Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

Nu va tuoj vėl pabirės naujų vaikučių thumbup.gif wub.gif Lauksim pasakojimų 4u.gif
Atsakyti
Norėjau klustelt, kaip kas atsiskaitėt su gydytoja, kuri prižiūrėjo iki gimdymo???
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2009 07 09, 10:55)
Norėjau klustelt, kaip kas atsiskaitėt su gydytoja, kuri prižiūrėjo iki gimdymo???

kadangi mane ir priziurejo ir gimdziau prie kalinauskienes tai atsiskaitymas buvo uz viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2009 07 09, 11:55)

As vieno lankymosi metu daviau ir dar zadu atsilygint po paskutines apziuros t.y po 6 sav biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 07 10, 11:13)
As vieno lankymosi metu daviau ir dar zadu atsilygint po paskutines apziuros t.y po 6 sav biggrin.gif

kiek?
Atsakyti
Tyluma, lyg nieks negimdytų mūsų mieste biggrin.gif O pletkai eina, kad anšlagas mūsų skyriuje, nebeužtenka nei personalo, nei lovų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2009 07 13, 20:19)
Tyluma, lyg nieks negimdytų mūsų mieste biggrin.gif O pletkai eina, kad anšlagas mūsų skyriuje, nebeužtenka nei personalo, nei lovų rolleyes.gif

tuoj Ukmergeje bus sunku vieta gauti biggrin.gif , dziugu kad nedideliuose miesteliuose yra puikiu gimdymo skyriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2009 07 13, 19:19)

Oho, nesinoretu, kad taip butu kai man teks gimdyt ax.gif
Atsakyti
o man atrodo kad as neistemsiu iki rugpjucio 10 nes pilvo dydis pasiziurejau atitinka 38 sav. ir pati jauciuos kad paskutines dieneles skaiciuoju , o tada lelyte supsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2009 07 14, 12:47)
Oho, nesinoretu, kad taip butu kai man teks gimdyt  ax.gif

ir man blush2.gif nesinori...

QUOTE(raganaite2 @ 2009 07 14, 15:44)
o man atrodo kad as neistemsiu iki rugpjucio 10 nes pilvo dydis pasiziurejau atitinka 38 sav. ir pati jauciuos kad paskutines dieneles skaiciuoju , o tada lelyte supsiu  wub.gif

reiktų pratempt kuo ilgiau, kai baigsis pikas akušeriniam 4u.gif s
Atsakyti
QUOTE(Donja @ 2009 07 14, 18:34)
ir man blush2.gif nesinori...
reiktų pratempt kuo ilgiau, kai baigsis pikas akušeriniam 4u.gif s

noretusi patempti bet cia jau sito dalyko nesuplanuosi gal pavyks? g.gif
Atsakyti
Is tikruju pilnas skyrius
Sake kazkam net marskiniu neuzteko
Nespejo isplaut, po kokius 3 lelius per diena gimsta
Atsakyti