Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(fiona35 @ 2009 04 01, 20:13)
Sveikos ,merginos.Aš jau gera mėnesį vis skaitau,skaitau ,ir kuo toliau ,tuo labiau ima panika.
Pakviesti esam būti liudininkais vestuvėse,kurios vyks gegužės 8d.Šventė vyks vieną dieną(tiksliau vakaras restorane,~30žm.)Jaunieji-ne labai jauni ax.gif ,ir jai -tai antra santuoka,taip kad nebus jokių išlydėtuvių,nešimo per tiltą,vainikėlio,pulko.
Bažnyčia-fotosesija prie bažnyčios-šventimas restorane(jaunieji planuoja iki 24-1val.)
Kadangi pirmą kartą teks būti liudininke(pasak jaunųjų ir svočia,vedėja,organizatore viename),tai esu šiek tiek pasimetus.Tuo labiau kad muzikantų nebus  doh.gif
Laiko liko visai nedaug.Pagrindinius dalykus jau numačiau.
Po fotosesijos grįžtam,-tėvų sutikimas-stalo išpirkimas,susėdimas.Komendantų rinkimas.O kada vyksta sveikinimas,gėlių,dovanų teikimas?Prie bažnyčios?
Toliau-jie nori vestuvių laikraštuko-kada jį išdalinti?
Dar man patiko ta idėja su popieriniu tortu,manau panaudosiu (su "pasižadu "kortelėm viduje),tik vėl klausimas -kada?
Iš žaidimų jauniesiems darysiu "pareigų pasidalinimą"(su gėle).Reiktų dar kažko g.gif
Dar jaunųjų šokis (su kaspinų rišimu),šeimos židinio įteikimas,finale -dangaus žibintai.
Bet man lyg mažoka g.gif

jei vestuves bus tik viena diena ir tik iki 24-1 val.tikria visko uzteks ir dar nespesi smile.gif

sveikina ir geles teikia grizus jauniesiems i sventimo vieta.. tevai juos sutinka, tuomet visi stoja i eilute sveikinti.. jei yra noro, fotografas jaunuosius fotografuoja su kiekviena seima atskirai - taip atsiminimui ir jaunieji ir sveciia turi bent po viena normalia nuotrauka kartu.

visi tostai prasideda prie stalo isrinkus komendantus ir pavalgius karsta valgi.
laikrastuka gali ne dalinti, o is anksto palikti sventimo vietoje. sveciai kol lauks jaunuju sugriztant, paskaitys smile.gif gali juos ideti i kokia grazia dezute matomoj vietoj.. arba dalinti jau sveciams iseinant namo...
arba kai viis suses, gali paskelbti, kad yra isleistas laikrastis su vestuvinem naujienom, kreiptis pvz. i laikrastininka-pirsli.. nu kazka panasaus.. smile.gif
o del pasizadejimo korteliu ir popierinio torto.. tai manau ir gali prie stalo vakaro eigoj, kai matysi, kad laisvesnis laikas yra...

Atsakyti
kad sveciai nelakstytu su gelem i baz , arba vos sugrizus nepultu jaunuju reiktu kazkaip trumpai painformuoti . Kiek buvau vestuvese , sugrizus pasitinka tevai ir sveciai tuoj ir puola su bukietais , kita karta gaunasi balaganas
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 22:04)
kad sveciai nelakstytu su gelem i baz , arba vos sugrizus nepultu jaunuju reiktu kazkaip trumpai painformuoti . Kiek buvau vestuvese , sugrizus pasitinka tevai ir sveciai tuoj ir puola su bukietais  , kita karta gaunasi balaganas

na nzn seip visam paradui muzikantai vadovauja jie pasako kad dabar gali t sveiikinti ir tt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingiena @ 2009 04 01, 22:10)
na nzn seip visam paradui muzikantai vadovauja jie pasako kad dabar gali t sveiikinti ir tt blush2.gif

neginau kaip as ten suveiksiu - muzikantu nebus .Visus linksmins DJ+saksafona; as nesu buvus ne vienam baliui su DJ
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 19:51)
Gamtoj ar prie baz labai tiktu vieno kasnuo sumustiniai; bet kaip juos issaugot  rugpjuti.Ar neistirps Gal turit minciu

mes buvom sudeje i saltkrepsius, musu ir buvo rugpjucio23
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 20:56)
gerai sakai rugsti uoga gal uzkandziam sudeti praversta ne saltkrepsis bet ta deze

Kai karšta, patikrintas būdas - atskirai į dėžutes supjaustyta duonytė, supjaustyta deštytė, kumpelis, atskirai daržovės. Jokių sviestų, jokių tepimų. Kas ką nori, tą pasiima, ir suvalgo. Dar gerai laikosi keptos barankytės su mėsa, kokie kepti vištos sparneliai ar kulšelės. Ir gaivių gėrimų nepamiršt, nes ne visi tik šampę ir degtinę geria valgydami. Nu ir servetėlių turėti, rankom nusivalyti.
Mes tai būtent tokį lauknešėlį į gamtą ir ruošimės.
Prie bažnyčios tik saldainukais ir šampanu vaišinsiu sveikintojus.

QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 21:04)
kad sveciai nelakstytu su gelem i baz , arba vos sugrizus nepultu jaunuju reiktu kazkaip trumpai painformuoti . Kiek buvau vestuvese , sugrizus pasitinka tevai ir sveciai tuoj ir puola su bukietais  , kita karta gaunasi balaganas

Tai svečiai kurie dalyvaus baliuj dažniausia ir žino, kad sveikins kai jaunieji grįš, o po ceremonijų CMB ar bažnyčioj sveikina į balių nepakviesti draugai, bendradarbiai, tolimesni giminaičiai. Bet jų nebūna jau tiek daug, kaip kad baliuj, o ir maždaug nebyliai pasilinksi kas pirmiau, kas paskiau sveikins.
Taip taip. Svečius, kurie laukia sodyboj ar restorane, jaunųjų tėvai gali perspėti, kad sveikinimams bus skirtas laikas. (Nepamirškit tik susiplanuoti laiko, 30žmonių sveikina maždaug pusvalandį, pas mane bus 50, tai aš ir visą valandą tam reikalui nusimatau).
O kada sveikinti, parodysim mes, pirmieji pasveikindami jaunuosius, ir pakviesim gražų žodį tarti tėvelius, o tada jau visi kiti, kas drąsesnis pirmiau, kad ne toks drąsus paskiau.
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 22:04)

tai lai jaunieji teikdami kvietimus i vestuves trumpai paaiskina.
arba paraso trumpa programele ir prideda prie kvietimo..
arba galu gale juk jaunuju tevai bus tiek baznycioj, tiek pacios vietoj, tai lai paprotina svecius, kad sveikintu ne dabar, o kai gris i sventimo vieta po sutikimo
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 02, 08:19)
tai lai jaunieji teikdami kvietimus i vestuves trumpai paaiskina.
arba paraso trumpa programele ir prideda prie kvietimo..
arba galu gale juk jaunuju tevai bus tiek baznycioj, tiek pacios vietoj, tai lai paprotina svecius, kad sveikintu ne dabar, o kai gris i sventimo vieta po sutikimo

o mes visi planuojam rinktis prie baznycios ir vaziuot i Palanga... taj manau visi pasveikins po baznycios...kazkas gaus spet nuvezt i uzsakyta sale pamerkt gelyciu arba su tuo uzsakytu busiku pro ten pravaziuosim... Gaila butu karstyje jas veziotis...nuvystu...
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2009 04 02, 09:17)
o mes visi planuojam rinktis prie baznycios ir vaziuot i Palanga... taj manau visi pasveikins po baznycios...kazkas gaus spet nuvezt i uzsakyta sale pamerkt gelyciu arba su tuo uzsakytu busiku pro ten pravaziuosim...  Gaila butu karstyje jas veziotis...nuvystu...

seip tai labai gera kai gels padovanos prie baznycios ir ves i sventimo vieta,nes sumerktos dovanotos geles labai papuosia aplinka. Mes per savo vestuves visiems sveciam sakem kad sveikintu prie baznycios ir gele iteiktu, nes dauguma kurie dalyvavo sventej, dalyvavo ir baznycios, ir tada tevai jas nuveze i sventimo vieta ir graziai sumerke i tokias didelias vazas, labai papuose sale ir kiema.
Atsakyti
labas rytas ax.gif
klausykit,o pulkas ir turės gėlių pasveikinimui nusipirkes,tai kur jas dėt, kad nenuvystų g.gif gal tegul pasveikina prie bažnyčios,tai tėvai bent parveš į namus ir pamerks,nes iš sodybos tai nežinau net kaip reikės pargabent o ir laikas tadu susitaupytų sodyboje,vis mažiau sveikintojų būtų cool.gif kadangi svečių skaičius kažko baugiai didėja,jau tuoj 60 pasieks doh.gif tai jų manau bus unsure.gif
žiūrėjau vieną juostą,kur jaunavedžiai gryžę į čia tik susituokt iš Anglijos,nuotaka pati lenkaitė,tai nebuvo jokių gėlių cool.gif visi nešė žaislus,kuriuos vėliau patys nunešė į vaikų namus,globos namus ..taip graudu pasidarė verysad.gif ai,čia biskį off topic..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 02 balandžio 2009 - 08:56
QUOTE(pekutis @ 2009 04 02, 09:54)
labas rytas ax.gif
klausykit,o pulkas ir turės gėlių pasveikinimui nusipirkes,tai kur jas dėt, kad nenuvystų  g.gif gal tegul pasveikina prie bažnyčios,tai tėvai bent parveš į namus ir pamerks,nes iš sodybos tai nežinau net kaip reikės pargabent  o ir laikas tadu susitaupytų sodyboje,vis mažiau sveikintojų būtų cool.gif kadangi svečių skaičius kažko baugiai didėja,jau tuoj 60 pasieks  doh.gif tai jų manau bus unsure.gif
žiūrėjau vieną juostą,kur jaunavedžiai gryžę į čia tik susituokt iš Anglijos,nuotaka pati lenkaitė,tai nebuvo jokių gėlių cool.gif  visi nešė žaislus,kuriuos vėliau patys nunešė į vaikų namus,globos namus ..taip graudu pasidarė verysad.gif ai,čia biskį off topic..

musu visas pulkas turejo gelytes nusiveze i sventimo vieta. Arba paparsai kakzokio zmogaus ir nuveza viska... o kai grizom, sutikimas su duona ir druska, tuomet trumpa pertraukele, kol visi pasieme dovanas, gelytes, stojo i eile ir pasveikino.. o po to tas geles graziai imi ir sumerki i is anksto paruostas vazas sales kampuose ar kur kitu... cia gi keliu minuciu darbas, kol visi suseda ar stala issivaduoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 21:04)

Žinok, per mano vestuves buvo žmonės, kurie visus informavo kaip vyks sveikinimai, bet....... Žmonės, kurie nedalyvavo vestuvių puotoje, o atėjo tik įbažnyčią sveikino mus prie bažnyčios, bet kiti svečiai irgi pradėjo sveikinti doh.gif Bandos instingtas doh.gif Kai grįžom ir išsipirkom stalą ir visas muzikantų užduotis išpildėm, tada atėjo antroji banga sveikinimų doh.gif
Atsakyti