Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(Melynziede @ 2009 04 19, 18:59)
Mane tai nuvylė Maybellin naujausias tušas geltonoj pakuotės (net nebežinau, kaip tiksliai jis ten vadinas), visiškai netankina, vos vos tepasi...  schmoll.gif  schmoll.gif

na man tai tas tusas gana geras,bet ne tiek kiek noretusi smile.gif labiau patinka maybelline volum express juodas,graziai dazo,jau tris sykius ji pirkau,bet labai sunkiai nusivalo,nusibosta valyti,o vat tas geltonas tai labai lengvai nusivalo,cia jo pliusas....
o labai nepatiko tusas rimmel volume flash.sukibina blakstienas labai,nors jo daug buna,bet sepetelis sulipina....
o as su uzdziuvusiais tusais darau taip : vandeni pasildau gerai virduly,ipilu i puodeli ir imerkiu i ta vandeni bonkute tuso, palaikau pora minuciu ir jis suskysteja.aisku uzsukta bonkute ir tokiame kiekyje,kad nepribektu vandens.kadangi,tuso sudety yra vasko,tai jis pasildytas kazkiek suskysteja.
Atsakyti
QUOTE(vilma_klp @ 2009 04 22, 13:04)
o as su uzdziuvusiais tusais darau taip : vandeni pasildau gerai virduly,ipilu i puodeli ir imerkiu i ta vandeni bonkute tuso, palaikau pora minuciu ir jis suskysteja.aisku uzsukta bonkute ir tokiame kiekyje,kad nepribektu vandens.kadangi,tuso sudety yra vasko,tai jis pasildytas kazkiek suskysteja.

Reikes pabandyt.. As purskiu kvepalus i dziustanti tusa nes kitaip visi tusai po kokio menesio pradeda kietet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 22, 21:21)
Reikes pabandyt.. As purskiu kvepalus i dziustanti tusa nes kitaip visi tusai po kokio menesio pradeda kietet doh.gif

taigi blakstienas pamesi po tokių "atšviežinimų" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2009 04 22, 21:35)
taigi blakstienas pamesi po tokių "atšviežinimų" doh.gif

as tiesa sakant irgi akeles ispuciau kai perskaiciau,ir dar karta perskaiciau,ir galvoju ar tikrai pamaciau zodi "kvepalais"? smile.gif
kazkaip pieneli koki gal dar suprasciau,ar valikli..
bet kvepalus.. pabijociau be blakstienu likt.. 4u.gif
Atsakyti
Blakstienos dar vietoj ax.gif niekaip kitaip nepavykdavo tuso atgaivint, zinau kad cia turbut blogiausia ka galiu i ji pilt doh.gif doh.gif bandysiu sildyt kaip pataret
Atsakyti

kokio langu valiklio pabandyk purkstelti-bus dar puikesnis rezultatas bigsmile.gif bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, as nevisai i tema... blush2.gif
nusipirkau is as priestaringa nuomone garsejanti colossal tusa (geltonoj toj pakuotej) biggrin.gif galvoju nieko nebus, kol pati neisbandysiu, nesuzinosiu, geras jis ar blogas lotuliukas.gif taigi jei cia neatsiras mano atsiliepimo, vadinasi lukesciai liks patenkinti blush2.gif smile.gif
Atsakyti

pabandykit,pabandykit,man tai padeda,aisku,jei jau visiskai isnaudojote tai nebebus kam suskysteti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 04 23, 19:05)
sveikos, as nevisai i tema... blush2.gif
nusipirkau is as priestaringa nuomone garsejanti colossal tusa (geltonoj toj pakuotej) biggrin.gif  galvoju nieko nebus, kol pati neisbandysiu, nesuzinosiu, geras jis ar blogas lotuliukas.gif taigi jei cia neatsiras mano atsiliepimo, vadinasi lukesciai liks patenkinti blush2.gif  smile.gif

DEJA, TENKA SUGRIZTI SU PRASTAIS ATSILIEPIMAIS..... doh.gif
sis tusas - kazkokia tragedija! doh.gif blakstienos ir tai geriau atrodo su essence tusu padazytos..po puse dienos pradejo byreti, sepetelis kazkoks siurkstus, prastai dengiasi o apie padidejusia apimti net nera kalbos..zodziu, labai nusivyliau,merginos.
Atsakyti
Bourjois trispalvių šešėlių. Nelygiai dengiasi, greitai "nuplaukia" schmoll.gif

Maybelline, Nivea, Max Factor, Mac, Deborah krempudrų, nes kemša poras doh.gif
Atsakyti
"Oriflame", "Avon" ir visos kitos pigios (ir/arba kataloginės) kosmetikos... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 26, 18:24)
Bourjois trispalvių šešėlių. Nelygiai dengiasi, greitai "nuplaukia" schmoll.gif 

Maybelline, Nivea, Max Factor, Mac, Deborah krempudrų, nes kemša poras doh.gif

gal ne savo odai skirtas perki? o gal tavo oda pati kemsasi? mano oda riebi, bet maxfactor nekemsa blush2.gif
Atsakyti