Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(lauryna @ 2009 04 05, 17:00)
Daudiau nepirksi Hymalaja veido sveitiklio su persiku kauliukais g.gif

Kuo nepatinka? Aš pašveičiu kartais su juo, tai man visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 04 04, 17:41)
tuoj atbegs Saules siela ir paaiskins tau, kas pasirodo ir tu nemoki ju blizgesiu dazytis lotuliukas.gif
beje, man make up f. blizgiai irgi visiskas blogis - klampus, nesilaiko ir t.t.

sokiai.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2009 04 05, 18:02)
Kuo nepatinka? Aš pašveičiu kartais su juo, tai man visai nieko  smile.gif

man taip pat visai neblogas pasirode. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės-Siela: 05 balandžio 2009 - 21:56
QUOTE(Manija69 @ 2009 04 05, 16:03)
Sutinku jadzka  drinks_cheers.gif  aš šito rankų kremo irgi daugiau nepirksiu,nors jis man nesausino rankų,bet kažko tokio gero irgi nesulaukiau,žodžiu nusivyliau.Nors man L'Occitane patinka,jie nėra organinių ar natūralių produktų šalininkai,bet bent jau arčiau jų ir dauguma patinka.Ir štai kaip skirtingai,man Lancome Juicy tubes visai nepatiko,va čia tai jau chemija schmoll.gif
O kas čia per YR? bigsmile.gif Sudominai mirksiukas.gif

YR - Yves Rocher. Prancūzų rodos. Irgi kaip TBS vaidina ala natūralius.
Kai ką visai smagaus turi: pvz aš dažnai perku jų dušo gelius kai nuvažiuoju į kokią Vokietiją arba austriją - papigiai ten jie visai...

QUOTE(lauryna @ 2009 04 05, 17:00)
Daudiau nepirksi Hymalaja veido sveitiklio su persiku kauliukais g.gif

Aš jį kūnui sušveičiau. Veidui per aštrus, o kūnui pats tas wink.gif
Atsakyti
Nusivyliau Weleda ranku kremu su saltlankiais
tik kvepia skaniai,bet visiskai nedrekina - pasitepu, iseinu i lauka, paziuriu i rankas, o jos sausos lyg nieko neteptos doh.gif daugiau tikrai nepirksiu schmoll.gif dar kalbant i tema nepirksiu tu pigiu visiskai sintetiniu duso geliu kaip palmolive,nivea,fa,dove ir panasiu kuno kremu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 07 balandžio 2009 - 11:13
Daugiau nepirksiu jokių AVON balzamų lūpoms- užsitepus ant lūpų baisiai nemalonūs ir susigumuliuoja po kelių minučių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 07 balandžio 2009 - 16:34
QUOTE(Finna @ 2009 04 07, 16:33)
Daugiau nepirksiu jokių AVON balzamų lūpoms- užsitepus ant lūpų baisiai nemalonūs ir susigumuliuoja po kelių minučių doh.gif

Pritariu, nelb kokie jie. Visi turbūt, bent jau kiek pamenu...
Atsakyti
Nebepirskiu maybelline geltonu ipakavimu tuso colossal. 4u.gif keliauja i siuksline biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 07 balandžio 2009 - 18:36
Nejaugi tas tusas toks blogas, kad iskart i siuksline? Nors man paciai dabar tusu nereikia, gal kas nupirktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 04 07, 20:00)
Nejaugi tas tusas toks blogas, kad iskart i siuksline? Nors man paciai dabar tusu nereikia, gal kas nupirktu lotuliukas.gif

tai ne iskart...pirkau as ji gruodi, naudojau,kol nusipirkau siandien nauja 4u.gif nors dar netuscias buvo (siaip tusa as tik daugiau nei per pusmeti sunauoju dazniausiai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 20:04)
tai ne iskart...pirkau as ji gruodi, naudojau,kol nusipirkau siandien nauja  4u.gif nors dar netuscias buvo (siaip tusa as tik daugiau nei per  pusmeti sunauoju dazniausiai)  4u.gif

kaip taip gaunasi? bigsmile.gif man po 3 mėnesių tik vos blakstienas paspalvina ir viskas, daugiau nieko nebedaro doh.gif na gal Dioro Iconic ilgiau laikys, bet ir tai dabar pratiškai tik apatines blakstienas su juo tepu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 07, 20:17)
kaip taip gaunasi?  bigsmile.gif  man po 3 mėnesių tik vos blakstienas paspalvina ir viskas, daugiau nieko nebedaro  doh.gif  na gal Dioro Iconic ilgiau laikys, bet ir tai dabar pratiškai tik apatines blakstienas su juo tepu  blush2.gif

nzn, gal del to kad netepu 5 sluoksniu, uztenka 1 tik ,kartais apatiniu nedazau, nes megstu trint akis, tai paakiai juodi palieka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 20:20)
nzn, gal del to kad netepu 5 sluoksniu, uztenka 1 tik ,kartais apatiniu nedazau, nes megstu trint akis, tai paakiai juodi palieka  blush2.gif

As irgi netepu daug, bet man pusmeti drasiai tusas atlaiko (laikytu gal ir daugiau, bet po to jau neiskenciu ir nauja perku). 4u.gif
Atsakyti