Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 15:06)
labukas svociutes , liudininkes pirslienes ir kitos.Vis bandai ilysti i foruma paplepeti bet sunkiai sekasi. Kai kurio jau apsisile susidraugave.
    vestuve 08.08 - mes liudininkai , pirsiai svotai puotos organizatoriai - zodiu viena pora
  Turiu klausimeli blush2.gif  Kaip jus predetut vestuves jei....
            visi renkasi i baznycia , nebus jokiu islydetuviuo,  palaiminimo kryziaus zenklu.Tai kaip man svociai susipazint su pulku unsure.gif

Pas mane tokia pati situacija, tai aš prieš vestuves ruošiuosi su pulku susipažinti ax.gif Beto, dar juk mergvakaris prieš vestuves bus, tai su pamergėm irgi bus proga susipažinti mirksiukas.gif
Atsakyti
organizuok pulko susitikima pvz. 1 val pries vestuves prie baznycios smile.gif aptarsit viska, susipazinsit, sampaniuko susipazinimo proga ikalsit..nu kad isivaizuotumet ir atsipalaiduotumet.

gali tada graziai prisistatyti, padaryti "ale suporavimo" ceremonija..kai poros pristato, pabroliai savo pamergem iteikia gelytes, pamerges pabroliams isega gelyte, pasibuciuoja, susitatot visa svita kas po ko eis.. sustojat graziai prie baznycios laiptu mergaites vienoj pusej, berniukai kitoj - ir taip sutinkat jaunuosius smile.gif tuomet jaunieji ieina pirmi, ir po ju jau vel poruojais mergaite su betniuku ir eina visa svita i baznycia

nu pafantazavau as cia biski.. rolleyes.gif rolleyes.gif

as jau sugalvojau del saldainiu smile.gif
ziuriu dabar darbe i savo spintos kampa, o ten stovi grazi medine dezute vyno buteliui, su dantgeliu ir rankena...
ogi nudazysiu geltonai, padekupazinsiu melynai ir bus manau super.. ir ziuriu, kad labai patogi..o butelius su taurem laikysiu dezej bagazinej, kai prireiks, istrauks vyrelis... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsti_uoga: 01 balandžio 2009 - 15:18
Man panasi mintis virba , as tai be problemu susipazinsui bet yra sarmatlyvu pabroliuku ; man del ju neramu
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 16:20)
Man panasi mintis virba , as tai be problemu susipazinsui bet yra sarmatlyvu pabroliuku ; man del ju neramu

nu tai tam ir yra pirlsiene,s kad isjudintu poreles smile.gif parodysi pavyzdi ir viskas bus gerai.. jei jau eina i vestuves, teks pratintis buti nesarmatlyvam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsti_uoga @ 2009 04 01, 15:12)
organizuok pulko susitikima pvz. 1 val pries vestuves prie baznycios smile.gif aptarsit viska, susipazinsit, sampaniuko susipazinimo proga ikalsit..nu kad isivaizuotumet ir atsipalaiduotumet.

gali tada graziai prisistatyti, padaryti "ale suporavimo" ceremonija..kai poros pristato, pabroliai savo pamergem iteikia gelytes, pamerges pabroliams isega gelyte, pasibuciuoja, susitatot visa svita kas po ko eis..  sustojat graziai prie baznycios laiptu mergaites vienoj pusej, berniukai kitoj - ir taip sutinkat jaunuosius smile.gif tuomet jaunieji ieina pirmi,  ir po ju jau vel poruojais mergaite su betniuku ir eina visa svita i baznycia

nu pafantazavau as cia biski..  rolleyes.gif  rolleyes.gif

as jau sugalvojau del saldainiu smile.gif
ziuriu dabar darbe i savo spintos kampa, o ten stovi grazi medine dezute vyno buteliui, su dantgeliu ir rankena...
ogi  nudazysiu geltonai, padekupazinsiu melynai ir bus manau super.. ir ziuriu, kad labai patogi..o butelius su taurem laikysiu dezej bagazinej, kai prireiks, istrauks vyrelis... smile.gif

tau gerai ... o mes busim visi autobusiukuose be savo masinu tai man dar klausimias kaip viska reis susipakuot i masina susidet kad nieks nenukentetu g.gif
Atsakyti
na, mes busim ne su savo masina, bus 4 masinos skolintos is kazko.. bet manau jokio skirtumo kokia masina, svarbu, kad ji bagazine turetu smile.gif

o tu gi ir autobusiuko gale viska gali susideti...

as i tokias dezeles susidesiu, 1 deze saldainiai ir sampanas+ taures, 2 deze zaidimu gamtoj inventorius, 3 deze-maistas.. nes pernai su visais maisiukais pasiklydau bagazinej ohmy.gif ohmy.gif

o visus likusius daiktus vakarui nuves mano tevai, arba jaunosios tevai.. sudesiu pati viska i bagazine is anksto, kad ko nepamirstu smile.gif o ant deziu susirasysiu kas kur yra, pvz zaidimai iki 12, zaidimai po 12, jaunuju perrengimas, jaunju islydejimas miegoti ir t.t. kad greitai rasciau ko man reikia smile.gif
Atsakyti
Toliau ; Po ceremonijos baz visi sveikina jaunuosius meta roziu ziedlapius ryzius pinigelius.Kap viskas vyks jusu vestuvese .kaip suprantu jaunieji is baznycios , o turi iseiti pastutiniai o sveciai laukia prie baz duru
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 16:29)
Toliau ; Po ceremonijos baz visi sveikina jaunuosius meta roziu ziedlapius ryzius pinigelius.Kap viskas vyks jusu vestuvese .kaip suprantu jaunieji is baznycios  , o turi iseiti pastutiniai o sveciai laukia prie baz duru

taip, po ceremojios iseina sveciai, poros (tuomet jaunieji gali fotkintis baznycioj), ir metam ziedlapius.. po to, jei yra laiko, geriam sampana, valgom vestuvinius saldainius, vel fotkinames smile.gif ...

kas sugalvoja, tai dar balandzius paleidzia..nu zodziu, toliau jau fantazijos reikalas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsti_uoga: 01 balandžio 2009 - 15:36
Gal kazkas planuoja kokia nors ritualine ceremonija gamtoje ; pvz prie vaisingumo akmens ; saltinio ;laimes ziburio ...
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 16:48)
Gal kazkas planuoja kokia nors ritualine ceremonija gamtoje ; pvz prie vaisingumo akmens ; saltinio ;laimes ziburio ...

as asmeniskai ne, darysiu kelis zaidimus linksmus, dar dovansiu surakintus ziedus, ir jaunieji tures sudaryti savo seimynines laimes recepta. ir dar panaudosiu tokia humoristine priesaika.. ir po to fotosesija, nedaug laiko turesim toj gamtoj..tad reikes gretai suktis.. smile.gif
Atsakyti
Koki tie surakinti ziedai.
Atsakyti
QUOTE(astarna @ 2009 04 01, 17:02)
Koki tie surakinti ziedai.

vietoj surakinamu sirdziu, padarysim tokius didesnius, apipurksim aukso dazais, surakinsim ir ireminsim smile.gif
Atsakyti