Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

tema apmirus gal jau nestuke.gif neber ar ka? viena sau sioj temoj? o gal poilsiaujate? ax.gif
Atsakyti
Yra yra, tik laukiam savo laiko biggrin.gif
Atsakyti
Gimdziusioms;) Kiek mokejote uz gimdyma?Domina:)ACIU
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2009 08 07, 13:20)
Yra yra, tik laukiam savo laiko  biggrin.gif

tai jau nepabrekit, zinok visai neidomu viwenai sioj temoj sedet ir su savim kalbeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo tuoj raganaite pabegsi,kas gi cia beliko, tikiuosi istorija isgirsim gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau nors ir turiu savo persikiuke, bet visada mielai cia uzsuku paziureti kaip kitos laikosi 4u.gif , o raganaitei tai jau viskas taip greita wub.gif

Lengvai ir greitai 4u.gif
Atsakyti
aciu visom uz palinkejimus po kol kas as dar 2&1 bet kad ir nrevbusiu uzeisiu aplankysiu kaip jum sekasi smile.gif
Atsakyti
Labas,norejau paklausti ar planuojat tartis su gydytoja is anksto kad priimtu jus per gimdyma ar ne? smile.gif
Atsakyti
Siaip s asmeniskai nesitariau, bet yra kas tarsis 4u.gif
Atsakyti
Taip yra kas tariasi, bet man idomu ar tai sudaro dideli skirtuma, nes jei tariesi turi duoti lt,o jei nesitari vistiek gimdyma priims smile.gif jauciu nesitarsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimucha @ 2009 08 10, 13:47)
Taip yra kas tariasi, bet man idomu ar tai sudaro dideli skirtuma, nes jei tariesi turi duoti lt,o jei nesitari vistiek gimdyma priims smile.gif jauciu nesitarsiu biggrin.gif

susitarus gimdymas kainuos 500 Lt, as tai nesitariau, bet as labai norejau pas Saltini ir pas ji papuoliau
Atsakyti
taip reikia tartis jei nori pas konkretu gydytoja papult, o jei ne tai ir duot nereikia, o gimdyma viatiek priims ir prieziura ne ka prastesne ir nesitarus. nu cia kaip kam norisi. smile.gif
Atsakyti