Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

QUOTE(raganaite2 @ 2009 04 20, 16:59)
o gal kas gimdys kartu su manim? butu idomu susipazinti  4u.gif

as dar tik galvojiu garsiai apie antra vaika
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 04 19, 21:36)
Rugseji,o kada tau gimdyt? smile.gif

Man numatyta gimdymo data - birzelio 17d., o tau?
Atsakyti
QUOTE(Rugsėjis @ 2009 04 20, 18:55)
Man numatyta gimdymo data - birzelio 17d., o tau?

Tai va beveik kartu smile.gif man birzelio 22d biggrin.gif
Atsakyti
As tureciau gimdyti birzelio 5 diena 4u.gif . Jau siandien tasiuka susikroviau.
Per velyas buvo pusbrolis atvaziaves, jis anesteziologas. Tai pasiklausiau del epiduro. Sake viskas gerai ir tikrai nekenkia, nes tai neina i krauja, o tik uzblokuoja nervus. Ir neirodyta kad vaisiui darytu kokia itaka, kaip tik jai moteris gimdo dideliuose skausmuose vaikui blogiau nes jis ir patiria dideli stresa. Bet sako jai jau planuoji darytis nejautra tai jau atvaziavus i ligonine turi buti apsisprendusi ir is kart issikviesti anesteziologa, nes daznai moterys pasipraso tada kai jau velu buna.
Bet kadangi as pirma gimdziau 6 valandas, tai antras tikisuosi ir neuztruks g.gif , tai sako ar verta g.gif , bet jai gimdyciau pirma vaika tikrai imciau epiduri.
Dabar vis tiek nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitakamile @ 2009 04 21, 16:40)
As tureciau gimdyti  birzelio 5 diena 4u.gif . Jau siandien tasiuka susikroviau.
Per velyas buvo pusbrolis atvaziaves, jis anesteziologas. Tai pasiklausiau del epiduro. Sake viskas gerai ir tikrai nekenkia, nes tai neina i krauja, o tik uzblokuoja nervus. Ir neirodyta kad vaisiui darytu kokia itaka, kaip tik jai moteris gimdo dideliuose skausmuose vaikui blogiau nes jis ir patiria dideli stresa. Bet sako jai jau planuoji darytis nejautra tai jau atvaziavus i ligonine turi buti apsisprendusi ir is kart issikviesti anesteziologa, nes daznai moterys pasipraso tada kai jau velu buna.
Bet kadangi as pirma gimdziau 6 valandas, tai antras tikisuosi ir neuztruks g.gif , tai sako ar verta g.gif , bet jai gimdyciau pirma vaika tikrai imciau epiduri.
Dabar vis tiek nezinau lotuliukas.gif

Tai gal susitiksim man irgi terminas birzelio 5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprigirl @ 2009 04 21, 17:51)
Tai gal susitiksim man irgi terminas birzelio 5 smile.gif

Eik tu sau bigsmile.gif , kaip fainai bigsmile.gif
O tu is Ukmerges?
Pas kokia gine vaikstai?
Atsakyti
na va visos cia kompanijoje gimdyti ruosiasi biggrin.gif tai gal kuri geguzes pradzioj zada pabireti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazooji: 21 balandžio 2009 - 17:41
QUOTE(jovitakamile @ 2009 04 21, 17:15)
Eik tu sau bigsmile.gif , kaip fainai bigsmile.gif
O tu is Ukmerges?
Pas kokia gine vaikstai?

Aha is ukmerges
Vaikstau tai pas Kalinauskiene, pati geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2009 04 21, 18:40)
na va visos cia kompanijoje gimdyti ruosiasi  biggrin.gif  tai gal kuri geguzes pradzioj zada pabireti? bigsmile.gif

mano terminas geguzes 14 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprigirl @ 2009 04 21, 23:23)
Aha is ukmerges
Vaikstau tai pas Kalinauskiene, pati geriausia  thumbup.gif

As ir pas Kalinauskiene ir maciau viena nestuke.gif kuri ta pacia diena pas ja i dekreta isejo 03 27 Kaip ir as, gal tu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as pas Kalinauskiene vaikstau biggrin.gif super gydytoja

Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 04 22, 12:49)
Ir as pas Kalinauskiene vaikstau  biggrin.gif super gydytoja

Tai dabar kai nueisiu pas Kalinauskiene ir pamatysiu nestuke.gif prie kabineto galvosiu is SM cia nestuke.gif ar nea lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitakamile: 22 balandžio 2009 - 11:56