QUOTE(fiona35 @ 2009 04 01, 20:13)
Sveikos ,merginos.Aš jau gera mėnesį vis skaitau,skaitau ,ir kuo toliau ,tuo labiau ima panika.
Pakviesti esam būti liudininkais vestuvėse,kurios vyks gegužės 8d.Šventė vyks vieną dieną(tiksliau vakaras restorane,~30žm.)Jaunieji-ne labai jauni
,ir jai -tai antra santuoka,taip kad nebus jokių išlydėtuvių,nešimo per tiltą,vainikėlio,pulko.
Bažnyčia-fotosesija prie bažnyčios-šventimas restorane(jaunieji planuoja iki 24-1val.)
Kadangi pirmą kartą teks būti liudininke(pasak jaunųjų ir svočia,vedėja,organizatore viename),tai esu šiek tiek pasimetus.Tuo labiau kad muzikantų nebus
Laiko liko visai nedaug.Pagrindinius dalykus jau numačiau.
Po fotosesijos grįžtam,-tėvų sutikimas-stalo išpirkimas,susėdimas.Komendantų rinkimas.O kada vyksta sveikinimas,gėlių,dovanų teikimas?Prie bažnyčios?
Toliau-jie nori vestuvių laikraštuko-kada jį išdalinti?
Dar man patiko ta idėja su popieriniu tortu,manau panaudosiu (su "pasižadu "kortelėm viduje),tik vėl klausimas -kada?
Iš žaidimų jauniesiems darysiu "pareigų pasidalinimą"(su gėle).Reiktų dar kažko
Dar jaunųjų šokis (su kaspinų rišimu),šeimos židinio įteikimas,finale -dangaus žibintai.
Bet man lyg mažoka
Pakviesti esam būti liudininkais vestuvėse,kurios vyks gegužės 8d.Šventė vyks vieną dieną(tiksliau vakaras restorane,~30žm.)Jaunieji-ne labai jauni

Bažnyčia-fotosesija prie bažnyčios-šventimas restorane(jaunieji planuoja iki 24-1val.)
Kadangi pirmą kartą teks būti liudininke(pasak jaunųjų ir svočia,vedėja,organizatore viename),tai esu šiek tiek pasimetus.Tuo labiau kad muzikantų nebus

Laiko liko visai nedaug.Pagrindinius dalykus jau numačiau.
Po fotosesijos grįžtam,-tėvų sutikimas-stalo išpirkimas,susėdimas.Komendantų rinkimas.O kada vyksta sveikinimas,gėlių,dovanų teikimas?Prie bažnyčios?
Toliau-jie nori vestuvių laikraštuko-kada jį išdalinti?
Dar man patiko ta idėja su popieriniu tortu,manau panaudosiu (su "pasižadu "kortelėm viduje),tik vėl klausimas -kada?
Iš žaidimų jauniesiems darysiu "pareigų pasidalinimą"(su gėle).Reiktų dar kažko

Dar jaunųjų šokis (su kaspinų rišimu),šeimos židinio įteikimas,finale -dangaus žibintai.
Bet man lyg mažoka

jei vestuves bus tik viena diena ir tik iki 24-1 val.tikria visko uzteks ir dar nespesi

sveikina ir geles teikia grizus jauniesiems i sventimo vieta.. tevai juos sutinka, tuomet visi stoja i eilute sveikinti.. jei yra noro, fotografas jaunuosius fotografuoja su kiekviena seima atskirai - taip atsiminimui ir jaunieji ir sveciia turi bent po viena normalia nuotrauka kartu.
visi tostai prasideda prie stalo isrinkus komendantus ir pavalgius karsta valgi.
laikrastuka gali ne dalinti, o is anksto palikti sventimo vietoje. sveciai kol lauks jaunuju sugriztant, paskaitys

arba kai viis suses, gali paskelbti, kad yra isleistas laikrastis su vestuvinem naujienom, kreiptis pvz. i laikrastininka-pirsli.. nu kazka panasaus..

o del pasizadejimo korteliu ir popierinio torto.. tai manau ir gali prie stalo vakaro eigoj, kai matysi, kad laisvesnis laikas yra...