Na aš apie skiepus nelabai ką teišmanau, nes KMU profesura neleido manęs skiepyti jokiais skiepais, kiek skaičiau savo med. kortelę namuose tai gimdymo namuose negavau nei vieno skiepo. Priežasčių nežinau nei aš nei mano tėvai, daktarai sakė tik sakydavo geriau nereikia. Dėl sirgimų, tai esu persirgus tik vėjaraupiais budama 13 m. nuo kaimyno užsikrečiau ir viskas. Peršalimo ligomis sirgau daugiau darželyje, mokykloje nelabai sirgau. Labai gerai pernešu labai aukšta temperatūra, kai man 39.5 C tai jaučiuosi kaip turėčiau 36.6 C ir ne karta nesuprasdama kad turiu virš 39 C temperatūros sėdėjau pamokose

. Gripu paskutinį kartą sirgau 2004 m. Na o tėvai mane yra skiepyje du kartus nieko nesake gydytojams vienas skiepas buvo nuo gripo kai man buvo 15 m, o kitas buvo darytas prieš pirmą klasę, tai nežinau ar buvo tik sutapimai bet po kokių pusmečių po abiejų skiepų pradėjo visokios nesamonės man darytis, tai ir kauno klonikose esu gulejusi ir santariškėse dėl tu nesamonių. Ir po to antro skiepo nebekilo mintis manęs daugiau skiepyt. Ir šiaip daktarai nėra niekad man siūlę skiepytis niekada.
Turiu dar du pažystamus, kuriems daktarai KMU taip pat uždraudė skiepytis, kai gimė, bet kodėl taip pat nieks neaiškina ir va viena dabar kai reikia veža vis skiepyt bet vis praleidžia skiepus ir viskas. O kitam pažystamui dabar yra 30 m. tai nors negavo nei vieno skiepo, bet ir gal tik vėjaraupiais tėra sirges ir labai sveikas ir gripu mažai serga.
Na o tokių, vaikų, kurių tėvai sugalvojo neskiepyt, o ne daktarai neturių, tai nieko negaliu tokiu atveju kaip butu ir pasakyti

.