Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

QUOTE(*Versace* @ 2009 06 08, 14:59)
O manes net niekas neklause ar as nori to epiduro ir nesiule, nes gydytoja pavelavo ateiti i gimdyma lotuliukas.gif kai pradejau gimdyt jau pati rekiau kad suleistu nuskausminamuosius, bet aisku jau buvo per velu, tai teko jau paciai tvardyti skausmus doh.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif Taip, kad sekmes visoms nestukems gimdyti be jokiu epiduru, nors pajusit ka reiskia TIKRAS gimdymas  thumbup.gif

O tu manai su epidiuriu skausmo nebuna? lotuliukas.gif As 19 val gimdziau, is jus tris val neskaudejo, paskui dar ir kaip mirksiukas.gif man jis nepadejo verysad.gif todel, kad kad uzsitese gimdymas, o veliau jau suleist nebegalejo, nes sake ir taip didele doze vaistu gavau, taip kad...
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2009 06 08, 14:05)
laba, as dar tik busima mamyte, bet galvoju apie ukmergej gimdyti, daug gero esu prisiskaicius ir girdejus, aisku, buna visko....kadangi esu ne is ukmerges, tai man didziuasia problema dabar atrodo, kaip pas ta Kalinauskiene pakliuti, gal geriau pasiskambiti i registratura ir ten paklaust kada ji dirba ir tada atvaziuoti bandyt sneketis?vietinem lengviau. o gal galit patrti kokia nestumo savaite jau galima vaziuot bandyt kazka tartis?aciu

Kiek girdėjau tai apie 34 nėštumo savaitę reik tartis, aš bent jau bandysiu kai artės finišas ax.gif
Atsakyti
Tai kam tada is vis tas epiduras jei nenuima skausmo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2009 06 08, 14:05)
laba, as dar tik busima mamyte, bet galvoju apie ukmergej gimdyti, daug gero esu prisiskaicius ir girdejus, aisku, buna visko....kadangi esu ne is ukmerges, tai man didziuasia problema dabar atrodo, kaip pas ta Kalinauskiene pakliuti, gal geriau pasiskambiti i registratura ir ten paklaust kada ji dirba ir tada atvaziuoti bandyt sneketis?vietinem lengviau. o gal galit patrti kokia nestumo savaite jau galima vaziuot bandyt kazka tartis?aciu

Kad registraturoj man atrodo nieko tau nepasakys, nes Kalinauskiene nedirba poliklinikoj, tik ligoninej
Atsakyti
QUOTE(*Versace* @ 2009 06 08, 17:36)
Tai kam tada is vis tas epiduras jei nenuima skausmo lotuliukas.gif

Patikekit, skausma sumazina iki minimumo. Ir su epiduru kenti tik labai maza dali to, ka kentetum naturaliai. Saremiai yra jauciami, tik jie apsoliuciai pakenciami. Kai gimdziau antra man suleido tris dozes, o gimdymas vyko 8 val. Ir pagimdziau tikrai neskausmingai. Juolab, kad ir po gimdymo tada jautiesi neisvargus, neissikankinus. Aisku, visaip buna ...ir ne visom vienodai... Puikiai zinau kas yra ir TIKRAS gimdymas, taciau jo neoriu net prisiminti. Todel as tik uz epidura.
SEKMES VISOMS!
(Gaila, bet tik del sios priezasties as paskutiniu momentu pasirinkau VGN, nors visa nestuma planavau gimdyti Ukmergeje).
Atsakyti
kaip matau,caprigirl dar nepagimdzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 09, 09:50)
kaip matau,caprigirl dar nepagimdzius  biggrin.gif

nea biggrin.gif nors vakar jau galvojau gali tekt vaziuot ax.gif bet apsigalvojau
Atsakyti
sveikos nestuke.gif as gimdziau 2 vaikus naturaliai ir net nezinojau kad yra toks epidiuras todel bandysiu si kart su nuskausminamaisiais. aisku anuos kartus gimdziau ne ukmergej o janavoj. irteko istvert tikrai baisius skausmus kad net norejos numirt doh.gif . dabar kai suzinojau kad yra epidiuras apsidziaugiau gal nors si kart nors dali laiko skausmus nuims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprigirl @ 2009 06 09, 11:15)
nea  biggrin.gif  nors vakar jau galvojau gali tekt vaziuot  ax.gif  bet apsigalvojau

o kas blogai buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 09, 12:49)
o kas blogai buvo? g.gif

ai biski pilva spazmavo, skauda dar ir siendien biski bet kitaip
Mama sake gimdyt siandien nes ir kalinauskiene ir tyla budi jei ka biggrin.gif
mama irgi dirba smile.gif o as einu dar pasivaiksciot biski pakvepuot grynu oru, ziuresiu kaip cia bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caprigirl: 09 birželio 2009 - 15:08
QUOTE(Caprigirl @ 2009 06 09, 16:07)
ai biski pilva spazmavo, skauda dar ir siendien biski bet kitaip
Mama sake gimdyt siandien nes ir kalinauskiene ir tyla budi jei ka  biggrin.gif
mama irgi dirba  smile.gif  o as einu dar pasivaiksciot biski pakvepuot grynu oru, ziuresiu kaip cia bus  ax.gif

Man Kalinauskiene ir sake atvaziuok siandien gimdyt, bet neiseina taip lydekai paliepus man panorejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitakamile @ 2009 06 09, 16:04)
Man Kalinauskiene ir sake atvaziuok siandien gimdyt, bet neiseina taip lydekai paliepus man panorejus biggrin.gif

kitas sansas bus ketvirtadieni biggrin.gif irgi budes
Atsakyti