QUOTE(dange @ 2009 04 02, 23:45)
Pataisykit mane, jei esu neteisi, bet konkrečiai tėvams, kurių vaikai nukentėjo nuo skiepų, yra sukurta atskira tema. Pačioje jos sukūrimo pradžioje buvo kilę klausimų, ar joje verta ir galima dalyvauti tiems, kurių vaikai neturi povakcininių komplikacijų- visdelto vaiko sveikatos tema yra jautri ir asmeniška. Esu komentavusi toje temoje taip pat: su keletu dalyvių diskutuojame apie skiepus per kelias temas, natūralu, kad klausimai persimeta iš vienos temos į kitą. Manau, kad neesu nei vienos įžeidusi ar asmeniškai įskaudinusi, tačiau, jei būsiu paprašyta nekomentuoti temoje, kuri skirta nukentėjusių nuo skiepų vaikų tėvams, taip ir padarysiu. Visos kitos vakcinų skyriaus temos nėra kažkieno asmeninė nuosavybė.
Šiandien leidau sau įsivelti į konfliktą su bimkutele dėl labai konkrečios priežasties, nesusijusios su įžeidimais ir įsižeidimais.Senos pažįstamos atveju bmkutele panaudojo neleistiną žingsnį, tiek ji, tiek kiti anksčiau dalyvavę diskusijoje, žino apie ką kalbama.
Kad jau perskaičiau šį postą, pasisakysiu.
Vertinu Jūsų profesionalią nuomonę. Jūsų bendravimo stilius Nukentėjusiųjų temoje, manau, pakankamai santūrus, mintys formuluojamos korektiškai. Jūs iškart teisingai pastebėjote, kad vaiko
sveikatos tema yra jautri ir asmeniška. Labai gerbiu tokią poziciją. Ir tikiuosi, kad taip bus ir toliau, ir kad kitos forumo dalyvės ims iš Jūsų pavyzdį. Nukentėjusiųjų temoje būtina vengti provokuojančių, aistras kurstančių klausimų.
Turiu pastebėti, kad šioje temoje ,,Neskiepyti vaikai rečiau serga bet kokiom ligom?" diskutuojant visiškai nukrypta nuo esminės problematikos, o diskusija jau virto ,,asmeninių santykių" aiškinimusi. Gal forumo dalyvės jau gyvena virtualų gyvenimą

, tačiau čia svarbiau yra pasidalinti informacija, įgyti daugiau žinių.