QUOTE(indrealex @ 2009 04 01, 10:19)
Mano nuomone , Jūsų draugui svarbu ne tai , kad Jūs jį mylite . Jam svarbiau , kaip Jūs jį vertinate ( nepadaręs baliaus bijo jaustis neįvertintas ) . Bet tai tik svetimo žmogaus pamąstymai . Jūs pati geriau jį pažįstate ir galite pati puikiai išsiaiškinti , kas už to slepiasi .
Man irgi tokiu minciu kilo, nes as gi labai norejau didelio baliaus, bet dabar man jau tai nesvarbu, o paskola pasiimti vestuvems - manau, kad tai butu kvailyste

uz vestuves moketume abu, tiek kiek galim, kazkaip musu santykiuose nera tokiu dalyku kaip "mano" ar "tavo", jau kuri laika yra "musu", del to as, be abejo, labai dziaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2009 04 01, 10:47)
geniali mintis
dabartinėje ekonominėje situacijoje... Paskola vestuvėms
aš asmeniškai nesupranatu tų balių, kurie kainuoja kaip naujas ne prasčiausios klasės automobilis
pagal šviežius pavyzdžius iš "žvaigždžių" gyvenimo turėtų būti aišku, kad net ir pats prabangiausias balius santuokinės laimės negarantuoja
mūsų vestuvės buvo gana kuklios, bet labai mielos ir šventiškos - viską organizavom patys, svečių buvo artimiausi draugai ir giminės - apie 30 iš viso (jokių penktos eilės pusbrolių, tik tie, kurios tikrai noriu matyt savo vestuvėse, o ne tie, kuriuos kažkada mačiau per prosenelės laidtuves).
maistą ruošti samdėm šeimininkę, tuokėmės bažnyčioje, fotografuotis važiavom į europos parką, balius buvo mano tėvų nuosavam name.
Visa išleista suma nesiekė 7000 lt
o priežastis to nenoro man atrodo ne piniginė
tiesiog per ilgai delsta, romantiškas įsimymėjimo laikotarpis jau praeityje, tiek laiko esančios poros dažna jau po kelis vaikus augina. tiesiog vaikinas su butu dabar, jaunas, o antra pusė lyg ir pabodusi
gal užsimanė pradėti naują gyvenimą. o nesikraustydama kartu gyventi jam dar ir paslaugą padarysit
mano draugė taip gyvena jau 10 metų - sugyventinės statusu. O 34 metų "vaikinas" nei vestuvėms, nei vaikams dar "nepasiruošęs". Tai ji jau kelintą kartą "išsikrausto" ir vėl atgal parsikrausto, o niekas nesikeičia
Tikiuosi, kad klystu

aš asmeniškai nesupranatu tų balių, kurie kainuoja kaip naujas ne prasčiausios klasės automobilis

pagal šviežius pavyzdžius iš "žvaigždžių" gyvenimo turėtų būti aišku, kad net ir pats prabangiausias balius santuokinės laimės negarantuoja

mūsų vestuvės buvo gana kuklios, bet labai mielos ir šventiškos - viską organizavom patys, svečių buvo artimiausi draugai ir giminės - apie 30 iš viso (jokių penktos eilės pusbrolių, tik tie, kurios tikrai noriu matyt savo vestuvėse, o ne tie, kuriuos kažkada mačiau per prosenelės laidtuves).
maistą ruošti samdėm šeimininkę, tuokėmės bažnyčioje, fotografuotis važiavom į europos parką, balius buvo mano tėvų nuosavam name.
Visa išleista suma nesiekė 7000 lt

o priežastis to nenoro man atrodo ne piniginė

mano draugė taip gyvena jau 10 metų - sugyventinės statusu. O 34 metų "vaikinas" nei vestuvėms, nei vaikams dar "nepasiruošęs". Tai ji jau kelintą kartą "išsikrausto" ir vėl atgal parsikrausto, o niekas nesikeičia

Tikiuosi, kad klystu

visko gali buti, niekas neapdraustas, bet jei jau skirtis, tai dabar, o ne dar po keliu metu. informuosiu kaip bus, nes kaip minejau, ta kraustymosi diena labai arti

Papildyta:
[quote=žostautė,2009 04 01, 11:07]
Man tai atrodo, kad tu kažkada daug svaigai apie tai, koks bus balius, kiek bus gėlių ir kokia graži suknelė, tai jis negali pamiršt kaip tau tų iškilmių norėjosi, todėl ir nerimauja, kad jausies nelaiminga tiesiog susituokus

labai gera mintis, aciu, butinai pasinaudosiu