Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(Jenny. @ 2009 04 26, 20:43)
"Oriflame", "Avon" ir visos kitos pigios (ir/arba kataloginės) kosmetikos...  schmoll.gif

Is Avon as pirkciau dar karta tokias vienas sukas (nes turetas pameciau) - labai geros buvo thumbup.gif Daugiau tai nieko ten verto demesio.... Na nebent kokie papuosalai retsykiais. Ai tiesa, vyro mylimi kvepalai is ten (Christian Lacroix).

O 'Oriflame' man patinka tusas 'wonder lash' (ar pan pavadinimas), ranku kremas su medum ir 'swedish spa minerals' visa serija. Va situ dalyku neatsizadu....
Atsakyti
QUOTE(ligita8352 @ 2009 04 21, 21:09)
Weledos sampuno su rozmarinais. sausina stipriai, na bet naturalus, be silikonu, gerai isplauna - tiek to. tam yra kaukes, balzamai. bet lb galvos oda niezti juo issiplovus, nors pastaroji jautrumu nepasizymi..

matyt alergizuoja kazkuris komponentas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 19:24)
Bourjois trispalvių šešėlių. Nelygiai dengiasi, greitai "nuplaukia" schmoll.gif 

Maybelline, Nivea, Max Factor, Mac, Deborah krempudrų, nes kemša poras doh.gif

as jau cia sakiau, kad nebepirksiu tu kreminiu pudru, grynas vargas, kemsa poras, tepa rubus, spuogai auga doh.gif dabar naudoju mineraline, poros dar siek tiek kemsas, nes tokia mano oda blush2.gif, bet ne be tiek, kaip kad kremine pudra, kai uzsitepus visi inkstirai ant nosies iskildavo. Su mineraline ir oda graziau atrodo, rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 04 26, 22:04)
gal ne savo odai skirtas perki? o gal tavo oda pati kemsasi? mano oda riebi, bet maxfactor nekemsa blush2.gif

Pirkau skirtas tokiai odai, kokią turiu- mišriai/riebiai. Man oda kemšasi tik tokiu atveju, kai netinkamas pudras naudoju. Jei naudoju tinkamą pudrą- nei beria, nei poros kemšasi. Išvardinau būtent tas krempudras, kurios mano odai pridaro daug bėdų smile.gif

QUOTE(gatinha2 @ 2009 04 27, 14:01)
as jau cia sakiau, kad nebepirksiu tu kreminiu pudru, grynas vargas, kemsa poras, tepa rubus, spuogai auga doh.gif dabar naudoju mineraline, poros dar siek tiek kemsas, nes tokia mano oda  blush2.gif, bet ne be tiek, kaip kad kremine pudra, kai uzsitepus visi inkstirai ant nosies iskildavo. Su mineraline ir oda graziau atrodo, rekomenduoju  biggrin.gif

Neradau nei vienos mineralinės, su kuria man oda neblizgėtų kaip riebalais ištepta ir kuri neišryškintų porų doh.gif Jeigu žinot tokią, rekomenduokit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 27 balandžio 2009 - 14:27
QUOTE(ligita8352 @ 2009 04 21, 21:09)
Weledos sampuno su rozmarinais. sausina stipriai, na bet naturalus, be silikonu, gerai isplauna - tiek to. tam yra kaukes, balzamai. bet lb galvos oda niezti juo issiplovus, nors pastaroji jautrumu nepasizymi..

Man labai panasi situacija. Naudoju naturalu sampnuna, isplauna puikiai, plaukai pasausejo (kad saknis sausina, tai labai puiku), bet irgi naudoju kondicionieriu, tai nieko tokio. Tik niekaip nesupratau is kur tas galvos nieztejimas atsirado unsure.gif Dabar mastau, kad nuo sampuno irgi g.gif
Atsakyti
[quote=Finna,2009 04 27, 15:26]
Pirkau skirtas tokiai odai, kokią turiu- mišriai/riebiai. Man oda kemšasi tik tokiu atveju, kai netinkamas pudras naudoju. Jei naudoju tinkamą pudrą- nei beria, nei poros kemšasi. Išvardinau būtent tas krempudras, kurios mano odai pridaro daug bėdų smile.gif

O kurios pudros tiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2009 04 27, 20:47)
O kurios pudros tiko? ax.gif

Iki šiol bandytų geriausiai tiko Clarins Teint Eclat Matte. Porų nekimšo ir Guerlain Parure Extreme, Dior Forever- bet su jomis veidas blizgėti pradeda labai greitai, man visai matiškumo nelaiko doh.gif
Atsakyti
o aš prieš mineralines pudras, nes kiek teko girdėt, skaityt, "nuplaukia" nuo veido. Man patinka namo grįžt tokiu makiažu, kokiu išėjau iš namų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 balandžio 2009 - 22:44
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 28, 23:44)
o aš prieš mineralines pudras, nes kiek teko girdėt, skaityt, "nuplaukia" nuo veido. Man patinka namo grįžt tokiu makiažu, kokiu išėjau iš namų  rolleyes.gif

O pati bandzius esat? 4u.gif Na as tik uz mineralines - tiesa sakant kreminiu nera poreikio naudot, o mineralines irgi tik retsykiais. Ne viena rusi isbandziau, tai nei viena nuo veido 'nenuplauke'. Kaip pasidazau ryte, taip isbunu iki nakties kol nusivalau makiaza. Net pamenu kazkurioj temoj diskutavo merginos, kad taip paprastai net vandeniu nenusiplauna...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 29, 01:22)
O pati bandzius esat?  4u.gif Na as tik uz mineralines - tiesa sakant kreminiu nera poreikio naudot, o mineralines irgi tik retsykiais. Ne viena rusi isbandziau, tai nei viena nuo veido 'nenuplauke'. Kaip pasidazau ryte, taip isbunu iki nakties kol nusivalau makiaza. Net pamenu kazkurioj temoj diskutavo merginos, kad taip paprastai net vandeniu nenusiplauna...

drinks_cheers.gif
Bent jau man tai išsilaiko neblogai, aišku ne taip pat idealiai, kaip ryte kai pasidažau, bet kaltinu save, nes mėgstu liesti veidą rankomis. O pliusas tas, kad poros taip nesikemša kaip po kreminės ir nesijaučia ant veido.
Atsakyti
prisiminiau, kad daugiau nepirksiu Philip Kingsley sampunu unsure.gif kaina didele, tik nematau uz ka tiek moket doh.gif po pirmo plovimo sualergizavo galvos oda, pradidejo nerealus niezulys ir pleiskanos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 04 01, 18:13)
Beautifull white balinimo sistemos (dantu) ( ale su kapo m ir svirstais) , niekada) schmoll.gif

o kuom nepatiko issamiau papasakokite smile.gif
Atsakyti