Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(Eve-line @ 2009 04 18, 10:14)
as tai nupirkau ne tuos tamsius rutuliukus, o tuos, kurie skaistina veida.. Tai veidas raudonas, nes rutuliuku spalvos - rosine ir balta... o maniau duos veidui spindesio.... teks isimti raudonus ir sumaisyti su rudais rutuliukais is kitos firmos...  doh.gif

Mano rudi rutuliukai rudoje dėžutėje, tai lyg ir nieko.
Atsakyti
ir as pritariu del avon rutuliuku, bet ne tiek del spalvos, kiek del kietumo doh.gif nezinau, kaip ten reikia sepeteli i juos trint, kad veida padengtu doh.gif turiu kazkokios isvis paprastos firmos, is eurokos pirktus rutuliukus, tai tie minkstuciai, uztenka imerkt sepeteli i juos, ir padengia veida graziai, o avon rutuliukus dar gerai papurtyt reikia, kad trupineliu nubyretu, ir tada jau merkt sepetli, nes kitaip nieko nedengia. tikrai mano nevykes pirkinys tie avon rutuliukai doh.gif
Atsakyti
GOSH sampunas/kondicionierius - sausina ir taip po dazymo sausus plaukus - sagarynas schmoll.gif

Jorksyrui naudojau kol normalaus kondicionieriaus nenupirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 18, 09:14)
as tai nupirkau ne tuos tamsius rutuliukus, o tuos, kurie skaistina veida.. Tai veidas raudonas, nes rutuliuku spalvos - rosine ir balta... o maniau duos veidui spindesio.... teks isimti raudonus ir sumaisyti su rudais rutuliukais is kitos firmos...  doh.gif

o man Avon rutuliukai visai patinka, ypac bronziniai, labai graziai padengia veiduka, parudina, patys tamsiausi yra matiniai, todel vos vos uztepu ant veiduko, svarbu nepadaugint, o ant virsaus tepu jau highlighteri, todel gaunu labai grazu skaistu idegusi veida. Turejau ir rozinius is avono, tai pirma karta uzsitepusi, kazkaip nepastebejau nieko, tik darbe jau dienos metu atkreipiau demesi, kad atrodau kaip parsiukas doh.gif tad irgi isemiau sviesiausiu rutuliukus ir naudojau kaip skaistinancia premone, aisku nesimate labai kazko, bet visai neblogai buvo, kol kitu preimoniu neisigijau. dabar metosi kazkur spintoj
Atsakyti
Mane tai nuvylė Maybellin naujausias tušas geltonoj pakuotės (net nebežinau, kaip tiksliai jis ten vadinas), visiškai netankina, vos vos tepasi... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 08, 15:19)
O man jis patiko, tokių tankių blakstienų kaip su juo, man dar nebuvo pavykę išgauti ir
netrupėjo g.gif
Pirksiu jį dar kartą kažkada smile.gif

Man vienas geriausiu turetu tusu thumbup.gif tikrai netrupa unsure.gif
Atsakyti
Man tai AVON tušai nepatiko. schmoll.gif Kelis pirkau, tai vienas greitai uždžiuvo, o kitas labai tepė. Nežinau, gal dabar geresnius gamina, nes pirkau prieš metus. Bet daugiau pirkti tušo iš jų nesirįžtu, nors ir labai ten apie juos gražiai aprašo.
Atsakyti
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 19, 18:59)
Mane tai nuvylė Maybellin naujausias tušas geltonoj pakuotės (net nebežinau, kaip tiksliai jis ten vadinas), visiškai netankina, vos vos tepasi...  schmoll.gif  schmoll.gif

O as situ tusu atsidziaugti negaliu g.gif Graziai padengia ir tikrai smarkiai tankina, nesiburbuliuoja (menesi naudoju) bigsmile.gif 100 kartu geresnis uz YSL tusa, kuri pries tai naudojau, ir kainos skirtumas nemenkas. Va YSL tuso tai gyvenime nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyve: 21 balandžio 2009 - 12:02
Weledos sampuno su rozmarinais. sausina stipriai, na bet naturalus, be silikonu, gerai isplauna - tiek to. tam yra kaukes, balzamai. bet lb galvos oda niezti juo issiplovus, nors pastaroji jautrumu nepasizymi..
Atsakyti
Nusivyliau Pantene PRO V plaukus tiesinančiu nenuplaunamu balzamu, atrodo kiekį normalų tepu, o plaukai nepalyginamai greičiau susiriebaluoja doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Clinique muilo veidui. Nuvalo makiaza tiesiog puikiai, bet man sausina oda,nors ir pirkau sausai odai skirta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melynziede @ 2009 04 19, 18:59)
Mane tai nuvylė Maybellin naujausias tušas geltonoj pakuotės (net nebežinau, kaip tiksliai jis ten vadinas), visiškai netankina, vos vos tepasi...  schmoll.gif  schmoll.gif

O man jisai thumbup.gif dabar naudoju ir atsidziaugt negaliu. Kai baigsiu, ko gero vel ta pati pirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti