Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

siaip kai koki liudna filma ziuriu
o realiame gyvenime retai
kai is vyro ko reikia pabraukiu asarele biggrin.gif
Atsakyti
bene per kiekviena pms, atrodo, kad viskas ir visi susimoko prieš ir viskas erzina ir pratrūkstu žliumbt.. ir dar pastebėjau, kad kai tik užeina kokie juoko priepuoliai kad labai linksma nežinia iš ko, tai būtinai vakare dėl bile ko ir apsiašaroju, gal čia kokia pusiausvyra? g.gif
Atsakyti
Verkiu kadien,o siuos menesius.. nuolat.. cray.gif cray.gif cia jau psichologija..
Atsakyti
Labai daznai verkiu...tiesiog esu toks zmogus, kad man reikia issiverkti, issilieti kas kiek laiko, taciau jei verkiu tai tyliai ir viena
Atsakyti
Išseko ašaros, vaidinu prieš kitus, prieš save..
Atsakyti
KAi tik noriu tai ir paverkiu,žinoma stengiuosi, kad kiti to nematytų smile.gif
Atsakyti
Anksciau, kai buvau silpnesne ir jautresne verkdavau daznai..dabar sustiprejau psichologiskai nebent del vaikinu doh.gif arba kai skaudina artimi zmones (cia jau reciau) ax.gif o siaip, laikas nuo laiko yra gerai issiverkt, palengveja.. smile.gif ai, ir dar kai koks graudesnis filmas irgi.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klik: 14 vasario 2009 - 19:54
As tai esu jautrus zmogus,tad verkimas man ne reta busena blush2.gif dazniausiai verkiu del pasakytu zodziu,ar siaip kai kas nesiseka..o paskutiniu laiku isvis,atrodo kad esu nebepakenciamas zmogus,gal tiesiog perdaug viska imu i sirdi??? verysad.gif
Atsakyti
seniau paverkt būdavo vieni niekai doh.gif gimus dukrytei verkiu rečiau, negaliu būti ištižusi. šiaip patinka paverkt per gerus filmus wub.gif o nepatinka-kai susipykstu sy vyru verysad.gif
Atsakyti
....norisi išsiverkti dažnai.... verysad.gif ,bet laikausi, šypsausi.......leidžiu išsiverkti sau tik kai esu visai viena.... va tada cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
ax.gif
Verkiu labai labai retai, nors esu gana jautri.Nors gyvenimas nelepina, bet negaliu verkti matant kitiems, išimtis laidotuvės.
Susigraudinu kai per teliką rodo skriaudžiamus vaikus, senelius ,gyvūnus.
Atsakyti
labai retai,nebent koks filmas,ar apie vaikucius rodo.tada liudna buna.
Atsakyti