Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

[quote=agurčikas,2010 06 01, 15:17]
Gimdžiau gegužės 8 d. Su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau ir nieko iš manęs neprašė. Viskas buvo super, personalui kuo didžiausi ačiū už jų darbą. Tikrai niekas neprivalot nieko atpirkinėti. Ir gimdyvės tikrai niekas nevarytų ieškoti epidūrų, jeigu reikia, tai suleidžia ir taip, jei savo neturi. Tik reikia kalbėtis.
Tai pasiseke jums smile.gif .. kaip matot ne visom taip pasiseka.. o beje kalbetis nebuvo su kuo..
Atsakyti

Papildyta:
Na manęs paklausė ar turiu savo. Aš turėjau, bet jei būčiau neturėjusi, manau, kad duotų.
[/quote]

supratau aciu uz info 4u.gif , dziugu kad viskas sklandziai praejo 4u.gif
Atsakyti
Su tais atpirkimais tai tikriausiai nuo pamainos priklauso g.gif Gimdžiau prieš beveik 2 sav. ir viskas buvo liuks, su niekuo nesitariau, nieko atpirkt nereikėjo. O mano palatos kaimynė, kuri gimdė ant rytojau, turėjo atpirkt 1 kateterį doh.gif

O šiaip, jei kam įdomu, naktinių valdiškų man nedavė, jokių klizmų nestatė (nors jau nebebuvo laiko, nes atvažiavau su pilnu atsidarymu biggrin.gif ) Pogimdyvinės palatos tvarkingos, bet personalas tiek darbais užsikrovęs, dėl didelio gimdyvių skaičiaus, kad į palatas net neužeidavo, reikdavo kviestis. Gerai, kad man jau antras kartas, tai visi žindymo reikalai ir t.t buvo aiškūs ir tų seselių man visai nereikėjo. Maistas normalus, valgyklinis, bet man toks patinka, prisiminiau mokyklos valgyklą biggrin.gif
Remontai man visai netrukdė, nes gręžimas tik vos vos girdėjosi, jokie statybininkai po langais nevaikšto (tiesa, gulėjau 3-iame a.) biggrin.gif
Beje, jei po pirmo gimdymo vis eidavo ir klausdavo, ar nereikia patalynės pakeist, tai šį kartą neužėjo niekas, matyt tikrai krizė, taupo skalbimo miltelius g.gif

Daugiau nežinau ką papasakot, klauskit, jei kas domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 06 01, 11:24)
kaip suprast?  blink.gif
ar kazkas atsitiko per gimdyma? unsure.gif

Uždelsė su CP ir plyšo gimda, kurią teko pašalinti. Buvo ir dar keli tokie atvejai, tai jis buvo kurį laiką nušalintas nuo gimdymų savarankiškai.

Vat įdomu, o gal tuoj reikės ir už dušą bei wc susimokėti?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 06 01, 16:28)
Uždelsė su CP ir plyšo gimda, kurią teko pašalinti. Buvo ir dar keli tokie atvejai, tai jis buvo kurį laiką nušalintas nuo gimdymų savarankiškai.

Vat įdomu, o gal tuoj reikės ir už dušą bei wc susimokėti?

aina sau.... ir jis vis dar dirba tenai? g.gif
Atsakyti
Taip dirba.
Atsakyti
joooo,paskaiciau atsiliepimus...
as kai gimdziau 2007 metais,man nieko nereikejo pirkti,net kalbos tokios nebuvo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta86 @ 2010 06 01, 12:58)
as gimdziau geguzes 11 d. VGN,tai akusere pati pasake, kad man reikes epiduro(galima sakyti man ji paskyre). Va cia ir prasidejo "smagumai"..

Ojojoj... blink.gif blink.gif blink.gif
Bet kas idomiausia, kad uz kiekviena gimdyve ligonine gauna 1500(esu girdejus kad suma gali but didesne). Tai niekaip nesuprantu, nejau ligonine, gavusi pinigelius negali "aptarnauti" bent pleistrais ir kateteriais bei ringeriais??? g.gif

QUOTE(agurčikas @ 2010 06 01, 14:17)
Gimdžiau gegužės 8 d. Su niekuo nesitariau, niekam nemokėjau ir nieko iš manęs neprašė. Viskas buvo super, personalui kuo didžiausi ačiū už jų darbą. Tikrai niekas neprivalot nieko atpirkinėti. Ir gimdyvės tikrai niekas nevarytų ieškoti epidūrų, jeigu reikia, tai suleidžia ir taip, jei savo neturi. Tik reikia kalbėtis.

Labai dziugu, kad viskas buvo pas jus super duper smile.gif
Kalbetis sakote? Man rodos, kad kalbeti mokejo ir Jolanta, susidare ispudis, kad esme yra skirtingose pamainose unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 01 birželio 2010 - 16:18
Sveikos
Gimdziau geguzes 28 d. Su niekuo nesitariau, niekam nemokejau ir nieko is manes neprase. gimdziau pas gyd. M.Diliautiene ,puikus zmogus ir labai gera gydytuoja. wub.gif
Seseles nustebino :
Po gimdimo dave persirengti i ju naktinukus , sake "jei reikia" ir paliko ant lovos smile.gif man tai buvo tikras blink.gif po visko kiek cia apie tai buvo parasyta , nors gimdziau su savo smile.gif visos buvo malonios, viska aiskino ir negailejo tam laiko smile.gif

Manau viskas priklauso nuo pamainu:) kam pasiseks:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graada: 01 birželio 2010 - 17:04
QUOTE(Graada @ 2010 06 01, 17:02)
Sveikos
Gimdziau geguzes 28 d. Su niekuo nesitariau, niekam nemokejau ir nieko is manes neprase. gimdziau pas gyd. M.Diliautiene ,puikus zmogus ir labai gera gydytuoja.  wub.gif
Seseles nustebino :
Po gimdimo dave persirengti i ju naktinukus , sake "jei reikia" ir paliko ant lovos smile.gif man tai buvo tikras  blink.gif po visko kiek cia apie tai buvo parasyta , nors gimdziau su savo smile.gif  visos buvo malonios, viska aiskino ir negailejo tam laiko smile.gif

Manau viskas priklauso nuo pamainu:) kam pasiseks:)

o jau po gimdymo niekam nieko nemokejai? As vis neapsisprendziu ar cia tartis ar ne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ederi @ 2010 06 01, 18:14)
As vis neapsisprendziu ar cia tartis ar ne  blink.gif

Aš jau apsisprendžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2010 06 01, 16:58)
joooo,paskaiciau atsiliepimus...
as kai gimdziau 2007 metais,man nieko nereikejo pirkti,net kalbos tokios nebuvo... g.gif

aha, dabar 2010, juk ir statistai skalambija, akd esame nukrite zemu zemiasuio lygio,,,, vadinasi kad ir XXI amzius, bet tobulyn ir geryn neinam biggrin.gif
juokas pro asaras... doh.gif
Atsakyti