Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių nebus, nes nėra pinigų prabangioms

QUOTE(L'automne @ 2011 01 23, 21:00)
Jei manes klausiat, tai mes visai neskubam.
Tiesiog kartu gyvename jau trecius metus, jis pasiule tuoktis po metu nuo draugystes pradzios. Nuo pasiulymo jau du metai praejo.
O ir mums toli grazu ne po 25 metu...

O ko laukti?
Buvo noras pasirinkti data - praeitu metu rudeni. Nebuvo pinigu jokioms vestuvems. Radom pinigu tik ziedams.

O tu klaustuku visada buvo ir bus - dings vieni klaustukai, atsiras kiti. irnesakyk.gif

tokiu atveju,kad neizeidziant nei vienu,nei kitu i liudininkus paimt visai pasalinius zomones ir problemos nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 01 23, 21:17)
tokiu atveju,kad neizeidziant nei vienu,nei kitu i liudininkus paimt visai pasalinius zomones ir problemos nera biggrin.gif

Tai kad nesinori visai svetimu. Norim kazko, ka jau pazistam bent kiek.
Juk po ceremonijos norime ir foto pasidaryti ir kavineje pasedeti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2011 01 23, 17:00)
Jei manes klausiat, tai mes visai neskubam.
Tiesiog kartu gyvename jau trecius metus, jis pasiule tuoktis po metu nuo draugystes pradzios. Nuo pasiulymo jau du metai praejo.
O ir mums toli grazu ne po 25 metu...

O ko laukti?
Buvo noras pasirinkti data - praeitu metu rudeni. Nebuvo pinigu jokioms vestuvems. Radom pinigu tik ziedams.

O tu klaustuku visada buvo ir bus - dings vieni klaustukai, atsiras kiti. irnesakyk.gif

jau pyk nepyk, bet jus lygioj vietoj slieku ieskot 4u.gif 4u.gif 4u.gif doh.gif
arba tiek noro ir butinybes tera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 01 24, 01:25)
jau pyk nepyk, bet jus lygioj vietoj slieku ieskot  4u.gif  4u.gif  4u.gif  doh.gif
arba tiek noro ir butinybes tera  4u.gif

Nei pykstu nei ką... schmoll.gif
Tiesiog žinau, kad niekad nebuvot ir nebusit mano situacijoje. Todėl ir negalėsite įvertinti kiek man tai svarbu. Kiekvienas situaciją vertina pagal savo prizmę. cool.gif
Paskaičius temos autorės pasisakymus man irgi atrodo kad sliekų asfalte nebūna. Bet keliose vietose tarp jos eilučių radau kame čia "šuo pakastas". unsure.gif

Beje mes su MB esam visiškai vienodos nuomonės - ir jam tokia situacija ne prie širdies. Kelis sykius mačiau jį susimąsčiusi apie tai. Supratau, kad jam nelengva.
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2011 01 24, 19:48)
Beje mes su MB esam visiškai vienodos nuomonės - ir jam tokia situacija ne prie širdies. Kelis sykius mačiau jį susimąsčiusi apie tai. Supratau, kad jam nelengva.

tai tada nesigilinkit i smulkmenas 4u.gif musu vestuvese irgi buvo, kad visu negalejom sukviest, liko ir keletas pusbroliu nepakviestu ar kvietem tik pusesseres, o pusbroliu ne (bet jie jau atskirai gyvena, tiek kad lengviau, bet vistiek.... ) buvo sveciu kuriu ir nelabai norejau savo vestuvese matyt, kvietem tik is reikalo (laimei tokiu buvo vos keli ir tiek as ju temaciau), nes ta diena tik vienas kita ir matot wub.gif aplinkui visiskai niekas nesvarbu 4u.gif tik jau po visko, praejus kelioms dienoms imi atgamint kas kaip buvo, kas gal galejo kitaip but hihihi.gif bet Ta diena jus tik vienas kita ir tematysit, nes jausmas toks, kurio zodziais neina nupasakot... wub.gif 4u.gif
kas del sveciu, tai yra tokia mano nuomone... jie ateis pabus ir viskas tuom pasibaigs... o jums tai bus visam gyvenimui ir darykit kaip jums geriau, jokiu budu nekreipkit ka kiti savo ar ypac nurodineja 4u.gif mums irgi buvo, kad vyro tevai visokiu nieku norejo (data netiko, nuzikantai ne tie, dar sveciu norejo pakviest, kuriu nei mano vyras nepazinojo ir pan) doh.gif manuju, tetis visad nesikisimo taktikoj, tai mama ir pradziu norejo vadovaut, ale kazkaip graziai paaiskinau ir toliau buvo, kad darykit vaikai kaip jums reikia, jusu svente, kuom buvau be galo patenkinta 4u.gif gal ir jusu tevai bus tuo klausimu supratingi 4u.gif o del sveciu uzsimerkit, kam bus svarbu ateis pasveikit prie Baznycios ar zagso ir su jumis pasidziaugt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2011 01 25, 03:36)
tai tada nesigilinkit i smulkmenas  4u.gif musu vestuvese irgi buvo, kad visu negalejom sukviest, liko ir keletas pusbroliu nepakviestu ar kvietem tik pusesseres, o pusbroliu ne (bet jie jau atskirai gyvena, tiek kad lengviau, bet vistiek.... ) buvo sveciu kuriu ir nelabai norejau savo vestuvese matyt, kvietem tik is reikalo (laimei tokiu buvo vos keli ir tiek as ju temaciau), nes ta diena tik vienas kita ir matot  wub.gif  aplinkui visiskai niekas nesvarbu  4u.gif tik jau po visko, praejus kelioms dienoms imi atgamint kas kaip buvo, kas gal galejo kitaip but hihihi.gif bet Ta diena jus tik vienas kita ir tematysit, nes jausmas toks, kurio zodziais neina nupasakot... wub.gif  4u.gif
kas del sveciu, tai yra tokia mano nuomone... jie ateis pabus ir viskas tuom pasibaigs... o jums tai bus visam gyvenimui ir darykit kaip jums geriau, jokiu budu nekreipkit ka kiti savo ar ypac nurodineja  4u.gif mums irgi buvo, kad vyro tevai visokiu nieku norejo (data netiko, nuzikantai ne tie, dar sveciu norejo pakviest, kuriu nei mano vyras nepazinojo ir pan) doh.gif manuju, tetis visad nesikisimo taktikoj, tai mama ir pradziu norejo vadovaut, ale kazkaip graziai paaiskinau ir toliau buvo, kad darykit vaikai kaip jums reikia, jusu svente, kuom buvau be galo patenkinta  4u.gif gal ir jusu tevai bus tuo klausimu supratingi  4u.gif o del sveciu uzsimerkit, kam bus svarbu ateis pasveikit prie Baznycios ar zagso ir su jumis pasidziaugt  4u.gif

Lengva pasakyti... Telieka sugalvoti kaip pakviesti MB seserį be jos vyro ir vaikų... mastau.gif Arba pakviesti mano krikštamotę su vyru, bet nekviesti krikštatėvio su žmona. doh.gif Čia ne iš tų, kur "ateis, pabus ir viskas tuom pasibaigs"... Poros valandų pakanka, kad prisigertų ir pradėtų kvailystes krėsti. sad.gif

Mums tėvai nenurodinėja. Bet jaučiu vien dėl to, kad mąstom apie vestuves. Jau ne kart klausė kada bus... Vis apsimetam, kad dar ne...
Atsakyti
Ir as manau kad priezastys slypi kitur. Beje, matai kad autore jau seniai sita tema uzvede. Idomu, kaip jai sekasi dabar, kaip sis reikalas issisprende/neissisprende?
Atsakyti
O as labai pries tokius didelius balius. Padarai baliu ne sau, o kitiems pagert, pavalgyt ir pasilinksmint. Geriau maza svente, bet sau. Tokiu atveju kalbekites su savo isrinktuoju kokios problemos. Krize gali uzsitesti daugiau laiko, o kas tada? Dar 6 metus lauksite kol susitaupysite pakankamai pinigu dideliom vestuvem? smile.gif
Atsakyti
tai taupykit pinigelius bet jau nedidelems grazioms vestuvems, su grazia balta suknele ir artimiausiais zmonem. manau to nori daugelis, tai ir jusu busimasis nori. tiek lauket, palauksit dar siek tiek.man asmeniskai butu liudnos tokios vestuves, kur paprasta diena, paprasta suknute, kaip is reikalo vestuves.
tiesiog reikia issiaiskinti, ko tiksliai nori jusu busimasis,,, gal yra kitu priezasciu lemianciu jo nenora. bet jeigu tai tik finansai, tai pataupykit ir turesit
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2011 01 25, 21:24)
Lengva pasakyti... Telieka sugalvoti kaip pakviesti MB seserį be jos vyro ir vaikų... mastau.gif Arba pakviesti mano krikštamotę su vyru, bet nekviesti krikštatėvio su žmona. doh.gif Čia ne iš tų, kur "ateis, pabus ir viskas tuom pasibaigs"... Poros valandų pakanka, kad prisigertų ir pradėtų kvailystes krėsti. sad.gif

Mums tėvai nenurodinėja. Bet jaučiu vien dėl to, kad mąstom apie vestuves. Jau ne kart klausė kada bus... Vis apsimetam, kad dar ne...

Na kas per problemos, nenorit didelių vestuvių ir nereikia, pasidarykit sau mažą, bet gražią šventę kur prabangiam restorane su gražia aplinka prie kokio ežeriuko, kad ten pat ir nakvynę dar galėtumėt užsisakyt. Nenorit kviest krikšto tėvų ir nekvieskit, jei vestuvės mažos užteks šeimos narių, tėvų, brolių, seserų ir viskas. O kodėl nenorit kviest TB sesers vyro ir vaikų (gi sesuo su vyru galėtų būt liudininkais, o vaikai pagal metus ar gėlytes pamėtyt, žiedus atnešt iki altoriaus, ar jei didesni už jaunosios svitą vietoj pamergių/pabrolių pabūt) turėtumėt ir labai jaukią šeimynišką šventę ir gražias nuotraukas ir nieks nuskriaustas neliktų mirksiukas.gif Abiejų tėveliai galėtų pabendraut tarpusavyje tai irgi nebūtų liūdna biggrin.gif Tėveliams jei neorit bereikalingų kalbų galit pranešt tiesiog prieš porą dienų, kad tada ir tada pasipuoškit ir atvažiuokit ten ir ten, tuokiamės, tik nakvynę jau patys turėtumėt suorganizuot ir vaišes 4u.gif
Jei nenorit organizuot jokių nakvynių tik vakarienės restorane ir gal apartamentų sau, o kitą dieną būt laisvi kaip paukščiai irgi variantų galima rast
Vilnius:
http://www.tores.lt/...topic=restorant
Kaunas:
http://www.daugirdas.lt/lt/restoranas/
Nežinau kokiam mieste randatės ir ko norit tai sunku ką ir patart, bet išeitis visuomet yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 01 vasario 2011 - 15:59
As su savo brangiausiuoju irgi susiduriau su panasia problemele. Mano tetis is 5 vaiku seimos, o jo visu broliu ir seseru su antrom pusem nenorejau kviesti, nes ne su visais jais artimai bendrauju, tai sitoj vietoj man tetis palengvino apsisprendima ir pasake "rinkis pagal tai, kurie is tu zmoniu tau yra brangiausi, mylimiausi", tai zinokit is karto palengvejo, nes supratau, kad jo neizeisiu tokiu sprendimu. Aisku iki vestuviu dar 5men, bet visgi tikiuosi, kad tu zmoniu, kuriu nenoriu matyti sventej, ju ir nebus. Visgi, vestuves tai visu pirma dvieju zmoniu svente, tad jei sunku apsispresti del sveciu, tai tiesiog reiktu atvirai ir nuosirdziai pakalbeti su teveliais. O del pinigeliu klausimo, tai mes puikiai isnaudojam, bent jau kol kas, pazistamu rata, tad kiti irgi gali bandyti isspausti maximuma ten, kur rodos nieko neiseitu bigsmile.gif
Sekmes ir kantrybes, man jos tikrai reikia labai mirksiukas.gif
Atsakyti
NEnormalu verysad.gif
Atsakyti