Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

QUOTE(Caprigirl @ 2009 06 12, 13:38)
ka tik parpuksejau  biggrin.gif  nesupakavo dar
prasedejau pas mama dar gavau ligonines maisto  smile.gif
Liepe pirmadieni pasirodyt tada jau spres ka daryt rimciau  ax.gif  dabar sake visos ko tai uzsispaudusios laiko arba nenoriai gimdo, juokiasi daktare sake rytoj ar kada menulis keisis tai prades byret  lotuliukas.gif

Maty,kad geru laiku pakliuvom,visai nenori pasirodyti nestuke.gif ,o kada pirmad eisi?As ir turiu pirmadieni vizita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 12, 13:03)
Maty,kad geru laiku pakliuvom,visai nenori pasirodyti nestuke.gif ,o kada pirmad eisi?As ir turiu pirmadieni vizita biggrin.gif

Net nezinau, atskelsiu susiruosiu ir eisiu biggrin.gif
Siandien viena nestuke.gif buvo pries mane tonus tikrinosi irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caprigirl: 12 birželio 2009 - 13:16
tai pas ja i sk?
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 12, 13:50)
tai pas ja i sk?

Nu taip vistiek i skyriu reik eit.
Siandien uzsukau i kabineta ir sesute liepe eit tonu matuot, tai kol akusere mane pajunge ir daktare atejo smile.gif
Atsakyti
as tai i kab einu
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 12, 15:39)
as tai i kab einu

As irgi paskui uzsuku kai tonus uzraso smile.gif pabaigai
Bet kita savaite gali supakuot ir nebeleist namo grist, lieps gimdyt ir kur pasidesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o man ne karto tonu nematavo,tik echo paziuri
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 12, 18:52)
o man ne karto tonu nematavo,tik echo paziuri

Dar nevelu dar matuos smile.gif , man tai matuoja todel kad jau kaip ir terminas pries 7 dienas baigesi tai ziuri ar viskas su lele gerai ar sirdute gerai veikia
Atsakyti
smile.gif snd buvome turguje,nusipirkom braskiu,kaip tavo savijauta?
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 06 13, 12:51)
smile.gif snd buvome turguje,nusipirkom braskiu,kaip tavo savijauta?

Nu net nezinau del savijautos biski keista kazkokia smile.gif ne tai kad kazka skaudetu bet kazkaip neramumas jama biggrin.gif
Eisiu as ir as apsipirkt bet tik i mazuti turgeli biggrin.gif
Mama sake irgi braskiu nusipirkt, nes paskui nebus galima valgyt verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caprigirl: 13 birželio 2009 - 13:07
Na, Caprigirl ir pupy, lauksim pasakojimų kaip sekės, nes manau jau tuoj tuoj subirėsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprigirl @ 2009 06 12, 13:38)
ka tik parpuksejau  biggrin.gif  nesupakavo dar
prasedejau pas mama dar gavau ligonines maisto  smile.gif
Liepe pirmadieni pasirodyt tada jau spres ka daryt rimciau  ax.gif  dabar sake visos ko tai uzsispaudusios laiko arba nenoriai gimdo, juokiasi daktare sake rytoj ar kada menulis keisis tai prades byret  lotuliukas.gif

Man ir vakar Kalinauskiene ta pati sake lotuliukas.gif Man liepe ateiti antradieni jai nepagimdyciau per savaitgali ir jau su daikteliais, nuleis vandenis ir skatins.
Atsakyti