Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

eikit sau merginos flirt.gif Nu man tai labai patinka Ma ke up factory Chrome Glos, turu 58nr. Kazinau zinokit, man labiau patinka, negu Dior Addict. Toks veidrodinis atspindys, laiko irgi gerai. Tai va mergaites, tik manes neuzsipulkit dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 04, 19:47)
eikit sau merginos flirt.gif Nu man tai labai patinka Ma ke up factory Chrome Glos, turu 58nr. Kazinau zinokit, man labiau patinka, negu Dior Addict. Toks veidrodinis atspindys, laiko irgi gerai. Tai va mergaites, tik manes neuzsipulkit dabar 4u.gif

biggrin.gif irnesakyk.gif ne, tu tiesiog moki juo dazytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepirksiu Essence tusu - prastesnio nebuvau turejau, aisku ir kaina juokinga, bet geriau brangiau ir kokybiskiau cool.gif
Atsakyti

irnesakyk.gif tai, kad Dior Addict man dauuug prastesni už elementoriuns L'Orealio blizgius. Tik pakuotė kiek gražesnė ax.gif Turėjau 2 Addictus, abu paseno ir iškeliavo lauk... Tai į temą pasisakysiu, kad Addicto blizgių nepirksiu ax.gif
Vieninteliai blizgiai, kuriuos sunaudoju iki paskutinio lašo yra Juicy tubsai blush2.gif

Ir dar nepirksiu nieka šito kremo:
user posted image
Sudėtis - beveik visi chemijos labaratorijos indridientai, o panaudojus kokias 10 dienų mano rankos neatrodė dar niekad tokios nuvargusios ir išsausėjusios. Gerai, kad tik mažiuką oro uoste tiūbiką pačiupau doh.gif: TBS Kanapinis arba YR 2 in 1 su arnika savo darbą bent puikiai atlieka...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 04 05, 10:57)
TBS Kanapinis savo darbą bent puikiai atlieka...

o kanapinis neissausina odos g.gif

nes as jau nebepirksiu braskinio tbs sviesto, kuo labiau tepu tuo sausesne koju oda, net serpetot pradejo, ko su kokosiniu nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 05, 13:51)
o kanapinis neissausina odos g.gif

nes as jau nebepirksiu braskinio tbs sviesto, kuo labiau tepu tuo sausesne koju oda, net serpetot pradejo, ko su kokosiniu nebuvo doh.gif

Apie sviestus negaliu nieko pasakyt, aš daugiau apie rankų kremus.
Man TBS šiaip nelabai priimtina firma ... Chemijų shemija, o muilina smegenis kokie natūralūs doh.gif: Dabar jau iį L'Occitane irgi Baną tikriausia dėsiu, nes irgi smegenų muilinimas.

Beje, Spalvoti Kvapai suerzino mane. Žiūrinėjau dovanai tuos ala muilo burbulus ir sakiau pažiūrėsiu ką dar gero turi (turėjo seniau jie visokių masažo sviestų ir pan.) Tai pardavėja ir sako, kad turim naują kūno losijoną visiškai NATŪRALŲ. Nu galvoju ok, pažiūrėsiu. Kelių kvapų ten jie tai įbruko pabandyt melionų. Nu pasitepu ant rankos, chemija tokia, vien kvapas ką reiškia. Sakau kas sudėtyje. tai pavardino alavijas, aliejus toks anoks ir pan. Sakau tai gal galima paskaityti sudėtį. Ta sako, o kam, gi natūralus. Nu išsireikalavau, padavė dėžutė, o ten kas antra sudėtinė dalis arba Parabenas arba silikonas arba panašiai doh.gif: Žodžiu kraupuma. Tai ir sakau pardavėjai anei joks čia nenatūralus, tai ta atšovė: Jūs visiškai apie sudėtį nesuprantat, pas mus visos priemonės natūralios.
Ot taip.
Spalvotus kvapus dabar irgi ratu eisiu. Natūralu ar nenatūralu tai man tikrai nėr mirtinai svarbu, bet mulkinti pirkėjus neetiška ir negražu. Tai va už tai ir nedraugauju su jais. Va išsiliejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2009 04 05, 13:28)

Beje, Spalvoti Kvapai suerzino mane.

na cia ta jau tikrai doh.gif o dar tokius pinigus lupa...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 05, 14:36)
na cia ta jau tikrai doh.gif  o dar tokius pinigus lupa...

Na pinigai gal ir ne kosmosas, bet apgaudinėjamai būt nepatinka ax.gif

Atsakyti
Nu blyn,kur cia tiksliai tokia pardaveja dirba?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 05, 15:23)
Nu blyn,kur cia tiksliai tokia pardaveja dirba?

VCUP mirksiukas.gif Tokia apie 50 metų.
Atsakyti
jadzka Paskelbta Šiandien, 11:57
eikit sau merginos  Nu man tai labai patinka Ma ke up factory Chrome Glos, turu 58nr. Kazinau zinokit, man labiau patinka, negu Dior Addict. Toks veidrodinis atspindys, laiko irgi gerai. Tai va mergaites, tik manes neuzsipulkit dabar

tai, kad Dior Addict man dauuug prastesni už elementoriuns L'Orealio blizgius. Tik pakuotė kiek gražesnė  Turėjau 2 Addictus, abu paseno ir iškeliavo lauk... Tai į temą pasisakysiu, kad Addicto blizgių nepirksiu
Vieninteliai blizgiai, kuriuos sunaudoju iki paskutinio lašo yra Juicy tubsai 

Ir dar nepirksiu nieka šito kremo:

Sudėtis - beveik visi chemijos labaratorijos indridientai, o panaudojus kokias 10 dienų mano rankos neatrodė dar niekad tokios nuvargusios ir išsausėjusios. Gerai, kad tik mažiuką oro uoste tiūbiką pačiupau : TBS Kanapinis arba YR 2 in 1 su arnika savo darbą bent puikiai atlieka...

Sutinku jadzka drinks_cheers.gif aš šito rankų kremo irgi daugiau nepirksiu,nors jis man nesausino rankų,bet kažko tokio gero irgi nesulaukiau,žodžiu nusivyliau.Nors man L'Occitane patinka,jie nėra organinių ar natūralių produktų šalininkai,bet bent jau arčiau jų ir dauguma patinka.Ir štai kaip skirtingai,man Lancome Juicy tubes visai nepatiko,va čia tai jau chemija schmoll.gif
O kas čia per YR? bigsmile.gif Sudominai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 04, 18:47)

Dior Addict, man prasciausias blizgis koki tik esu turejusi doh.gif

Daudiau nepirksi Hymalaja veido sveitiklio su persiku kauliukais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 05 balandžio 2009 - 16:01