QUOTE(čikuraku @ 2009 04 05, 13:51)
o kanapinis neissausina odos
nes as jau nebepirksiu braskinio tbs sviesto, kuo labiau tepu tuo sausesne koju oda, net serpetot pradejo, ko su kokosiniu nebuvo
Apie sviestus negaliu nieko pasakyt, aš daugiau apie rankų kremus.
Man TBS šiaip nelabai priimtina firma ... Chemijų shemija, o muilina smegenis kokie natūralūs

: Dabar jau iį L'Occitane irgi Baną tikriausia dėsiu, nes irgi smegenų muilinimas.
Beje, Spalvoti Kvapai suerzino mane. Žiūrinėjau dovanai tuos ala muilo burbulus ir sakiau pažiūrėsiu ką dar gero turi (turėjo seniau jie visokių masažo sviestų ir pan.) Tai pardavėja ir sako, kad turim naują kūno losijoną visiškai NATŪRALŲ. Nu galvoju ok, pažiūrėsiu. Kelių kvapų ten jie tai įbruko pabandyt melionų. Nu pasitepu ant rankos, chemija tokia, vien kvapas ką reiškia. Sakau kas sudėtyje. tai pavardino alavijas, aliejus toks anoks ir pan. Sakau tai gal galima paskaityti sudėtį. Ta sako, o kam, gi natūralus. Nu išsireikalavau, padavė dėžutė, o ten kas antra sudėtinė dalis arba Parabenas arba silikonas arba panašiai

: Žodžiu kraupuma. Tai ir sakau pardavėjai anei joks čia nenatūralus, tai ta atšovė: Jūs visiškai apie sudėtį nesuprantat, pas mus visos priemonės natūralios.
Ot taip.
Spalvotus kvapus dabar irgi ratu eisiu. Natūralu ar nenatūralu tai man tikrai nėr mirtinai svarbu, bet mulkinti pirkėjus neetiška ir negražu. Tai va už tai ir nedraugauju su jais. Va išsiliejau