[quote=dange,2009 04 03, 12:58]
Na mano vaikas nuo gimimo turejo problemu su sirdim. Gydytojai neprognozavo,kas bus toliau. Bet, kad sirdis nesveika - faktas. Kodel tada kardiologe pasake- skiepyti galima. As tada nezinojau, kas istikruju yra skiepai. Pasitikejau gydytojais. Ar atsizvelge vaiku gydytoja i mano vaiko sveikata pries skiepydama ji..aisku ne! Jinai puikiai zinojo apie sirdies problemas. Taip, gal ir as kalta,kad nezinodama leidau skiepyti nesveika vaika. Bet dabar kovosiu, jeigu reikes, su gydytojais , bet skiepyti neleisiu.
[/quote]
Oliwia77, nežinau jūsų vaikučio kardiologinių problemų esmės, bet nemanau, kad kardiologė rekomendavo skiepyti, neatsižvelgdama į vaiko sveikatos būklę. Reikalas tas, kad širdies patologiją turintys vaikai patenka į ypatingos rizikos būklę ne dėl vakcinavimo, bet būtent dėl tų ligų, nuo kurių skiepyjama, keliamo pavojaus.Jei kokliušas vaikui, nesergančiam kitomis ligomis, gali pasireikšti tiesiog ilgailaikiu tipiniu kosuliu, tai vaikams su kraujagyslių anomalijomis, vožtuvų patologija ar plautine hipertenzija kokliušo komplikacijos gali būti labai rimtos.Difterijos toksino poveikis į širdies raumenį gali gerokai pabloginti širdelės funkciją.Taigi, gydytojos rekomendacijoje logikos yra, kitas dalykas, ar ta logika priimtina jums.Jei ne- jūsų teisė atsisakyti vakcinavimo.
[/quote]
Mano vaiko sirdutei voztuvu nesandarumas. Po gimimo sirgo endomiokarditu . Kardiogramoj - priekines kaires Hiso pluosto kojytes blokada. Beda ta, kad vakcinos susilpnino ir taip nestipru jo imuniteta.Be galo sirgo vaikas.. O po kiekvienos persalimo ligos, gripo ar anginos viskas atsiliepia sirdziai, t.y. butent ten lieka virusai ar bakterijos. Nereikia ne to kokliuso ar kitu ligu, nuo kuriu skiepyja. O tai ,kad vaika paskiepyjo tai dar nereiskia, kad vakcina suveike taip, kaip turetu ir butinai susidarys antikuniai. Mano vaiko organizme nesuveike kelios vakcinos. Tuoj tos ,kurios nezino,kaip tai nustatoma puls rasyti, kad su ufonautais kalbu

(kaip viena forumo dalyve jau rase)
Papildyta:
QUOTE(kos @ 2009 04 03, 13:00)
mano nuomone yra visiskai priesinga,as esu uz skiepus ir manau,kad paskiepintas vaikas igyja imuniteta-tai faktas(jei jis ateityje ir suserga ta liga nuo kurios buvo skiepijamas-tai tik lengva jos forma),jei teveliai skiepija serganti vaika tai nemanau,kad cia reiktu kaltinti gydytojus
Kiekvienas turi savo nuomone. As zinau tai, ka zinau, todel mano nuomone kitokia.
Nieko nekaltinu

,nera prasmes. Kiekvienas dirba savo darba. Gydytojams reikia skiepyti, jie ir skiepyja. As pasirinkau tai, kas mano manymu vaikams bus geriausia. Vaiku neskiepysiu.