tema apmirus gal jau
neber ar ka? viena sau sioj temoj? o gal poilsiaujate?
Yra yra, tik laukiam savo laiko
Gimdziusioms;) Kiek mokejote uz gimdyma?Domina:)ACIU
QUOTE(Bretane @ 2009 08 07, 13:20)
tai jau nepabrekit, zinok visai neidomu viwenai sioj temoj sedet ir su savim kalbeti
Man atrodo tuoj raganaite pabegsi,kas gi cia beliko, tikiuosi istorija isgirsim gimdymo
As jau nors ir turiu savo persikiuke, bet visada mielai cia uzsuku paziureti kaip kitos laikosi
, o raganaitei tai jau viskas taip greita
Lengvai ir greitai
Lengvai ir greitai
aciu visom uz palinkejimus po kol kas as dar 2&1 bet kad ir nrevbusiu uzeisiu aplankysiu kaip jum sekasi
Labas,norejau paklausti ar planuojat tartis su gydytoja is anksto kad priimtu jus per gimdyma ar ne?
Siaip s asmeniskai nesitariau, bet yra kas tarsis
Taip yra kas tariasi, bet man idomu ar tai sudaro dideli skirtuma, nes jei tariesi turi duoti lt,o jei nesitari vistiek gimdyma priims
jauciu nesitarsiu
QUOTE(deimucha @ 2009 08 10, 13:47)
Taip yra kas tariasi, bet man idomu ar tai sudaro dideli skirtuma, nes jei tariesi turi duoti lt,o jei nesitari vistiek gimdyma priims
jauciu nesitarsiu 
susitarus gimdymas kainuos 500 Lt, as tai nesitariau, bet as labai norejau pas Saltini ir pas ji papuoliau
taip reikia tartis jei nori pas konkretu gydytoja papult, o jei ne tai ir duot nereikia, o gimdyma viatiek priims ir prieziura ne ka prastesne ir nesitarus. nu cia kaip kam norisi.