Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepyti vaikai rečiau serga bet kokiom ligom?

MMR vakcinoje yra gyvų virusų,tai ar nėra taip,kad vakcinuotas platina ligą g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 04 10, 22:56)
Apie kiaulytes komplikacijas-seklidziu uzdegimas, kiausidziu uzdegimas,kasos uždegima ausies labirinto uždegima,prostatos uždegima (prostatita), dehidratacija, elektrolitu balanso sutrikimus, vel gi tas pats meningitas(primenu, kad Airijoj neseniai palaidojom lietuvi berniuka, mirusi nuo meningito).
Taigi, klausimas-kas garantuos, kad nedavus dozes tos chemijos i vaiku organizma, paskui ta liga pasigavus nuo kito besimptomio vaiko nesikomplikuos i mano isvardintas ligas?

Gal turite informacijos, kaip dažnai pasitaiko tokios komplikacijos, persirgus kiaulyte vaikystėje natūraliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 10 balandžio 2009 - 21:32
QUOTE(AlfaBeta @ 2009 04 10, 22:10)
Gal turite informacijos, kaip dažnai pasitaiko tokios komplikacijos, persirgus kiaulyte vaikystėje natūraliai?

[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=blue] Sveikos . Si tema man labai aktuali ; nezinau kaip veikia kiti skiepai bet esu girdejus ir skaicius, kad nuo gripo geriau vaiku neskiepyt; o siaip mano pirmas buvo labai alergiskas pienui ir kt.pieno produktams tai gydytoja net neskiepijo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 10, 22:01)
MMR vakcinoje yra gyvų virusų,tai ar nėra taip,kad vakcinuotas platina ligą g.gif

virusai yra susilpninti ir ligos sukelti negali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2009 04 11, 08:57)
virusai yra susilpninti ir ligos sukelti negali  4u.gif

gal tie susilpninti virusai ir užkrečia tomis besimptomėmis ligomis g.gif ar yra įrodymų,kad tikrai pakiepytas neužkrečia kitų?
Atsakyti
QUOTE(oliwia77 @ 2009 04 03, 18:36)
Na mano vaikas nuo gimimo turejo  problemu su sirdim. Gydytojai neprognozavo,kas bus toliau. Bet, kad sirdis nesveika - faktas. Kodel tada kardiologe pasake- skiepyti galima. As tada nezinojau, kas istikruju yra skiepai. Pasitikejau gydytojais. Ar atsizvelge vaiku gydytoja i mano vaiko sveikata pries skiepydama ji..aisku ne! Jinai puikiai zinojo apie sirdies problemas. Taip, gal ir as kalta,kad nezinodama leidau skiepyti nesveika vaika. Bet dabar kovosiu, jeigu reikes, su gydytojais , bet skiepyti neleisiu.

O ar jus isigilinot kodel skiepyjo, ar tam kad pliusiuka uzdet ar tam kad vaika apsaugot nuo sunkesnes infekcijos?
Skiepyjimui kontraindikacija yra imunodeficitas, visa kita tik pasvarstymai.
Jusu Vaiko sirdeis liga manau visiskai nera susijus su skiepais.
Kokiais teiginiais remiates sakydama, kad imunitetas nesusidare? Ar tikrino antikunu titrus? Ar vaikas vel sunkiai sirgo skiepytom ligom? g.gif

QUOTE(bimkutele @ 2009 04 11, 05:01)

Taip nera. Jeigu vaikas paskiepytas raudoniuke tai nesciai mamai gresmes nera. Bet jeigu jis susirgo raudoniuke yra gresme besilaukianciai mamai.

Atsakyti
QUOTE(Dax @ 2009 04 11, 15:29)
O ar jus isigilinot kodel skiepyjo, ar tam kad pliusiuka uzdet ar tam kad vaika apsaugot nuo sunkesnes infekcijos?
Kokiais teiginiais remiates sakydama, kad imunitetas nesusidare? Ar tikrino antikunu titrus? Ar vaikas vel sunkiai sirgo skiepytom ligom?  g.gif
Taip nera. Jeigu vaikas paskiepytas raudoniuke tai nesciai mamai gresmes nera. Bet jeigu jis susirgo raudoniuke yra gresme besilaukianciai mamai.

gal kokia nuorodą ar ką g.gif netiku jūsų žodžiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2009 04 11, 07:57)
virusai yra susilpninti ir ligos sukelti negali  4u.gif

O kaip apie TBC vakcina?Kaip paaiškintumėt?
Atsakyti
QUOTE(oliwia77 @ 2009 04 09, 22:24)
Ligu yra pasaulyje labai daug, nuo visu ligu nepasiskiepysi ir nuo ju niekas neapsaugotas.

nori pasakyti, kad nestiprini savo organizmo ir imuniteto, o susirgusi negeri vaistu, nesistengi nesusirgti o susirgus kuo greiciau ir lengviau pasveikti?

QUOTE(Zuwytes @ 2009 04 10, 21:45)
Kaip pvz kiaulyte, nuo kurios skiepas itrauktas i skiepu kalendoriu, ikeliu citata is gydytojos komentaro:
"Kartais ligos simptomai būna labai nestiprūs, todėl dalis vaikų perserga besimptome ligos forma ir, patys to nežinodami, platina virusus."

ir tu gali garantuoti man, kad nepaskiepytas mano sunus nesusirgs visai arba susirgs butent tik ta besimtome ligos forma?
Daug kas tvirtina, kad kokliusas yra vaikams virs metu yra nesunki liga - tik va mums ta "nesunki" liga be savo visu savo malonumu dar ir astma issauke.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2009 04 11, 19:47)
nori pasakyti, kad nestiprini savo organizmo ir imuniteto, o susirgusi negeri vaistu, nesistengi nesusirgti o susirgus kuo greiciau ir lengviau pasveikti?
ir tu gali garantuoti man, kad nepaskiepytas mano sunus nesusirgs visai arba susirgs butent tik ta besimtome ligos forma?
Daug kas tvirtina, kad kokliusas yra vaikams virs metu yra nesunki liga - tik va mums ta "nesunki" liga be savo visu savo malonumu dar ir astma issauke.

Kiek girdėjau kad kai kurios vakcinos gali pažeisti ir kvėpavimo takus.Vienos pažystamos dukra ūmia astmos forma susirgo 7metų ir tai įvyko po KDS ir MMR vakcinų (tos kur būna 6-7metų).
Atsakyti
QUOTE(barclayte @ 2009 04 11, 21:49)
Kiek girdėjau kad kai kurios vakcinos gali pažeisti ir kvėpavimo takus.Vienos pažystamos dukra ūmia astmos forma susirgo 7metų ir tai įvyko po KDS ir MMR vakcinų (tos kur būna 6-7metų).

mano sesės mažė susirgo astma po MMR skiepo
Atsakyti
QUOTE(Dax @ 2009 04 11, 15:29)
Kokiais teiginiais remiates sakydama, kad imunitetas nesusidare? Ar tikrino antikunu titrus? Ar vaikas vel sunkiai sirgo skiepytom ligom?  g.gif

Mano vaiko sirdies liga nesusijusi su skiepais, jis gime su nesveika sirdim. Bet jeigu vaiko sveikata nebuvo ideali, tai kodel ji reikejo skiepyti.
Kontraindikacija skiepyjimui nera tik imunodeficitas. Net jei vaikas serga sloga jo negalima skiepyti sergancio.
Skiepai nebutinai apsaugo nuo ligos, nuo kurios skiepyjama. Nemanau, kad mano vaika galetu apsaugoti skiepai. Paprasta angina yra labai pavojinga serganciam sirdies liga. Gripas yra pavojinga liga tokiam vaikui.Del susilpninto imuniteto vaikas siomis ligomis ir ne tik sirgo daug kartu.. Tai kokia nauda is skiepu?
Atsakyti