Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

Eveliina, o kuo tas tusas nusidejo? Man tai visai geras pasirode, nors bandziau tik ji pora kartu. Bandau senesnius pirmiausia naikint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 08 balandžio 2009 - 13:33
QUOTE(gatinha2 @ 2009 04 08, 14:25)
Eveliina, o kuo tas tusas nusidejo?  Man tai visai geras pasirode, nors bandziau tik ji pora kartu. Bandau senesnius  pirmiausia naikint  ax.gif

daze kaip uz 5 lt, tepe paakius, byrejo, nu vienzo nesusipratimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 18:35)
Nebepirskiu maybelline geltonu ipakavimu tuso colossal.  4u.gif keliauja i siuksline biggrin.gif

O man jis patiko, tokių tankių blakstienų kaip su juo, man dar nebuvo pavykę išgauti ir
netrupėjo g.gif
Pirksiu jį dar kartą kažkada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 08 balandžio 2009 - 16:19
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 07, 17:35)
Nebepirskiu maybelline geltonu ipakavimu tuso colossal.  4u.gif

drinks_cheers.gif Nors Maybelline tusai man visumoj geri, nu bet sitas schmoll.gif iskart uzdziuvo, vos tepa, gal savaite panaudojau ir viskas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 09, 20:07)
drinks_cheers.gif  Nors Maybelline tusai man visumoj geri, nu bet sitas  schmoll.gif  iskart uzdziuvo, vos tepa, gal savaite panaudojau ir viskas.. doh.gif

Kaip keista, naudojau apie 1,5mėn. ir visą laiką gerai tepė, nedžiūvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 09, 20:18)

Gal tada sena nusipirkau, bet jie tik buvo atsirade g.gif Gal jie ir geri, bet kai jau nusivyliau, nesinori antra karta vel pirkti ir bandyti.. ax.gif
Atsakyti
Avono prekių, nzn gal taip uztaikiau bet ka esu pirkus tai tas pats kas kioske nusipirkt schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, jungiuos prie jusu ax.gif as tai begalo nusivyliau labai isgirtu tusu maxfactor - masterpiece max..nezinau ar cia man koks pasenes papuole bet labai nepatiko, visai neisryskina blakstuciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 09, 20:18)

man sis tusas superinis, na trupuciuka byra, bet kadangi as pasidazau tik karta i menesi tai man liuks smile.gif
Atsakyti
nebepirksiu jokiu avon prekiu,visiskas sss... doh.gif
Atsakyti
Niekada nebepirksiu Maybelline Lash Stiletto, visiskai neilgina blakstienu, o dar jas sukibina, vienu zodziu blogis verysad.gif
Atsakyti
Man ir Avon visiskas s .... doh.gif Niekada nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti