Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai rečiau serga bet kokiom ligom?

QUOTE(dange @ 2009 04 02, 12:18)
10 metų- solidus laikotarpis žinioms apie vakcinavimą sukaupti  mirksiukas.gif

Na,aš visus tuos metus apie skiepus nesidomėjau intensyviai blush2.gif ,tik kokius metus prieš pirmos ir antros dukros gimimą ir dar kurį laiką po to tai labai domėjausi

QUOTE(dange @ 2009 04 02, 12:53)
Manote ar žinote  g.gif Atlikot antikūnių tyrimą raudonukei ir jis buvo nepakankamas?

Ne,prieš šį nėštumą neatlikau ax.gif Tiesiog teoriškai manau,kad po vieno skiepo be revakcinacijos imunitetas 15 metų vargu ar išliktų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvina: 02 balandžio 2009 - 17:43
QUOTE(Salvina @ 2009 04 02, 18:42)
Na,aš visus tuos metus apie skiepus nesidomėjau intensyviai blush2.gif ,tik kokius metus prieš pirmos ir antros dukros gimimą ir dar kurį laiką po to tai labai domėjausi
Ne,prieš šį nėštumą neatlikau ax.gif Tiesiog teoriškai manau,kad po vieno skiepo be revakcinacijos imunitetas 15 metų vargu ar išliktų schmoll.gif

Duration of immunity after rubella vaccination: a long-term study in Switzerland.

In Switzerland 319 of 594 young women seronegative for rubella antibody vaccinated at 15-25 years of age against rubella with the Cendehill vaccine strain were retested 15 years later with three tests (hemagglutination inhibition, enzyme-linked immunosorbent assay, and a neutralization technique) for the presence of rubella antibodies. For 307 women rubella antibodies were still detectable by all three techniques. For nine women rubella antibodies were demonstrable by only one or two tests. Only three vaccinees were seronegative by all three tests. These three women also showed no booster response after challenge with the vaccine strain.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 01, 20:28)
Teisingai. cool.gif  Ner ko cia kasdien vaikus serti chemija drinks_cheers.gif Ir dujokaukes pageidautina uzsideti.

QUOTE(dange @ 2009 04 01, 20:29)
Bimkutele, o jūs kartais nuo mandagaus ir korektiško bendravimo nepaskiepyta  g.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif pasiskiepijus suteikiama papildoma apsauga nuo daugelio ligų, čia ką ne imuniteto pastiprinimas? tongue.gif
Atsakyti
koks tikslas tyčiotis iš nukentėjusių g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 02, 20:16)
koks tikslas tyčiotis iš nukentėjusių g.gif

Bimkutele, kur jūs įžvelgiate tyčiojimąsi g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 02, 21:28)
Bimkutele, kur jūs įžvelgiate tyčiojimąsi  g.gif  unsure.gif

nematot g.gif blink.gif matot tik alfa 159 kuri nukentėjusias melžėjom ir t..t vadinamos??
dar vienas klausimas dange kodel galimi įžeidinėjimai temose,nukentėjusiems nuo skiepų g.gif mes juk nelendam į kitas temas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 02 balandžio 2009 - 19:36
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 02, 20:33)
nematot g.gif blink.gif  matot tik alfa 159 kuri nukentėjusias melžėjom  ir t..t vadinamos??
dar vienas klausimas dange kodel galimi įžeidinėjimai temose,nukentėjusiems nuo skiepų g.gif mes juk nelendam į kitas temas blink.gif

As kai nedalyvauju kitose temose, tai man labai idomu pasidare-o kuriose cia temose jus izeidineja? g.gif
Ir siaip yra toks variantas, jei matote, kad prasideda izeidinejimai, nukreipti pries jus, rasot moderatoriui, jis perziuri ir jei pamato, kad buvo pazeistos dalyvio teises, kad is tiesu buvo izeistas, uzgautas-istrina visus izeidzius postus ir dar duoda izeidejui bauda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 02, 19:34)

Supratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkė @ 2009 04 02, 22:25)
dange,atvirai pasakykit,kodėl lendat į nukentėjusių temą,juk pati nenukentėjot,tai nukentėjusiom mamom, nėra vietos forume bendrauti g.gif

Pataisykit mane, jei esu neteisi, bet konkrečiai tėvams, kurių vaikai nukentėjo nuo skiepų, yra sukurta atskira tema. Pačioje jos sukūrimo pradžioje buvo kilę klausimų, ar joje verta ir galima dalyvauti tiems, kurių vaikai neturi povakcininių komplikacijų- visdelto vaiko sveikatos tema yra jautri ir asmeniška. Esu komentavusi toje temoje taip pat: su keletu dalyvių diskutuojame apie skiepus per kelias temas, natūralu, kad klausimai persimeta iš vienos temos į kitą. Manau, kad neesu nei vienos įžeidusi ar asmeniškai įskaudinusi, tačiau, jei būsiu paprašyta nekomentuoti temoje, kuri skirta nukentėjusių nuo skiepų vaikų tėvams, taip ir padarysiu. Visos kitos vakcinų skyriaus temos nėra kažkieno asmeninė nuosavybė.
Šiandien leidau sau įsivelti į konfliktą su bimkutele dėl labai konkrečios priežasties, nesusijusios su įžeidimais ir įsižeidimais.Senos pažįstamos atveju bmkutele panaudojo neleistiną žingsnį, tiek ji, tiek kiti anksčiau dalyvavę diskusijoje, žino apie ką kalbama.
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 02, 22:45)
Pataisykit mane, jei esu neteisi, bet konkrečiai tėvams, kurių vaikai nukentėjo nuo skiepų, yra sukurta atskira tema. Pačioje jos sukūrimo pradžioje buvo kilę klausimų, ar joje verta ir galima dalyvauti tiems, kurių vaikai neturi povakcininių komplikacijų- visdelto vaiko sveikatos tema yra jautri ir asmeniška. Esu komentavusi toje temoje taip pat: su keletu dalyvių diskutuojame apie skiepus per kelias temas, natūralu, kad klausimai persimeta iš vienos temos į kitą. Manau, kad neesu nei vienos įžeidusi ar asmeniškai įskaudinusi, tačiau, jei būsiu paprašyta nekomentuoti temoje, kuri skirta nukentėjusių nuo skiepų vaikų tėvams, taip ir padarysiu. Visos kitos vakcinų skyriaus temos nėra kažkieno asmeninė nuosavybė.
Šiandien leidau sau įsivelti į konfliktą su bimkutele dėl labai konkrečios priežasties, nesusijusios su įžeidimais ir įsižeidimais.Senos pažįstamos atveju bmkutele panaudojo neleistiną žingsnį, tiek ji, tiek kiti anksčiau dalyvavę diskusijoje, žino apie ką kalbama.

thumbup.gif nu pagaliau pradejom normaliai bendraut smile.gif mum taip pat nera buve jokiu komplikaciju del vakcinavimo,as asmeniskai nematau,kad cia butu antraste-tik nukentejusiems nuo vakcinavimo,todel ir nesuprantu kam cia pyktis smile.gif kiekviena turime savo nuomone ir butu smagu jei ja gerbtume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 02, 23:45)

Kad jau perskaičiau šį postą, pasisakysiu.

Vertinu Jūsų profesionalią nuomonę. Jūsų bendravimo stilius Nukentėjusiųjų temoje, manau, pakankamai santūrus, mintys formuluojamos korektiškai. Jūs iškart teisingai pastebėjote, kad vaiko sveikatos tema yra jautri ir asmeniška. Labai gerbiu tokią poziciją. Ir tikiuosi, kad taip bus ir toliau, ir kad kitos forumo dalyvės ims iš Jūsų pavyzdį. Nukentėjusiųjų temoje būtina vengti provokuojančių, aistras kurstančių klausimų.

Turiu pastebėti, kad šioje temoje ,,Neskiepyti vaikai rečiau serga bet kokiom ligom?" diskutuojant visiškai nukrypta nuo esminės problematikos, o diskusija jau virto ,,asmeninių santykių" aiškinimusi. Gal forumo dalyvės jau gyvena virtualų gyvenimą mirksiukas.gif , tačiau čia svarbiau yra pasidalinti informacija, įgyti daugiau žinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 02 balandžio 2009 - 22:14
Tai,kad skiepai stiprina imuniteta - netiesa! O tai,kad skiepai sukelia daug komplikaciju ir sunkiu ligu - tai faktas. Tai patvirtino mano gydytoja, kuria as pasitikiu.Pvz. - vaikas serga cukriniu diabetu sunkia forma. Priezastis - vakcina nuo hepatito B. Paauglis po tos vakcinos visai nupliko..As ji maciau pati. Ir daugybe visokiu negeru dalyku..Ir tos komplikacijos pasireiskia po kurio laiko, nebutinai iskarto.
Pries skiepyjant vaika reiketu istirti jo imunine sistema, isitikinti, ar galima ji skiepyti. O ka mes zinome apie ka tik gimusi kudikeli? Negalima skiepyti serganciu, ar po ligos atsigaunanciu vaiku. Ar i tai atsizvelgiama?
Siaip ar taip, mazai is skiepu naudos, galbut ir jokios.
Bimkutele,nesikarsciuokit smile.gif . Mes turim savo nuomone apie skiepus, ir niekas jos nepakeis. thumbup.gif Be to,yra akivaizdziu irodymu!
Atsakyti