Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

QUOTE(pupy @ 2009 06 10, 12:37)
taip ir as kiek zinau tai budi Rinkeviciene,Kireiliene,Minderis,ir dar gyd is anyksciu
Bet jusu leliukai visai nenori teveliu pamatyti
Tiesa,kazkokia moteri snd isveze i vilniu,sake stipriai kraujavo ir greiciausiai neteko nestuke.gif ,o jau 20 sav buvo  verysad.gif

As buvau apie desimta tai sake kazkas dar nuo nakties gimdo ir neaisku ar pagimdys ar ne pati
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caprigirl: 10 birželio 2009 - 13:19
QUOTE(Caprigirl @ 2009 06 10, 14:18)
As buvau apie desimta tai sake kazkas dar nuo nakties gimdo ir neaisku ar pagimdys ar ne pati

Eina sau kaip baisu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 10, 22:12)
Eina sau kaip baisu schmoll.gif

Kaip tau sekasi dar nesiruosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprigirl @ 2009 06 11, 09:02)
Kaip tau sekasi dar nesiruosi?  biggrin.gif

uzeina nugara paskaudet,bet dar vis su savim nesiojuos nestuke.gif vargstu su dantim verysad.gif tik ka is stomatologinio,o kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 11, 12:55)
uzeina nugara paskaudet,bet dar vis su savim nesiojuos nestuke.gif vargstu su dantim verysad.gif tik ka is stomatologinio,o kaip tu?

Nieko naujo biggrin.gif eisiu ryt vel pas kalinauskiene, nes nieko nevksta smile.gif
Treciadieni sake viskas gerai dar galiu nesiot, "kaklas" ilgas tai negali skatint nes gausis tik sekcija. Bet tonai geri viskas gerai, kruta vis dar daug kaip visada, nors pilva pamaudzia
O kas tau su dantim darosi g.gif ? Man tai tik pradzioj nestumo buvo problemu, sustvarkiau dabar viskas gerai
Atsakyti
as jau nezinau kiek kartu buvau pas tas dantistes.tik susitvarkau ir vel plombos krenta,trupa,pradeda skaudeti.Siandien net du kartus buvau verysad.gif privaciai ir poliklinikoj.Ir tai dar galo nesimato.Ir ant vieno,ir ant kito vaistu uzdejo.Tai dabar maudzia.Sekmes pas gyd smile.gif parasyk kaip sekesi
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 11, 18:10)
as jau nezinau kiek kartu buvau pas tas dantistes.tik susitvarkau ir vel plombos krenta,trupa,pradeda skaudeti.Siandien net du kartus buvau verysad.gif privaciai ir poliklinikoj.Ir tai dar galo nesimato.Ir ant vieno,ir ant kito vaistu uzdejo.Tai dabar maudzia.Sekmes pas gyd smile.gif parasyk kaip sekesi

Tai negerai blink.gif as tai dar pas Girni tvarkiausi tai kol kas jokiu problemu neturiu, tik va kai reiks neznosiu kur eit verysad.gif
Atsakyti
sveikos mergaiteas gal zinot kuri ka reikia i ligonine sau ir lelkai veztis girdejau kad lygtai gydytojai duoda saraselius ko reikia. teisybe ar ne? ir gal nesunku butu parasyti ko reikia juk ligonine ta pati aciu
Atsakyti
QUOTE(raganaite2 @ 2009 06 12, 07:58)
sveikos mergaiteas gal zinot kuri ka reikia i ligonine sau ir lelkai veztis girdejau kad lygtai gydytojai duoda saraselius ko reikia. teisybe ar  ne? ir  gal nesunku butu parasyti ko reikia juk ligonine ta pati aciu

Nu turi daktarai kartais tuos saraselius bet man tai akuseres ir daktare sake kad svarbiausiai tai sau ir vaikui pampersu biggrin.gif , ligoninej drabuzeliu duoda ir vaikui ir mamai, aisku jeigu nori gali savus isidet smile.gif
Siaip nieko labai ipatingo nereikia, sau higienos reikmenu ir viskas
Nesivest puses namu su savim lotuliukas.gif
Atsakyti
aciukas as skaitinejau kita tema daiktai i gimd istiga tai ten tiesiog spintos su antresoolem reik biggrin.gif
Atsakyti
Na,caprigirl,ka tau gyd sake? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 12, 09:43)
Na,caprigirl,ka tau gyd sake? smile.gif

ka tik parpuksejau biggrin.gif nesupakavo dar
prasedejau pas mama dar gavau ligonines maisto smile.gif
Liepe pirmadieni pasirodyt tada jau spres ka daryt rimciau ax.gif dabar sake visos ko tai uzsispaudusios laiko arba nenoriai gimdo, juokiasi daktare sake rytoj ar kada menulis keisis tai prades byret lotuliukas.gif
Atsakyti