Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai rečiau serga bet kokiom ligom?

QUOTE(Glamour22 @ 2012 11 15, 01:24)
Kiekvienas vaikas ir jo imunitetas yra skirtingas. Vieno imunitetas susitvarke su skiepu (nors dar neaisku kaip tai atsilieps ateityje), o kitam issauke rimtas komplikacijas. Niekas tiksliai negali pasakyti, kaip mazylis reaguos i vakcina (jau nekalbant aplamai ar vakcina atliks savo paskirti). Ar rizika atitinka rizikai? g.gif

Labai sutinku su Jūsų nuomone, kad kiekvienas atvejis yra individualus, ir priėjimas turi būti individualus. Bet mano nuomone, kad vis tik pagal galimybę skiepyti reikia, kad nebūtų taip kaip atsitiko, kad 4 mėn. kūdikis mirė nuo kokliušo sad.gif , nes tėvai nusprendė, kad skiepyti nereikia. Dar erkinis encefalitas. Baisi liga. Erkių dabar niekas nenaikina kaip buvo anksčiau, paplitimas didelis, pasekmės baisios sad.gif. O erkių net miške dabar ieškoti nereikia, jų yra visur, net daugiabučių kiemuose:( (žolėje). Aišku čia kiekvienų tėvų apsisprendimas. Bet tik norėjau pasakyti, kad imunitetas ir nesirgimas nuo skiepų nelabai priklauso. Tik kartais galima daug ką suversti skiepams, nors neaišku kaip būtų buvę be jų. Bet kokiu atveju linkiu visiems augti sveikiems ir stipriems. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miuzetė @ 2012 11 15, 11:31)
Labai sutinku su Jūsų nuomone, kad kiekvienas atvejis yra individualus, ir priėjimas turi būti individualus. Bet mano nuomone, kad vis tik pagal galimybę skiepyti reikia, kad nebūtų taip kaip atsitiko, kad 4 mėn. kūdikis mirė nuo kokliušo sad.gif , nes tėvai nusprendė, kad skiepyti nereikia. Dar erkinis encefalitas. Baisi liga. Erkių dabar niekas nenaikina kaip buvo anksčiau, paplitimas didelis, pasekmės baisios sad.gif. O erkių net miške dabar ieškoti nereikia, jų yra visur, net daugiabučių kiemuose:( (žolėje). Aišku čia kiekvienų tėvų apsisprendimas. Bet tik norėjau pasakyti, kad imunitetas ir nesirgimas nuo skiepų nelabai priklauso. Tik kartais galima daug ką suversti skiepams, nors neaišku kaip būtų buvę be jų.  Bet kokiu atveju linkiu visiems augti sveikiems ir stipriems.  4u.gif

Tas kudikis mire del to, kad mama paveluotai kreipesi i gydymo istaiga, bande namie gydyt zolytem, va ir rezultatas. Kokliusu serga tiek vakcinuoti, tiek nevakcinuoti vaikai. Kiek galima apie ta pati doh.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet vaikas 4 mėn nuo kokliušo mirė ne todėl kad buvo neskiepytas, tokio amžiaus vaikai dar neigauna pilno imuniteto šiai ligai, o todėl mirė, kad buvo netinkamai gydomas.
Atsakyti
QUOTE(Miuzetė @ 2012 11 15, 11:31)
Labai sutinku su Jūsų nuomone, kad kiekvienas atvejis yra individualus, ir priėjimas turi būti individualus. Bet mano nuomone, kad vis tik pagal galimybę skiepyti reikia, kad nebūtų taip kaip atsitiko, kad 4 mėn. kūdikis mirė nuo kokliušo sad.gif , nes tėvai nusprendė, kad skiepyti nereikia. Dar erkinis encefalitas. Baisi liga. Erkių dabar niekas nenaikina kaip buvo anksčiau, paplitimas didelis, pasekmės baisios sad.gif. O erkių net miške dabar ieškoti nereikia, jų yra visur, net daugiabučių kiemuose:( (žolėje). Aišku čia kiekvienų tėvų apsisprendimas. Bet tik norėjau pasakyti, kad imunitetas ir nesirgimas nuo skiepų nelabai priklauso. Tik kartais galima daug ką suversti skiepams, nors neaišku kaip būtų buvę be jų.  Bet kokiu atveju linkiu visiems augti sveikiems ir stipriems.  4u.gif

Sutinku, kad vaiko gydymas yra kiekvienų tėvų apsisprendimas. Įdomu, kad nors iki šiol žmogeliukai buvo masiškai skiepijami, dešimtmečiais, bet iki šiol, kaip sakot, "neaišku" ar skiepai veiksmingi. Jeigu vakcinavimas turetų aiškių pranašumų prieš nevakcinavimą, argi neturėtų būti akivaizdūs įrodymai. O skiepas juk nėra tokia nereikšminga procedūra, nes nuo pačio skiepo yra tikimybė numirti.

QUOTE(bevardė @ 2012 11 15, 13:14)
Ne į temą, bet vaikas 4 mėn nuo kokliušo mirė ne todėl kad buvo neskiepytas, tokio amžiaus vaikai dar neigauna pilno imuniteto šiai ligai, o todėl mirė, kad buvo netinkamai gydomas.

Sutinku! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour22: 08 sausio 2013 - 10:11
Sveikos, sakot skiepyt, skiepyt, bet kodėl patys daktarai neisiskiepyja. Prieš kelis metus girdėjau kaip mano šeimos daktarė kalbėjo su seselė, kad poliklinikoje 90 proc. daktarų nesiskiepijo norss jiems priklausė nemokamai nuo gripo ir tą žiemą buvo labai agresyvus gripas.
Atsakyti
QUOTE(stropi studente @ 2013 10 06, 17:32)
Sveikos, sakot skiepyt, skiepyt, bet kodėl patys daktarai neisiskiepyja. Prieš kelis metus girdėjau kaip mano šeimos daktarė kalbėjo su seselė, kad poliklinikoje 90 proc. daktarų nesiskiepijo norss jiems priklausė nemokamai nuo gripo ir tą žiemą buvo labai agresyvus gripas.

Del to, kad tie gripo skiepai beverciai. Kalba eina apie kitus skiepus vaikams.
Atsakyti
Maniske paskiepyta "kokteiliu" penkiavalenciu, prevenar ir nuo roto. MMR skiepa kolkas atidejau.
Roto sirgo visas darzelis, sirgo ir maniske, viena karta nusiveme, puse dienos paviduriavo, su temperatura auksta pabuvo 3 dienas. Viskas. Zinau kad viena neskiepyta mergyte su laselinem ligoninej gulejo, kaip kiti - nezinau.

Koleges mergyte i kita darzeli eina, ten dabar kazkoks mutaves virusas raudonukes su kiaulyte siaucia, jos mergyte MMR skiepyta, dvi dienas 37.5 temp pakilo ir viskas, neskiepyti vaikai is mazesniu grupes serga BAISIAI, sake burnytes skauda labai temperatura auksta jau beveik savaite, lifmazgiai istine, gaila ziuret sad.gif
Ir as dabar drebu kad manoji nesusirgtu, kad i musu darzeli neuzklystu sitas uzkratas
Atsakyti
kOKIAM CIA MIESTE,KOKIAM DARZELY
Atsakyti
QUOTE(nmante @ 2013 11 07, 20:29)
kOKIAM CIA MIESTE,KOKIAM DARZELY

Briuselyj, europos komisijos darzelyje. Lietuviukams greiciausiai negresia, bent jau ne dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2013 11 07, 14:08)
Maniske paskiepyta "kokteiliu" penkiavalenciu, prevenar ir nuo roto. MMR skiepa kolkas atidejau.
Roto sirgo visas darzelis, sirgo ir maniske, viena karta nusiveme, puse dienos paviduriavo, su temperatura auksta pabuvo 3 dienas. Viskas. Zinau kad viena neskiepyta mergyte su laselinem ligoninej gulejo, kaip kiti - nezinau.

Koleges mergyte i kita darzeli eina, ten dabar kazkoks mutaves virusas raudonukes su kiaulyte siaucia, jos mergyte MMR skiepyta, dvi dienas 37.5 temp pakilo ir viskas, neskiepyti vaikai is mazesniu grupes serga BAISIAI, sake burnytes skauda labai temperatura auksta jau beveik savaite, lifmazgiai istine, gaila ziuret sad.gif
Ir as dabar drebu kad manoji nesusirgtu, kad i musu darzeli neuzklystu sitas uzkratas

Ir mano mergaitė su lašine gulėjo ligininėje,duko,davėsi po lova su 40 temperatūros.Neskiepijau nuo roto viruso ir neskiepyčiau niekada.Iš viso vaiko neskiepiju jokiais skiepais,turiu savo nuomonę,kad skiepai reikalingi bailiams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2013 11 08, 20:12)
Ir mano mergaitė su lašine gulėjo ligininėje,duko,davėsi po lova su 40 temperatūros.Neskiepijau nuo roto viruso ir neskiepyčiau niekada.Iš viso vaiko neskiepiju jokiais skiepais,turiu savo nuomonę,kad skiepai reikalingi bailiams blush2.gif

Kokia baisi nuomone.............. kaip kad kazino zaistumet
Linkiu kad nereiketu pasigailet
Atsakyti
QUOTE(gaudyk @ 2013 11 08, 22:57)
Kokia baisi nuomone.............. kaip kad kazino zaistumet
Linkiu kad nereiketu pasigailet

Aš jau prisižaidžiau skiepydama,ačiū medikams,kurie pasakė atvirai kas tie skiepai.Kai patirsite tai ką aš patyriau kovodama už savo vaiką jį paskiepijusi.Linkiu praeiti pro tai, pro ką aš praėjau tada pakalbėsime kurios nuomonė baisi smile.gif
Mano vaikui 6m.gąsdinti kaip jau ir per vėlu.Rotas,kokliušas,ar dar koks baubas.Jums reikia ir skiepykitės į sveikatą,nekenčiu kai mane gąsdina(o gąsdina tik bailiai),kas gailėsis parodys tik laikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 09 lapkričio 2013 - 21:49