Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN plepam toliau, II tema

QUOTE(jovitakamile @ 2009 04 22, 16:49)
Susitikau siandien viena vyriski, jo zmona gimde pas Rinkeviciene, tai sake baisiausiai reke ir ant jo ir ant jo zmonos blink.gif ir dar visokiom replem gasdino. Eina sau sau sako...., o po ko jos kita moteriske gimde, tai jie Rinkevicienes rekima net palatoj girdejo.
Tai bijau pas ja papulti unsure.gif

As tai nesupranti kaip ji dar dirba. Gerai kad man prie jos neteko gimdyt, visa laika saltinis buvo, nes buciau susikoliojus. Net kai per budejima atejo apziuret pasakiau kad reikejo ziuret kai buvau niescia, kai pagimdziau man viskas gerai ir ner cia ko i tarpkoji spoksot. Ir uzsisukau i kita puse ax.gif kai pagalvojiu kai per jos ziopluma galejau vaiko netekti
Atsakyti
O gal kuri zinot, kada Kalinauskiene ir Saltnis ketina atostogauti (ar ne birzeli)?
Butu gaila jei papulciau ne pas juos... verysad.gif .

Bet kuriuo atveju... ant saves rekti as neleisiu! Nebe tie laikai...

Sekmes gimdancioms artimiausiu laiku! 4u.gif
O mes vaziuosim apsidairyti i Ukmerges GN kita pentadieni smile.gif .

(Tasyte jau irgi kraunuosi... mirksiukas.gif ). Ir mazylio kambari vakar paruosem smile.gif , truksta tik lovytes ir ka i ja paguldyt... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugsėjis @ 2009 04 22, 18:49)
O gal kuri zinot, kada Kalinauskiene ir Saltnis ketina atostogauti (ar ne birzeli)?
Butu gaila jei papulciau ne pas juos...  verysad.gif .

Bet kuriuo atveju... ant saves rekti as neleisiu! Nebe tie laikai...

Sekmes gimdancioms artimiausiu laiku! 4u.gif
O mes vaziuosim apsidairyti i Ukmerges GN kita pentadieni smile.gif .

(Tasyte jau irgi kraunuosi... mirksiukas.gif ). Ir mazylio kambari vakar paruosem  smile.gif , truksta tik lovytes ir ka i ja paguldyt... wub.gif

Na Kalinauskiene tai atostogaus ar liepa ar rugpjuti tiksliai neatsimenu, tai ji tikrai bus ir dirbs visa birzeli
Del saltinio nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caprigirl @ 2009 04 23, 10:16)
Na Kalinauskiene tai atostogaus ar liepa ar rugpjuti tiksliai neatsimenu, tai ji tikrai bus ir dirbs visa birzeli
Del saltinio nezinau smile.gif

va kad ju darbo grafikus gavus lotuliukas.gif
Atsakyti
kada vizitai pas gydytojas?Man tai geguzes 14d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupy @ 2009 04 23, 11:25)
kada vizitai pas gydytojas?Man tai geguzes 14d smile.gif

Man tai 05.06
Ryte ziauriai anksti kazkoki tyrima reik nueit kad paimtu o paskui ir pas gydytoja uzlekt sake smile.gif
Atsakyti
As eisiu rytoj ax.gif
Atsakyti
man ir ryt, streptokoko atsakymai bus, tikiuosi neras g.gif
Atsakyti
man ir 05.06 pas praneviciene. gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie ja nieko neesu girdejusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2 @ 2009 04 23, 14:51)
man ir 05.06 pas praneviciene. gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie ja nieko neesu girdejusi  ax.gif

nemazai girdejau ir geru,ir blogu atsiliepimu apie ja.Vienai mano draugei net nepamate,kad vaisius negyvas,bet cia jau buvo pries kelis metus verysad.gif
Atsakyti
nu va baisoka ir man dabar doh.gif , o ji gimdymuose buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute27 @ 2009 04 23, 14:04)
man ir ryt, streptokoko atsakymai bus, tikiuosi neras  g.gif

Man ir anksti reikes 05 13 diena eiti pasidaryti
QUOTE(raganaite2 @ 2009 04 24, 18:35)
nu va baisoka ir man dabar  doh.gif  , o ji gimdymuose  buna?  g.gif

Ne ji gimdymuose nedalyvauja. As seniau visada pas ja i namus vaiksciodavau, siaip maloni daktare, bet tik tiek... Tevus mano gerai pazysta, bet dabar butu su pilvu nemalonu ja sutikti, visada juk pas eidavau, o dabar kaip ir pasirinkau kita daktare. cool.gif
Atsakyti