4 mėn nuo kokliušo mirė ne todėl kad buvo neskiepytas, tokio amžiaus vaikai dar neigauna pilno imuniteto šiai ligai, o todėl mirė, kad buvo netinkamai gydomas.

drinks_cheers.gif mano skiepytas nuo kokliuso ir sirgome doh.gif

QUOTE(gaudyk @ 2013 11 07, 14:08)
Maniske paskiepyta "kokteiliu" penkiavalenciu, prevenar ir nuo roto. MMR skiepa kolkas atidejau.
Roto sirgo visas darzelis, sirgo ir maniske, viena karta nusiveme, puse dienos paviduriavo, su temperatura auksta pabuvo 3 dienas. Viskas. Zinau kad viena neskiepyta mergyte su laselinem ligoninej gulejo, kaip kiti - nezinau.

Koleges mergyte i kita darzeli eina, ten dabar kazkoks mutaves virusas raudonukes su kiaulyte siaucia, jos mergyte MMR skiepyta, dvi dienas 37.5 temp pakilo ir viskas, neskiepyti vaikai is mazesniu grupes serga BAISIAI, sake burnytes skauda labai temperatura auksta jau beveik savaite, lifmazgiai istine, gaila ziuret sad.gif
Ir as dabar drebu kad manoji nesusirgtu, kad i musu darzeli neuzklystu sitas uzkratas

nei vieno vaiko nuo roto net nesugalvociau skiepyti. Nai vienas tfu tfu tfu sio gerio neturejo, nors jau ne mazi.
O va drauges paskiepyta mergaite iki 5m jau trys kart sirgo roto. g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 12 02, 09:06)
drinks_cheers.gif mano skiepytas nuo kokliuso ir sirgome  doh.gif
nei vieno vaiko nuo roto net nesugalvociau skiepyti. Nai vienas tfu tfu tfu sio gerio neturejo, nors jau ne mazi.
O va drauges paskiepyta mergaite iki 5m jau trys kart sirgo roto.  g.gif

Mes neskiepyti nuo nieko. Nei as nei dukra nuo pat vaikystes. Nesergam ne viena liga nuo kuriu kiti skiepyti. Bet ne tame esme. Esme yra pasiziurekit kas dedama i vakcinas, kokios pasekmes,net nebutinai tiesiogiai iskart. Na pvz kraujo vezys yra skiepu padarinys. Ir nezinosi kada jis pasireiks. Pasidomekit informacija apie skiepus,koks tai verslas, ka farmacija is to gauna ir kaip luosinami vaikai. Pasidomekit auksinio milijardo programa vykdoma amerikoje zmonems isnaikinti. Tai yra baisu, bet tiesa, kuri dauguma galvoja,kad isgalvota. Yra net skiepai mergaitem atceit nuo gimdos kaklelio vezio kuriu padariniai yra nevaisingumas. Butent tam sis skiepas ir sukurtas. Yra tikrai daug informacijos tiem,kam rupi ju vaiku ateitis.
Atsakyti
sveikos Mamytės,
Aš už skiepus. Buvau už , ir visada būsiu. Pažiūrėkit į medicinos istoriją. kiek baisių, milijonus žmonių išmarinusių ligų yra išnykusios būtent skiepų dėka. Ir Ačiū , kad tie skiepai yra. Manau , kol dar skiepijančių vaikus mamų yra dauguma, ligos dar tūno pogrindyje ir yra kontroliuojamos. Tikiuosi, kad ir toliau bus daug besiskiepijančių, nes kitaip.. pasekmės gali būti nekokios.
Dėl pašalinio poveikio - manau jis yra, bet yra minimalus ir retas. Nes jei visai nebūtų pašalinio poveikio, nebūtų ir pagrindinio poveikio. Visi vaistai turi pašalinį poveikį. Na , kad ir antobiotikai - taip , jų pašalinis poveikis yra, ir stiprus - bet - kiek gyvybių jie gelbėja. Kai buvo atrasti antibiotikai, įvyko perversmas medicinos istorijoj. Tikrai nenorėčiau sugrįžti į tuos laikus, kai nebuvo skiepų ir antibiotikų.
Atsakyti
QUOTE(jozikvtumane @ 2013 12 02, 14:50)
Mes neskiepyti nuo nieko. Nei as nei dukra nuo pat vaikystes.

lotuliukas.gif Kokioje planetoje gyvenote? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2013 12 04, 23:16)
lotuliukas.gif Kokioje planetoje gyvenote?  lotuliukas.gif

g.gif O kas čia juokingo. Pati asmeniškai pažįstu ne viena jau suaugusį žmogų, kuris vaikystėje nebuvo vakcinuotas, ir visi jie iš medikų šeimų. Paprastas žmogelis tais laikais (tarybiniais) nelabai galėjo nuo vakcinavimo išsisukti, nes darželiuose ir mokyklose vakcinavo visus iš eilės, o va kai kurie medikai mokėjo praslysti.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 12 05, 10:05)
g.gif  O kas čia juokingo. Pati asmeniškai pažįstu ne viena jau suaugusį žmogų, kuris vaikystėje nebuvo vakcinuotas, ir visi jie iš medikų šeimų. Paprastas žmogelis tais laikais (tarybiniais) nelabai galėjo nuo vakcinavimo išsisukti, nes darželiuose ir mokyklose vakcinavo visus iš eilės, o va kai kurie medikai mokėjo praslysti.
Tai visa laime kad buvo tik 4 skiepai tuomet ir ne visus skiepydavo,atsimenu budavo atleistu nuo skiepu. smile.gif
Atsakyti