Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių nebus, nes nėra pinigų prabangioms

Vestuves turi buti tokios, kokiu nori jaunieji, o ne gimines, aplinka ar dar kazkas. Telieka atsakyti i klausima, ko is tikruju nori: ar didelio baliaus, ar kuo greiciau susituokti, ar ispudingos povestuvines keliones, o gal is viso norisi ne materialiuju vertybiu. Kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
As isivaizduoju kad vestuves yra labai rimtas dvieju zmoniu apsisprendimas sujungti savo gyvenima ir manau kad vestuves turetu buti ispudingos, kad atsimintum ilgam. As manau kad geriau kiek palaukti, pasitaupyti ir tureti visko ko ta diena geidzia jaunuju sirdeles 4u.gif
Atsakyti
Keistas man toks vyro atsikalbinėjimas. Kai nori tuoktis iš tikrųjų, niekas nesukliudo, nei pinigų trūkumas, nei dar kažkas.
Atsakyti
jei tik yra noras o nera tam daug pinigu manau galima ir susirasyti,kaip padariau pati,o po 5metu santuokoje galima ir su baznycia,nes kaip mum pvz pinigu nebuwo tai mes ramiai susirasem ir sakem jei santuokoje isgyvensim 5metus tai tikrai ir baznycioje.
Atsakyti
QUOTE(simkuniukai @ 2010 12 01, 12:18)
jei tik yra noras o nera tam daug pinigu manau galima ir susirasyti,kaip padariau pati,o po 5metu santuokoje galima ir su baznycia

pritariu. mano draugai taip pat neturejo daug pinigeliu, tik dideli nora buti kartu. na eme, susirase, pasedejo su artimaisiausiais. na ir taupo toliau - susitaupys, susituoks baznycioje ir iskels svente smile.gif
Atsakyti
Vestuves-kas tai balius itvirtinantis rysi tarp moters ir vyro?
Nesamone, kam keliate baliu, kam svaistote sunkiai uzdirbamus pinigus, juk svarbiausia jusu rysys, o ne vestuves, svarbiausia santuoka, o laimingos santuokos nenusipirksi net iskilmingom vestuvem smile.gif
Nes is esmes juk santuoka, tai kaip pasakymas kitiems su kuo jus legaliai miegata biggrin.gif O Vestuves tai- parodomoji svente, su kuo ruosiates miegoti biggrin.gif
Nereiketu sureiksminti Vestuviu, svarbiausia juk buti laimingiems santuokos rysyje smile.gif
Atsakyti
Jeigu vyras irengineja busta, jau kartu jus 5 ar daugiau metu, tai tikrai nera cia ko jaudintis. Gal jis neatsikalbineja, o nori grazios sventes kaip ir planavote, nes paskui visa gyvenima jam prikisinesi, jog vestuves nebuvo tokios, kokiu norejai (moterims, juk kaip zinia, cia viena svarbiausiu dienu biggrin.gif ).
Man siek tiek keistas tas uzsiisterikavimas, kad noriu, kad mane vestu dabar ir bet kaip, kad tik vestu. Gal beda ne Jusu vyre, o jumyse... Ka tas antspaudas pakeis, jeigu ir taip graziia kartu kuriate namus? 4u.gif
Atsakyti
Buvau keliose vestuvėse ir patys gražiausi momentai yra, kai jaunikis pamato jaunąja, kai vyksta jungtuvių ceremonija ir kai abu laimingi bučiuojasi. Visa kita tikrai nesvarbu - nei kepsniai, nei prabangios suknelės, nei didelis lūžtantis stalas su plačia gimine.
Pagalvokite, kas jums svarbiausia tą dieną smile.gif ar tikrai esate iš tų, kuriai svarbu pasirodyti prieš giminę, prieš drauges, o gal svarbiau būti laimingai su mylimu žmogumi ir džiaugtis tuo, ką turite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 23, 09:51)
Buvau keliose vestuvėse ir patys gražiausi momentai yra, kai jaunikis pamato jaunąja, kai vyksta jungtuvių ceremonija ir kai abu laimingi bučiuojasi. Visa kita tikrai nesvarbu - nei kepsniai, nei prabangios suknelės, nei didelis lūžtantis stalas su plačia gimine.
Pagalvokite, kas jums svarbiausia tą dieną smile.gif ar tikrai esate iš tų, kuriai svarbu pasirodyti prieš giminę, prieš drauges, o gal svarbiau būti laimingai su mylimu žmogumi ir džiaugtis tuo, ką turite? smile.gif

wub.gif tu cia esi nerealiai teisi.... wub.gif man prisiminus tas akimirkas sirdele dar ir dabar suspurda.... wub.gif
jauniesiems tai yra maloniausia prisimint 4u.gif
Atsakyti
Pas mus kiek kitokia situacija, bet pagalvojau kad pasisakysiu.
Neturim pinigų didelioms vestuvėms, bet tokių ir nenorim.
Rastume pinigų kuklioms vestuvėms, bet negalime tokių suorganizuoti. Gal netinkamai čia žodį "negalime" vartoju... g.gif
Galvojom apie 10 žmonių vestuvių, bet nežinom ką kviesti, ką nebe. Pas mus šeimoje tradicijos, kokias dar tėvai atnešė, kad turi dalyvauti krikštatėviai, o toliau seka jei tą kviesti, tai ir aną kviest reikia... O jei aš nenoriu to ano kviesti? Bet tada įsižeis tėvas... O juk nepakviesi tos porelės - juk pernai jų vestuvėse baliavojom... Vienžo tik iš mano pusės tokių artimųjų pagal mano tėvus atsirastų kokių 30 žmonių... O kur dar MB pusė... doh.gif
Svarstėm kelis vakarus su MB - ką daryti. Galvojom surinkti savo galva - tik tuos kurių norime patys matyti. Ir čia atsivėrė akys - matyt noriu iš savo pusės 5-6 žmones, iš MB pusės - 3-4 žmones. Be to reikėtų skaldyti poras... g.gif) Bet jei surinkti visus tuos žmones į vieną krūva - nebeturėsim apie ką prie stalo kalbėti... doh.gif
Pasiūliau MB tokį variantą - tik mudu ir liūdininkai, santuokų rūmai arba bažnyčia, fotoatelje, kavinė ir viskas... Apstulbau kai išgirdau iš jo, kad man tai seniai norėjo pasiūlyti, bet nedrįso... Viskas lyg ir būtų gerai, bet ir toks variantas turi klaustukų. Nežinom ką liūdininkais kviesti. verysad.gif Beto jei taip daryti - tai norime slaptai nuo visų padaryti... O tada vėl lenda blogos mintys, kad tėvai įsižeis, kad be palaiminimo išvažiavome... Beto, kai Maidenana jau parašė kartais pagalvoju ar nesigailėsiu vėliau, kad neturėjau baliaus... Kad ir už paskutinius pinigus, kad ir su prisigėrusiu nesąmones kalbančiu giminaičiu, kad ir su apkalbom, kad nepakviesta liko tetulė, kurią matau kartą į tris metus...
Taip ir esam be sprendimo... Tai kad ne vien pinigų kiekis sprendžia tokias problemas...

QUOTE(Maidenana @ 2009 04 02, 09:44)
Vienzo. Kiek man teko matyti poru, susituokusiu "su paprastute suknute, paprasta diena" - visi iki vieno gailisi. Daznai is ju isgirstu fraze "o as net vestuviu normaliu neturejau". Pasiskolinkit pinigu, iskelkit vestuves, dovanu paprasykit TIK pinigu, kai surinksit po vestuviu - atiduosite skolas. Gali dar ir likti. tevu irgi prasykite pinigu, o ne kelialapio. Ir stai jums nemokamas didelis balius.

Atsakyti
nesuprantu,kam taip skubet su tom vestuvem,kai tiek visokiu klaustuku
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 01 23, 14:32)
nesuprantu,kam taip skubet su tom vestuvem,kai tiek visokiu klaustuku

Jei manes klausiat, tai mes visai neskubam.
Tiesiog kartu gyvename jau trecius metus, jis pasiule tuoktis po metu nuo draugystes pradzios. Nuo pasiulymo jau du metai praejo.
O ir mums toli grazu ne po 25 metu...

O ko laukti?
Buvo noras pasirinkti data - praeitu metu rudeni. Nebuvo pinigu jokioms vestuvems. Radom pinigu tik ziedams.

O tu klaustuku visada buvo ir bus - dings vieni klaustukai, atsiras kiti. irnesakyk.gif
Atsakyti