o kaip buna su baznycios puosimu ; nes pernai buvau vestuvese baznycia buvo visai nepuosta ir dar tokia tamsi- labai jau nuriai atrode
nezinau kaip bus dabar, bet per musu vestuves tai mes paprasem kad prideliotu zvakuciu
davem pinigeliu tai tetai kuri viska tvarko ji ir padare. Cia tikriausia nuo baznycios priklauso - musu baznycia buvo paprasta, bet kunigas labai fainas, tai baznycia visada per vestuves buna sviesi ir geliu buna... manau reikia ziureti pagal situacija

QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 17:23)
o kaip buna su baznycios puosimu ; nes pernai buvau vestuvese baznycia buvo visai nepuosta ir dar tokia tamsi- labai jau nuriai atrode
įtariu, kad čia kaip jaunieji susiorganizuoja

QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 17:23)
pernai patys puosem baznycia is vakaro. susitarem su kunigu ir leido. tiksliau, viska aprodem ir paaiskinom kaip daryti tiems, kas puose

o siemet baznycia kaune, tai sake, kokia ten tvarka, tokia ir yra... tai net eniznau ar bus papuosta ar ne, man rodos jie aptys puose, o tu pinigu kazkokia nurodyta suma susimoki... tik zinau, kad brangiai, apie 200 lt
QUOTE(pelze @ 2009 04 01, 14:04)
gute pinkute, gal gali man biski pasufleruoti apie ta savo sirdi ir zvakutes?
skaičiau kad merginos daro didelę popierinę širdį, ją padeda ant žemės pridegioja žvakučių, tada jaunieji gauna priesaiką skaityt, tai aš padariau iš staltiesės, kad vietos mažiau užimtų
[quote=rugsti_uoga,2009 04 01, 15:27]
na, mes busim ne su savo masina, bus 4 masinos skolintos is kazko.. bet manau jokio as i tokias dezeles susidesiu, 1 deze saldainiai ir sampanas+ taures, 2 deze zaidimu gamtoj inventorius, 3 deze-maistas.. nes pernai su visais maisiukais pasiklydau bagazinej

mes tai dalį daiktų nuvešim ketvirtadienį į sodybą, o dalis kas reikalinga keliaus su mumis.O tu dar ir maistu rūpiniesi????
[quote=gutė pinkutė,2009 04 01, 18:45]
skaičiau kad merginos daro didelę popierinę širdį, ją padeda ant žemės pridegioja žvakučių, tada jaunieji gauna priesaiką skaityt, tai aš padariau iš staltiesės, kad vietos mažiau užimtų
na, mes busim ne su savo masina, bus 4 masinos skolintos is kazko.. bet manau jokio as i tokias dezeles susidesiu, 1 deze saldainiai ir sampanas+ taures, 2 deze zaidimu gamtoj inventorius, 3 deze-maistas.. nes pernai su visais maisiukais pasiklydau bagazinej
mes tai dalį daiktų nuvešim ketvirtadienį į sodybą, o dalis kas reikalinga keliaus su mumis.O tu dar ir maistu rūpiniesi????
[/quote]
nu o kas dar gamtooj maistu pasirupins ? aisku, sumustiniu as pati nedarysiu, jaunosios mama viska padarys
bet juk kas be manes viska suorganizuos ? niekas gi :,

[/quote]
nu o kas dar gamtooj maistu pasirupins ? aisku, sumustiniu as pati nedarysiu, jaunosios mama viska padarys

QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 01, 18:00)
bet juk kas be manes viska suorganizuos ? niekas gi :,

Aš supratau, kad tu pati maistą ruoši, tai jau kažkaip net išsigandau

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 01, 19:07)
oi ne, nespeciau tuomet nieko

Gamtoj ar prie baz labai tiktu vieno kasnuo sumustiniai; bet kaip juos issaugot rugpjuti.Ar neistirps Gal turit minciu
Sveikos ,merginos.Aš jau gera mėnesį vis skaitau,skaitau ,ir kuo toliau ,tuo labiau ima panika.
Pakviesti esam būti liudininkais vestuvėse,kurios vyks gegužės 8d.Šventė vyks vieną dieną(tiksliau vakaras restorane,~30žm.)Jaunieji-ne labai jauni
,ir jai -tai antra santuoka,taip kad nebus jokių išlydėtuvių,nešimo per tiltą,vainikėlio,pulko.
Bažnyčia-fotosesija prie bažnyčios-šventimas restorane(jaunieji planuoja iki 24-1val.)
Kadangi pirmą kartą teks būti liudininke(pasak jaunųjų ir svočia,vedėja,organizatore viename),tai esu šiek tiek pasimetus.Tuo labiau kad muzikantų nebus
Laiko liko visai nedaug.Pagrindinius dalykus jau numačiau.
Po fotosesijos grįžtam,-tėvų sutikimas-stalo išpirkimas,susėdimas.Komendantų rinkimas.O kada vyksta sveikinimas,gėlių,dovanų teikimas?Prie bažnyčios?
Toliau-jie nori vestuvių laikraštuko-kada jį išdalinti?
Dar man patiko ta idėja su popieriniu tortu,manau panaudosiu (su "pasižadu "kortelėm viduje),tik vėl klausimas -kada?
Iš žaidimų jauniesiems darysiu "pareigų pasidalinimą"(su gėle).Reiktų dar kažko
Dar jaunųjų šokis (su kaspinų rišimu),šeimos židinio įteikimas,finale -dangaus žibintai.
Bet man lyg mažoka
Pakviesti esam būti liudininkais vestuvėse,kurios vyks gegužės 8d.Šventė vyks vieną dieną(tiksliau vakaras restorane,~30žm.)Jaunieji-ne labai jauni

Bažnyčia-fotosesija prie bažnyčios-šventimas restorane(jaunieji planuoja iki 24-1val.)
Kadangi pirmą kartą teks būti liudininke(pasak jaunųjų ir svočia,vedėja,organizatore viename),tai esu šiek tiek pasimetus.Tuo labiau kad muzikantų nebus

Laiko liko visai nedaug.Pagrindinius dalykus jau numačiau.
Po fotosesijos grįžtam,-tėvų sutikimas-stalo išpirkimas,susėdimas.Komendantų rinkimas.O kada vyksta sveikinimas,gėlių,dovanų teikimas?Prie bažnyčios?
Toliau-jie nori vestuvių laikraštuko-kada jį išdalinti?
Dar man patiko ta idėja su popieriniu tortu,manau panaudosiu (su "pasižadu "kortelėm viduje),tik vėl klausimas -kada?
Iš žaidimų jauniesiems darysiu "pareigų pasidalinimą"(su gėle).Reiktų dar kažko

Dar jaunųjų šokis (su kaspinų rišimu),šeimos židinio įteikimas,finale -dangaus žibintai.
Bet man lyg mažoka

QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 19:51)
Gamtoj ar prie baz labai tiktu vieno kasnuo sumustiniai; bet kaip juos issaugot rugpjuti.Ar neistirps Gal turit minciu
tai gali deti tuos kasnius i saltkrepsi..arba daryti be sviesto

o man vestuves ir pernai ir siemet geguzes men.. skiriasi tik viena diena..

o rugpjuti ir nebuna baisiai karsta, nu nebent neeiline dieno kokia butu..

gerai sakai rugsti uoga gal uzkandziam sudeti praversta ne saltkrepsis bet ta deze