Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

QUOTE(night_ @ 2009 01 03, 20:51)
Kažkur skaičiau, kad tie žmonės, kurie iš šono atrodo labai linksmi, gyvenimu patenkinti, iš pažiūros tikri optimistai, etc. iš tiesų yra labai nelaimingi arba liūdni žmonės. Man taip yra. Visi draugai mato mane labai linskmą, visada geros nuotaikos, šypsenėlė sako, bet bliaunu dažnai. Ypač vakarais...

Ir dar tada, kai per stipriai guodžia, tada man dar blogiau laugh.gif

Greičiausiai skaitei atvirkščiai smile.gif Kad tie, kurie dažnai verkia, dažnai stengiasi atrodyti labai linksmi ir viskuo patenkinti. Tai - stengimasis nuslėpti ar tiesiog patiems tokiu būdu pabėgti nuo sunkios būsenos (o ji- dažniausiai gailestis sau, sąmoningai ar pasąmoningai suvoktas, kaip nieko gero, ką reikėtų rodyti kitiems). Iš čia - tokis užburtas ratas. Apsigaudinėjimas, kad linksma (ar laikinas linksmumas tai kaip ir žinant), nerodymas tikrų jausmų, savijautos, o paskui virkavimas, kad ,,niekas manęs tikrosios taip ir nepažįsta", ,,niekam neįdomu, kad man nevisai gera, vadinasi niekam tikrai ir nerūpiu", ,,visiems įdomūs tik linksmi, kol aš linksma, tol tik ir reikalinga"... Taip būdinga daugeliui jaunų moterų doh.gif (sakoma, kad moterį brandžia asmenybe galima laikyti nuo tada, kai jai nustoja atrodyti, jog ji ne tokia kaip visos, kažkuo įpatinga, neatrasta)

O dvigubas kiekis ašaų nuo guodimo visa tai tik dar labiau patvirtina: Sužinojus, jog kažkas užjaučia, o vadinasi, pritaria, kad verkiama ne šiaip sau ir ašarom tikrai yra pagrindo, tik dar labiau įsitikinama savo teisumu, ,,nuskriaustumu", dar labiau palieka gaila savęs, dar daugiau ašarų pasipila cry.gif smile.gif
Atsakyti
Kiek prisimenu ir guodeja is manes nekokia... klausau, palaikau, o galiausiai tiesiog apsikriokiu kartu doh.gif Kazkada sedejom su drauge apsikabinusios, abi balsu kriokem, o po 5min kvatojom is mano guodimo budo blush2.gif
Atsakyti
o as kaip tik labai pritariu night_ smile.gif esu atvira, nieko is taves nebandanti ''padaryti'', visi man kartoja kokia as nepakartojamai linksma, visad puikiai nusiteikusi ir optimistiskai nuteikianti kitus. O is tikruju daznai viena ir paraudu, ir paliudziu stipriai, bet tai nereiskia kad kazka slepiu g.gif ir tikrai sypsausi prie kitu ne tam kad savo bedas numalsinciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 04 sausio 2009 - 17:22
Anksciau tik susinervuodavau del saves,del artimu,del draugu asaros akyse budavo...o dabar metai laiko jau kaip kartais triniesi namie ir atsirand noras issiverkti,atsiranda noras is isrdies issibliauti,bet deja,nepavyksta! ir taip ir taip stengiesi,muzik auzsileidi liudna nu neiseina issiverkti,paskutiny akrta verkiau gal pries keturis ar penkis menesius,kai susikaupe labai daug sudu visokiu atsiprasau uz ta zody,tada pravirkaune vaikiskai! o dbr kai vel noris verkti,nes viskas jau uzknise juodai ir ta kasdienybe ir rutina ir viskas absoliuciai ir mano gyvenimas ir viskas neisiena,nebegaliu isisverkti net................
Atsakyti
ne itin daznai verkiu,bet pastebejau,kad pasitaiko paverkti tam tikromis menesio dienomis,kai hormonu audros uzpuola doh.gif
Atsakyti
galima sakyti, as visai neverkiu. gyvenimas mane taip isgrudino bigsmile.gif bet visko pasitaiko, vistiek duselej viskas susikaupia ir kartas nuo karto prasiverzia, sirdele issilieja...
Atsakyti
Aj, būna kad nuverkiu partiją. O priežąsčių gali būti daug, tarkim: kai nervina viskas, kad yra palinkui, kai kantrybė kabo ant plauko, kai tiesiog kažkuo nusivyli, kai jautiesi negraži, kai nori dėmėsio... Kartais net blogas oras už lango nervuoja. Ir lygiai taip pat manau, kad ir vyrai turi teisę išsiverkt, ir nieko tame blogo nematau ax.gif
Atsakyti
Galima sakyti , kad esu verksne .Galiu apsizliumbti ziuredama liudna filma , skaitydama knyga su bloga pabaiga ... blush2.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu verkiu ir verkiu verysad.gif
Seip neesu jautri,bet dabar tiek problemu yra...atrodo kad viskas aukstyn kojom verciasi ir nebezinau jau kaip ir gyvent,o del to kad jauciuos beviltiskai ir bega tos asareles...bega ir bega... doh.gif
IR KAIP JAS SUTABDYT...
VERKSNE JAU VISAI PASIDARIAU NET PIKTA ANT SAVES... doh.gif
Atsakyti
Labai labai retai verkiu. Kai kas nors labai jau užknisa- tada gerai išsikeikiu, kai pavargstu- tiesiog nieko nedirbu kokią dienelę, kai užpuola liūdnumas- skambinu draugei.
Atsakyti
Verkiu kai uzeina kaskas biggrin.gif kai iskaudina verysad.gif
Atsakyti
kasdien praktiskai verkiu verysad.gif
Atsakyti